Haberler

Kate Middleton'ın ameliyat olduğu hastanedeki bilgilerine ulaşmaya çalışan personel hakkında soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Kate Middleton'ın tedavi gördüğü özel klinik hakkında bir personelin, prensesin tıbbi kayıtlarına ve kişisel bilgilerine erişmeye çalıştığı gerekçesi üzerine soruşturma açıldı.

Ocak ayında ameliyat olduktan sonra bir anda ortadan kaybolan ve dünya basınında geniş yankı uyandıran Kate Middleton'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bir personel, Galler Prensesi'nin ameliyat olduğu klinikteki bilgilere erişmeye çalışırken yakalandı.

GÜVENLİK İHLALİ

Londra Kliniği'nin yetkilileri, prensesin ocak ayındaki planlanmış karın ameliyatından sonra kişisel bilgilerine en az bir personelin erişmeye çalıştığının iddia edilmesi üzerine acil bir soruşturma başlattı.. Veri denetim kurumu Bilgi Komiserliği (ICO), 'ihlal raporu aldığını' ve 'sunulan bilgileri değerlendirmekte olduğunu' doğruladı.

Bu arada, merkezi Londra'nın Marylebone bölgesinde bulunan klinikte içeriden gelen bilgilere göre, klinik çalışanları, 'güvenilen bir meslektaşlarının böyle bir 'güven ve etik ihlali' yapabileceğini duyduklarında şok ve üzüntü yaşadıklarını söyledi. Prensesin iddialardan haberdar olduğu söylenirken, Kensington Sarayı'nın bir sözcü, 'Bu durum Londra Kliniği'nin iç meseledir" dedi.

Kate Middleton'ın ameliyat olduğu klinikte bir personelin Prenses'in gizli tıbbi ve kişisel bilgilerine ulaşmaya çalıştığı ortaya çıktı

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILACAK

Londra Kliniği, iddia edilen ihlalin tam olarak ne zaman gerçekleştiğini doğrulayamadı, ancak bu açığın ortaya çıkması, prensesin geçtiğimiz hafta sonu Windsor'da dışarıda olduğu görüntülerin ortaya çıkmasından bir gün sonra geldi.

Skandalı açıklayan hastane içinden bir kaynak, Mirror'a şunları söyledi: 'Bu, büyük bir güvenlik ihlali ve Kraliyet Ailesi üyelerini tedavi etme konusunda lekesiz bir üne sahip olan hastane için son derece zararlı bir durum. Hastane yöneticileri, olay kendilerine bildirildikten hemen sonra Kensington Sarayı'na başvurdu ve saraya tam bir soruşturma yapılacağını garanti etti" dedi.

NE OLDU?

17 Ocak'ta karın bölgesinden ameliyat olduğu söylenen Middleton bir süredir ortalıkta görünmüyordu. İngiliz Kraliyet ailesinin, açıklayacağı önemli haberin Kate Middleton ile ilgili olduğunu öne süren dış basından birçok hesap, Prenses Kate Middleton'ın sağlık sorunlarının olduğunu öne sürdü. Bazı hesaplar ise Middleton'ın hayatını kaybettiğini iddia etti.

Kate Middleton'ın ameliyat olduğu hastanedeki bilgilerine ulaşmaya çalışan personel hakkında soruşturma başlatıldı

BOŞANDIĞI İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Ocak ayında karın ameliyatı olduktan sonra halkın karşısına çıkmayan Prenses Kate ile ilgili birçok spekülasyon ortaya atılmış, Prens ve Prenses'in boşandığı, sağlık durumunun açıklanandan kötü olduğu gibi ifadeler, sosyal medyada sıkça paylaşılmıştı. Bunun üzerine anneler günü için Kensington Sarayı'nın sosyal medya hesaplarından Prenses Kate ve 3 çocuğunun yer aldığı bir fotoğraf servis edilmişti. Paylaşımların ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, özellikle çocukların kıyafetlerindeki detaylara işaret ederek fotoğrafın üzerinde oynandığını iddia etmişti.

FOTOĞRAFIN MONTAJ OLDUĞU ANLAŞILMIŞTI

Tahtın 3 numaralı varisi Prenses Charlotte'un kıyafetinin kolu, 4 numaralı varis Prens Louis'in kıyafetinin omuzu, arka plandaki duvarda yer alan çizgilerin kesintiye uğraması ve birçok detay fotoğrafın üzerinde oynandığı iddialarına kanıt olarak sunulmuştu. Kensington Sarayı, sabah saatlerinde yapılan paylaşıma ilişkin bir açıklama yapmazken fotoğrafı aboneleriyle paylaşan uluslararası haber ajansları yerel saatle 22.00'den sonra editöryal gerekçelerle fotoğrafı geri çektiklerini duyurmaya başlamıştı.

Kate Middleton'ın ameliyat olduğu hastanedeki bilgilerine ulaşmaya çalışan personel hakkında soruşturma başlatıldı

MONTAJLI FOTOĞRAF İÇİN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Galler Prensesi, Kensington Sarayı'nın X hesabından yaptığı açıklamada, birçok amatör fotoğrafçı gibi fotoğraf düzenleme uygulamalarıyla da ilgilendiğini belirtmişti. Prenses Kate, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

Kate Middleton'ın ameliyat olduğu hastanedeki bilgilerine ulaşmaya çalışan personel hakkında soruşturma başlatıldı

83 GÜN SONRA GÖRÜNTÜLENDİ

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, Galler Prensesi, eşi Prens William ile beraber Cumartesi gününü evinin yakınlarındaki bir kasabada alışveriş yaptı. Gazeteye açıklama yapan bir görgü tanığı "Bütün dedikodulara rağmen ünlü çifti karşımda görünce dondum kaldım. Kate, William ile alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu" ifadelerini kullandı.

Kate Middleton'ın ameliyat olduğu hastanedeki bilgilerine ulaşmaya çalışan personel hakkında soruşturma başlatıldı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Kate Middleton Ameliyat Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title