Haberler

İslam düşmanlığı tırmanıyor! Kopenhag'a yerleşen İranlı kadın rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı

Güncelleme:

Avrupa'da son dönemde iyiden iyiye artan İslam düşmanlığına ilişkin bir görüntü de Danimarka'nın başkenti Kopenhag'dan geldi. İran'daki molla rejiminden kaçarak Danimarka'ya yerleşen bir kadın, İran büyükelçiliği önünde rendeyle Kur'an-ı Kerim parçaladı. Görüntüler büyük tepki çekerken, çevredekilerin kadına herhangi bir müdahalede bulunmaması dikkat çekti.

Avrupa ülkelerindeki İslam düşmanlığı son aylarda iyiden iyiye tırmanırken, Danimarka ve İsveç'te provokasyonlara hedef olan Kuran'ı Kerim'e yönelik yeni bir saldırı daha gerçekleştirildi.

İslam düşmanlığı tırmanıyor! Kopenhag'a yerleşen İranlı kadın rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı

BÜYÜKELÇİLİK ÖNÜNDE SKANDAL EYLEM

İran'daki molla rejiminden kaçarak Kopenhag'a yerleşen Firoozeh Bazrafkan isimli bir kadın, İran büyükelçiliği önünde rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı.

İslam düşmanlığı tırmanıyor! Kopenhag'a yerleşen İranlı kadın rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı

KAMERALARIN KARŞISINDA KİRLİ PROVOKASYON

Skandal eylemi için büyükelçilik önüne bir masa yerleştiren Bazrafkan, üzerine de bir rende ile Kuran yerleştirdi. Kameraların karşısına geçerek rende ile kutsal kitabın sayfalarını tek tek parçalayan kadına o anlarda kimsenin "Dur" dememesi de dikkat çekti.

İslam düşmanlığı tırmanıyor! Kopenhag'a yerleşen İranlı kadın rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Öte yandan sosyal medyada da infial yaratan görüntüleri paylaşan çok sayıda kullanıcı yaşanan skandala büyük tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kuran-ı Kerim Danimarka Kopenhag İran Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (68)

Taner 35:

Tipi şeytan gibi olmuş zaten akıl hastası. Cehenneme odun

217
47
yanıtYanıtla
Kurt Savaş:

İÇİNİN PİSLİĞİ DIŞINA VURMUŞ. ELBET BUNU BİR GÜN ÖDERSİN AMA YAŞARKEN AMA ÖLDÜĞÜNDE

204
48
yanıtYanıtla
Yarım Akıllı:

Yorumlara baksan herkes müslüman.

82
71
yanıtYanıtla
O Z:

Bunun akıl dışı birşey olduğunu bilmek için illa Müslüman olmaya gerek yok. İnsan olman yeterli. Nerede durup durduk yere İncil, Tevrat veyahut Zebur yakılıyor? Onu geçtim sıradan bir kitap yakılıyor mu meydana çıkıp. Hitlerin yazdığı bir kitap var mesela Mein Kampf diye. Onu bile yakan olmadı. Burada amaç farklı.

yanıt11
yanıt7
Erdal:

Yapan İranlı... Eski müslüman... Yapılanı tabi ki onaylamam mümkün değil. Ama iğneyi kendimize çuvaldızı başkasınsa...

49
95
yanıtYanıtla
mahmut:

Nereden çıkardın müslüman olduğunu? belki hiç müslüman değil di belki ailesi İRan daki Ermeni toplumundan olamaz mı?

yanıt37
yanıt17
Halil yılmaz:

Birileri mezhep çatışması çıkarmak istiyor olabilir mi çok zeki kardeşim. Neden ya Irak’lı yapanlar yada İran’lı. Hemencecik yapıştırmışsın “eski müslüman”.Nereden biliyorsun?

yanıt21
yanıt10
Kuman:

Ne kadar cahilsin! Keşke doğmasaydın

yanıt11
yanıt13
İbrahim Demirel:

İran karışık bir ülke tamamı Müslüman değil. Her ülke de olduğu gibi her inançtan insan var.

yanıt20
yanıt8
Yaşar Zorlu:

Bu yaratığın bu hareketi normal. Ben de bu sıfatla aynaya baksam isyan ederdim.

87
25
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title