Haberler

5 erkek 1 kadına çocuk parkında tecavüz etti! Mahkemenin verdiği ceza vicdanları yaraladı

Güncelleme:

İsveç'in Malmö kentinde 22 Ekim 2022 tarihinde 4'ü 18 yaşından küçük olmak üzere 5 erkeğin bir kadına saldırarak çocuk parkında tecavüz ettiği olayda mahkeme kararını verdi. 18 yaşındaki saldırgana 5 yıl, 17 yaşındaki iki saldırgana 1 yıl, 16 yaşındaki saldırgana 10 ay hapis cezası verilirken, 15 yaşındaki saldırgana ise 1 yıl boyunca gözetim cezası verildi. Mahkemenin verdiği cezanın az olması vicdanları yaraladı.

22 Ekim'de Malmö kentinde devriye gezen polis memurları kullanılmayan ve bakımsız bir çocuk parkında bir hareketlilik fark etti. Olay yerine yaklaşınca ise bir anda etrafa koşturan 5 erkeği gören polis duruma müdahale etti. Parkta bir kadının yardım istediğini duyan polis ismi açıklanmayan kadının, "Bana tecavüz ettiler" çığlığından sonra ise adamları yakaladı. Zifiri karanlıktaki kadına saldıran 5 kişi gözaltına alınırken soruşturmanın detayları da belli oldu.

5 erkek 1 kadına çocuk parkında tecavüz etti! Mahkemenin verdiği ceza vicdanları yaraladı

GENÇ KADININ DNA'LARI DÖRDÜNDE BULUNDU

İsveç medyasında paylaşılan fotoğraflarda polisin saldırganları yakaladığı belirtilirken, saldırganların ellerindeki ve üzerlerindeki DNA izlerinin silinmemesi için ise dikkat çekici bir yöntem kullanıldı. Polisler etraftan buldukları çöp poşetleriyle saldırganların ellerini bağladı. Saldırganların 15 ile 18 yaşında olduğu kaydedilirken, genç kadının DNA'sının dördünde bulunduğu belirtildi.

5 erkek bir kadına çocuk parkında tecavüz etti! İsveç mahkemesinin verdiği ceza vicdanları yaraladı

"BİR ANDA SALDIRI BAŞLAMIŞ"

İsmini açıklamayan kadının avukatı Kristina Bandrup, "Gençler müvekkilimle konuşmak istemiş ve bir süre konuşmuşlar. Fakat parka gelince bir anda saldırı başlamış. Onun boynunu sıkmışlar ve cinsel saldırı uygulamışlar" dedi.

GENÇLER RIZAYA DAYALI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Fakat İsveç medyasında yer alan haberlerde gençlerin ise durumu çok daha farklı bir şekilde anlattığı ortaya çıktı. Gençler durumun tam tersi olduğunu ve her şeyin rızaya dayalı olarak başladığını söylerken 18 yaşındaki saldırganlardan biri ise, "İşlemediğimiz bir suç için sicilimiz bozulacak" yorumunu yaptı.

5 erkek bir kadına çocuk parkında tecavüz etti! İsveç mahkemesinin verdiği ceza vicdanları yaraladı

"İÇİNE KAPANDI"

Genç kadının arkadaşları ise, "22 Ekim'den beri çok değişti. Daha önce çok mutlu ve dışa dönük biriydi. Şimdi ise içine kapandı. Okula gitmek istemiyor" yorumunu yaptı.

CEZALARI BELLİ OLDU

Bugün tekrar hakim karşısına çıkan gençlerin cezası ise belli oldu. 18 yaşındaki saldırgana 5 yıl hapis cezası verilirken 17 yaşındaki iki saldırgana bir yıl hapis cezası verildi. 16 yaşındaki saldırgana 10 ay hapis cezası verilirken 15 yaşındaki saldırgana ise 1 yıl boyunca gözetim cezası verildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çocuk Malmö İsveç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Başka Murat:

Bu olay Türkiye de olsa dünya gündemine bomba gibi düşer di. Ayrıca Türkiye hariç diğer ülkeler de beyan dan ziyade delile bakılıyor. Eğer delil olmasaydı dava düşerdi. Kadın beyanıyla adalet olmaz. Mutlaka delil olması, çok iyi incelenmesi lazım

212
52
yanıtYanıtla
Alpaslan bıçakçı:

Türkiyede olsa hepsi serbest kalırdı rızası vardı denebilirdi yada Bi kereden bişey olmaz denirdi

56
24
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

isveç ne olursan ol yine gel politikasının sonuçlarını yaşıyor. isveçliden çok yabancı var orada da. güzelim ülkeyi berbat ettiler öngörüsüz yöneticiler.

48
5
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

isveçli gençler özgürüz canımız istedi yaptık demişler..

19
15
yanıtYanıtla
Fatih Aydogdu:

orası İsveç sözüm ona özgür bir ülke hal böyle olunca da taşkınlık sapkınlık diz boyu. birisinin keyfi özgürlük istiyor diye sokaklarda insan bile avlayabilirler bunlar kanunun olmadığı vahşi batı.

10
1
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Kadın orda eşya gibi

2
5
yanıtYanıtla
Great Work:

Tüm Avrupa'da cezalar böyle zaten. Türkiye'de cezalar az diyenler iyi okusun. Ayrıca Türkiye'de bu tür suçların yargılamaları evrensel hukuk normlarına göre değil, kadın beyanına göre yapılıyor.

5
0
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Hıristiyan ülkelerde normal böyle olaylar

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title