Haberler

Dünya Hali canlı izle! TRT 1 Dünya Hali 5. Bölüm full HD izle! Dünya Hali 6. Bölüm fragmanı izle! Dünya Hali yeni bölüm canlı izle!

Güncelleme:

Dünya Hali yeni bölüm ne zaman? Ekranların sevilen yaz dizisi Dünya Hali 5. Bölümü ile bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Dünya Hali izlemek isteyen vatandaşlarımız Dünya Hali izle! Dünya Hali canlı izle! Dünya Hali TRT 1 canlı yayın izle! gibi konular araştırmaktadırlar. Peki, Dünya Hali son bölümde neler oldu? Dünya Hali son bölüm izle! Dünya Hali 5. Bölüm Fragmanı izle! Dünya Hali canlı izle! TRT 1 Dünya Hali 5. Bölüm full HD izle! Dünya Hali 5. Bölüm fragmanı izle!

Ekranların sevilen yaz dizisi Dünya Hali 5. Bölümü ile bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Dünya Hali izlemek isteyen vatandaşlarımız Dünya Hali izle! Dünya Hali canlı izle! Dünya Hali TRT 1 canlı yayın izle! gibi konular araştırmaktadırlar. Peki, Dünya Hali son bölümde neler oldu? Dünya Hali son bölüm izle! Dünya Hali 6. Bölüm Fragmanı izle! Dünya Hali canlı izle! TRT 1 Dünya Hali4. Bölüm full HD izle! Dünya Hali 5. Bölüm fragmanı izle! Dünya Hali yeni bölüm canlı izle!

DÜNYA HALİ CANLI İZLE!

DÜNYA HALİ 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dünya Hali, günümüz ilişkilerine yaptığı göndermelerle yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren ekran başındakilerin odak noktası olmayı başardı. Sevdiği kadına ulaşmak için elinden gelen her şeyi deneyen Sinan'ın komik hikâyesi her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarında.

Sinan, Kıvılcım'ın bulduğu kızlardan kurtulabilecek mi?

Kıvılcım, dedesinin vasiyetini yerine getirmek için uğraşan Sinan'a yardım sözü vermiştir fakat bu söz Sinan'ı zor durumda bırakmaktadır. Sinan, dedesinin vasiyetini ancak Kıvılcım'la evlenerek gerçekleştirebileceğinin farkındadır. Kıvılcım'ın kendisi için bulduğu adayları sürekli uydurduğu bahanelerle savuşturmaktadır.

Öyle birini tarif et ki eşi benzeri bulunmasın

Bu durumdan sıkılan Kıvılcım, Sinan'a ideal eşini tarif etmesi için bir ültimatom verir. Sinan'ın bu işten kurtulması için yapabileceği tek bir şey vardır. Bulunması imkânsız bir kadın tarif etmelidir. Kıvılcım'ın işini iyice zorlaştıran Sinan bu zorlu serüveni sorunsuz atlatabilecek mi?

DÜNYA HALİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan, Aşkına Karşılık Bulabilecek mi? Tüm uğraşlarına rağmen bir türlü Kıvılcım'ın kalbini kazanamayan Sinan oldukça mutsuzdur. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi bu bölümde de Kıvılcım'ın evlilik düşünmediğini öğrenen Sinan depresyona girer.

Mutsuz bir halde ne yapacağını bilemeyerek oradan oraya savrulan Sinan, çareyi gördüğü her kadına evlilik teklif etmekte bulacaktır. Cansız mankenleri bile sevgilim diye tanıtan Sinan'ın bu durumundan endişelenen Azim, arkadaşına farklı bir taktik önerir ve Kıvılcım ile arkadaş olmasını tavsiye eder.

Sinan'ın Geçmesi Gereken Zorlu Testler Var Sinan'ın, Kıvılcım'la arkadaş olabilmesi için, Kıvılcım'ın en yakın arkadaşı Fulya'nın hazırladığı bazı testlerden geçmesi gerekmektedir. Gireceği bu testler kendisini çok ilginç durumların içerisinde bulmasına sebep olacaktır.

Dünya Hali canlı izle! TRT 1 Dünya Hali 5. Bölüm full HD izle! Dünya Hali 6. Bölüm fragmanı izle! Dünya Hali yeni bölüm canlı izle!Dünya Hali

DÜNYA HALİ'NİN KONUSU NE?

Çok sevdiğiniz bir aile büyüğünüzün ölmeden önceki son isteği "erken kalkan, eskinin kıymetini bilen ve bal porsuğuna benzeyen bir kızla evlen" olursa ne yaparsınız? Bu kendine has vasiyetin ilginç yolculuğu Dünya Hali dizisinde cevap buluyor.

Konusunu hayatın en temel yerlerinden biri olan ilişkilerden alan Dünya Hali, şehirde yaşayan sıradan bir insanın günlük yaşantısını çok farklı bir mizah anlayışı ile ekran karşısına taşıyor. Absürt yaklaşım tarzıyla günlük yaşantının içerisindeki basit olayları ve çelişkileri eğlenceli bir üslupla işliyor.

Hayatı boyunca doğru bildiğinden şaşmayan, tam da bu yüzden içinde yaşadığı "modern" hayatla zaman zaman çelişen bir delikanlının yani Sinan'ın (Caner Şahin), anket yaparken tesadüfen karşılaştığı bir kadına (Pelin Abay) aşık olduktan sonra hayatında yaşayacağı değişimlere tanık olacağız.

İyiliği ve dürüstlüğü hayatının her alanında ön planda tutan Sinan'ın şartlar ne olursa olsun değerlerine sadık kalmaya çalışırken yaşadığı ilginç ve komik durumlar, ustaca bir mizah anlayışı ile Dünya Hali dizisinde işleniyor. Başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay ve Tolga Tekin'in paylaştığı dizi, alışılagelen dizi anlatımlarının klasik yapısını bozarak izleyiciye çok farklı bir eğlence vaat ediyor.

DÜNYA HALİ OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmen: Osman Nail Doğan, Murat Zaloğlu

Senarist: Osman Nail Doğan, Murat Kaman, İdris Meydi, Cem Tuçer, Eray Kaman Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Oyuncu Kadrosu: Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal, Mert Denizmen, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Hüseyin Elmalıpınar, Mekin Sezer, Adnan Başar, Naşit Özcan, Zeki Ocak

DÜNYA HALİ SON BÖLÜM İZLE!

DÜNYA HALİ CANLI YAYIN TRT 1 İZLE! Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

DÜNYA HALİ 5. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

DÜNYA HALİ 5. BÖLÜM FRAGMANI!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Dünya Hali Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title