Haberler

Putin bu kez Kiev'de AVM'yi hedef aldı, ölü sayısı katlanarak artıyor

Güncelleme:

Rusya ordusu, Ukrayna işgalinin 26. gününde Kiev'de bir alışveriş merkezini vurdu. Saldırıda 8 kişi hayatını kaybederken binanın son hali havadan görüntülendi. Fotoğraflarda bina ve çevresinin korkunç bir hale geldiği görülürken, sosyal medyada insanlar hem Rus lider Putin'e hem de bu duruma sessiz kalan dünya liderlerine tepki gösteriyor.

Ukrayna-Rusya savaşının 26. gününde bölgeden kan donduran görüntüler gelmeye devam ediyor. Savaşın başından beri sivillerin bulunduğu bölgeleri vuran Rusya, dün akşam da başkent Kiev'deki bir alışveriş merkezine saldırı düzenledi.

Rusya Kiev'de alışveriş merkezini vurdu, bilanço gittikçe ağırlaşıyor

CAN KAYBI ARTIYOR

Ukrayna Devlet Acil Durum Hizmetleri, Rus ordusunun dün gece başkent Kiev'deki alışveriş merkezine düzenlediği saldırıda 4 kişinin hayatını kaybettiğini, bir kişinin de yaralandığını bildirdi. Kısa süre sonra hayatını kaybedenlerin sayısının 8 olduğu açıklandı.

Rusya Kiev'de alışveriş merkezini vurdu, bilanço gittikçe ağırlaşıyor

AVM'NİN SON HALİ YÜREK BURKTU

Öte yandan gün ağarınca saldırı bölgesi kameralarla görüntülendi. Koskocaman binanın getirildiği son hal, görenleri endişelendirdi. Sosyal medyada binlerce kişi sivilleri vuran Rus lider Putin'e ve Rusya'yı engelleyemeyen dünya liderlerine ateş püskürdü.

Rusya Kiev'de alışveriş merkezini vurdu, bilanço gittikçe ağırlaşıyor

115 ÇOCUK YAŞAMINI YİTİRDİ

Ukrayna Başsavcılığı tarafından yapılan son açıklamada ise saldırıların başladığı 24 Şubat tarihinden bu yana 115 çocuğun hayatını kaybettiği, 148 çocuğun ise yaralandığı belirtildi. Açıklamada, Rus birliklerinin sivil alt yapı ve yerleşim bölgelerine yönelik düzenlediği saldırılarda 530 eğitim kurumunun hedef alındığı bunlardan 72'sinin tamamen yıkıldığı ifade edildi.

Rus saldırılarında ayrıca tıp merkezleri, sanat okulları, spor tesisleri ve kütüphaneler de dahil olmak üzere çocuklara yönelik 40'tan fazla kurumun yıkıldığı veya hasar gördüğü kaydedildi.

Rusya Kiev'de alışveriş merkezini vurdu, bilanço gittikçe ağırlaşıyor

Kaynak: AA / Dünya

alışveriş Ukrayna Kiev Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

HASAN1906:

abd ırak ı bitirdiğinde gözünü kan bürümemişmiydiki o zaman sesiniz bile çıkmadı ypg ye 4 bin tır silah yolluyunca zmacı neydi gözünü kan bürümemişmiydi zelenski abd yi topraklarına konuşlandırmak için yeşil ışık yakmayaydı bunlar omazdı halada inat ediyor

89
13
yanıtYanıtla
Nok Ta :

Yazmasını ve cümle kurmasını bilmeyenler lütfen yorum yapmasın!

yanıt0
yanıt13
Cumali:

Savaştan şikayetçi olanlar savaşmamalılar...birtek zelenski sızlanıp duruyor ..putin hiç şikayetçi gibi görünmüyor :DDD

25
36
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Müslüman katlederken kan bürümek olmuyor hristiyan ölünce kan bürümüş oluyor bunların hepsi terörist. Bin sene dünyayı yönettik 1 tane böyle olay yok tarihimizde.

27
8
yanıtYanıtla
Bekir DOĞAN:

Suriye de Irak ta Afganistan da da onlarca yuzlerce cocuk oluyordu o zaman sesınız cıkmıyordu gormuyordunuz sımdıde bız(Ben) gormuyorum olanları

6
2
yanıtYanıtla
Ekrem Kocakurt:

Putin AVM yi neden hedef alsın çok saçma laf.

1
4
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Savaşta AVM niye açık ki

0
3
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

haydi rusya körfez ülkeri vur suud bahreyn dubai umman ürdün kuveyt katar mısır lanet olası 5 para etmezsiniz körfez ülkeleri

3
0
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

rusyayı desteklemiyorum ama avm nin altına füze sistemleri gizlenmiş o yüzden vurmuşlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title