Haberler

Dha Yurt Bülteni-20

Kılıçdaroğlu: Enis Berberoğlu'nun avukatları Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak (3) AHMET BAYSAL'DAN DESTEK'Adalet Yürüyüşü'nde 9'uncu gün tamamlandı.

Kılıçdaroğlu: Enis Berberoğlu'nun avukatları Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak (3)

AHMET BAYSAL'DAN DESTEK

'Adalet Yürüyüşü'nde 9'uncu gün tamamlandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, verilen ikinci moladan sonra 7 kilometre yol kat etti.

Bolu'nun Avşar Köyü mevkisindeki TIR parkında kurulan kamp alanına yaklaşık 1.5 kilometre kala, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal da Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere destek verdi. Bolu'ya eğitim ve sağlık alanında sayısız eser kazandıran merhum işadamı İzzet Baysal'ın tüm servetini bağışladığı vakfın başkanı olan yeğeni 89 yaşındaki Ahmet Baysal, Kılıçdaroğlu ile birlikte kamp alanına kadar 1.5 kilometre yürüdü. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler 9'uncu günü 20 kilometre yürüyerek tamamladı. Kılıçdaroğlu, yürüyüşün ardından karavana geçerek dinlenmeye çekildi.

Haber: Mutlu YUCA /BOLU,

================================================

12 yaşındaki Sıla, sokakta oynarken maganda kurbanı oldu

HATAY'ın Dörtyol İlçesi'nde, nereden, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunun sokakta oynadığı sırada başına isabet ettiği 12 yaşındaki Sıla Önal yaşamını yitirdi.

Olay bugün sabah saatlerinde Ocaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerinin önünde arkadaşlarıyla oynayan Yunus Emre Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Sıla Önal, bir anda yere yığıldı. Kanlar içinde kalan Sıla, çağrılan ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Başına tabancadan çıkan kurşunun isabet ettiği belirlenen Sıla, yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı. Sıla Önal'ın ailesi ve yakınları acı haberle gözyaşına boğuldu. Sıla Önal'ın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Dörtyol Merkez Mezarlığı'na götürüldü. Küçük kızın tabutuna duvak örtüldü. Sıla'nın cenazesi, ikindide kılınan namazın ardından burada gözyaşları arasında toprağa verildi. Polis ekipleri, Sıla'nın ölümüne neden olan tabancayı ateşleyen zanlıyı arıyor.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber: Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay),

=============================================

50 aile otel kapısında kaldı, tatilleri zehir oldu

MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki dört yıldızlı bir otele internet ve telefonla rezervasyon yaptıran 50 aile, aynı odanın çok sayıda kişiye satılması nedeniyle kapıda kaldı. Otelin işletmecisi S.G. kayıplara karışırken, tesisin üyeleri olmamasına rağmen Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) ilçenin adının bu tür olaylarla kirletilmemesi için tatilcilerin mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçti. Polis, olası bir olaya karşı otelde önlem aldı.

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için günlerce önceden İçmeler Mahallesi'ndeki 4 yıldızlı bir otele (Hotelus Royal) internet üzerinde her şey dahil kişi başı 95 lira ödeyerek rezervasyon yaptırarak İstanbul, İzmir, Ankara, Samsun, Ordu ve Diyarbakır gibi çeşitli illerden aileleriyle tatile gelen 50 kişi, kapıda kaldı. Odaların birden fazla kişiye satılması nedeniyle mağdur olan tatilciler, bavullarıyla otel lobisi ve bahçesinde, çaresiz şekilde beklemeye başladı.

Otel yöneticileri ile görüşmelerine rağmen sonuç alamayan mağdur tatilciler, durumu polise bildirdi.

GETOB TATİLCİLERİN MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Yaşananları haber alarak otele gelen Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Müdürü Cahit Sarıbey, mağdur tatilciler ile görüştü. Yapılan görüşmelerde bir odanın 10 kişiye bile satıldığı, bayram süresince otel için yaklaşık 2 bin kişinin parasını ödeyerek rezervasyon yaptırdığı belirlendi. Her şey dahil cazip fiyatlarla, Eylül ayına kadar telefon ve internetle oda satışının yapıldığı anlaşıldı. Polis, otelin firari olduğu ileri sürülen işletmecisi S.G.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

"OTEL GETOB ÜYESİ DEĞİL"

Konu ile ilgili açıklama yapan GETOB Müdürü Cahit Sarıbey, "Akşam saatlerinde arka arkaya telefonlar geldi ve mağduriyet yaşandığı söylendi. Anılan otel GETOB üyesi değil. Ama vatandaşımızın mağdur olmaması ve Marmaris adının bu tür olaylarla kirlenmemesi için seferber olduk. Maalesef internet üzerinden 'Gold Center' denilen telefonla satış yapılarak otel doldurulmuş. Bir oda birkaç kişiye satış yapılmış. Kişi başı her şey dahil 95 lira peşin ödemeli satış yapılmış. Meblağ büyük ama bir rakam veremiyoruz. Satışı yapan kişinin bilgisayarı kapalı ve her şey orada kayıtlı. Ayrıca turizm sezonu boyunca satışla yapılmış. Mağduriyetin giderilmesi için diğer oteller ile görüşmeler yapıldı. Vatandaşlarımız isterlerse çok cüzi rakamlara o otellere yerleştirilecek. Şu an 50 oda müşterisi şikayet için müracaatta bulunacak. Gelecek olan vatandaşlarımızın mağdur olunmaması için acil olarak medya aracılığıyla duyuru yapılmalıdır" dedi.

"BİR ODA 10 KİŞİYE SATILMIŞ"

Ankara'dan ailesiyle gelen Nuri Doğan, " Ramazan Bayramı'nı Marmaris'te geçirmek için internetten otel aramaya başladık. 4 yıldızlı otelin kişi başı her şey dahil 95 lira fiyatını görünce cazip geldi. Oteli incelediğimizde güzel görünüyordu. İnternetten ödememizi yaparak rezervasyon yaptırdık. Otele geldiğimizde odanın başka bir kişi tarafından tutulduğunu öğrendik. Resepsiyondaki görevli sistemine bakmasına rağmen rezervasyonumuzun görünmediğini söyledi. Benim gibi 50'nin üzerinde kişi aileleriyle mağdur. Bir oda 10 kişiye satılmış. Dolandırıldığımızı anlayınca polisi aradık" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------------

Otel önünde bekleyen tatilcilerden görüntü

Otel kapısındaki resepsiyon görevlileri ile görüşmek isteyen mağdurların görüntüsü

Polislerin vatandaşlara bilgilendirme bulunması

Mağdur tatilcilerle röp.

GETOB Müdürü Cahit Sarıbey ie röp.

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Anayasa Mahkemesi Enis Berberoğlu Ahmet Baysal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title