Haberler

Dha Yurt Bülteni-11

BAYRAMIN 2'NCİ GÜNÜNDEKİ TRAFİK BİLANÇOSU: 51 ÖLÜ, 284 YARALI RAMAZAN Bayramı'nın 2'nci gününde meydana gelen kazalarda 1'i asker 9 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı.

BAYRAMIN 2'NCİ GÜNÜNDEKİ TRAFİK BİLANÇOSU: 51 ÖLÜ, 284 YARALI

RAMAZAN Bayramı'nın 2'nci gününde meydana gelen kazalarda 1'i asker 9 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı. Böylece bayram tatilinin başlamasından bu yana geçen 3 günde meydana gelen kazalarda ölenlerin sayısı 51'ye yaralananların sayısı ise 284'e çıktı.

DHA muhabirlerinin bildirdiği haberlere göre, Ramazan Bayramı tatilinin ilk üç gününde bugün saat 16.00'ya kadar yurt genelinde trafik kazası sayısı 67'ye çıkarken, kanlı bilanço da yükseldi.

Doğan Haber Ajansı muhabirlerinin yurt genelinden verdikleri haberlere göre, bugün saat 16.00'ya kadar gün gün kaza bilançosu şöyle:

23 Haziran Cuma: Mesai saatinin sona ermesiyle birlikte tatilciler yollara düşerken aynı gece Adıyaman, Erzincan, Kastamonu, Kocaeli Çanakkale ve Sivas'ta meydana gelen 6 kazada 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

24 Haziran Cumartesi: Arife günü Bursa'da 4, Eskişehir'de 3, İstanbul, Manisa ve Samsun'da 2'şer, Ankara, Karabük, Antalya, Adıyaman, Erzurum, Kastamonu, Mersin, Tekirdağ, Çanakkale, Kütahya, Erzincan, Zonguldak, Uşak, Kırıkkale, Aksaray, Sivas, Gümüşhane ve Kırşehir'de 1'er olmak üzere toplam 31 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 26 kişi öldü, 128 kişi yaralandı.

* 25 Haziran Pazar: Ramazan Bayramı'nın birinci günü Gaziantep'te ve Adıyaman'da 2'şer, Balıkesir, Niğde, Muğla, Aydın, Karaman, Burdur, Eskişehir, Çanakkale, Konya, Kayseri, Edirne, Sakarya, Adana, Zonguldak, Manisa ve Hatay'da meydana gelen 20 ayrı trafik kazasında 15 kişi öldü, 103 kişi yaralandı.

26 Haziran Pazartesi: Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Balıkesir, Niğde, Muğla, Aydın,  Kahramanmaraş, Erzincan, Sivas, Gaziantep, Adıyaman ve Denizli'de meydana gelen 10 kazada 1'i asker 9 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı.

Görüntü DÖkümü

-----------------------

(KAHRAMANMARAŞ)

Kaza yapan araçlar

İnceleme yapan trafik ekipleri

Genel ve detay görüntüler

(GAZİANTEP)

Kaza yeri

Kaza yapmış araçlar

Olay yerindeki eks kadın

Jandarma ekipleri

Cenaze aracı ve ambulans

Genel ve detay görüntüler

Haber: İSTANBUL

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

=======================================

KENDİ KAZALARINI GÖRÜNTÜLEDİLER

Bitlis Tatvan'da içinde bulundukları otomobille seyir halinde iken canlı yayın yapan iki kişi, trafik kazası geçirdi. Kaza anı yaptıkları canlı yayına yansıdı. Kazada   otomobildeki Gökhan Özkan ve Okan Balgıç yaralandı. Gökhan Özkan'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza Tatvan ilçesi'ne bağlı Sarıkum köyü yakınlarında meydana geldi. Tatvan'a gitmekte olan bir otomobil karşı yönden gelen Gökhan Özkan ve Okan Balgıç bulunduğu araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Gökhan Özkan'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Yaralanan 2 kişi Tatvan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Geçirdikleri kazadan dakikalar önce Gökhan Özkan ve Okan Balgıç otomobille seyir halinde iken sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaptıkları öğrenildi. Görüntülerde; 2 gencin şarkı dinleyerek otomobille gittikleri sırada karşı yönden gelen otomobilin çarpması ve kaza sonrasında yaşananlar da yer aldı.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Otomobildeki 2 genci görüntüsü

-2 gencin birbirleri ile konuşması

-Karşı yönden gelen otomobilin çarpması

-kaza sonrası görüntüler

-Kaza yapan araçların fotoğrafı

Haber: BİTLİS

=============================================

DENİZE GİREN UKRAYNALI TURİST ÖLDÜ

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde Ukraynalı 58 yaşındaki Stepan Divrnychuk, yüzmek için girdiği denizde fenalaştı. Su yüzeyinde hareketsiz yatarken fark edilip kıyıya çıkarılan turiste, kalp masajı ve suni teneffüs yapıldı ancak kurtarılamadı. Turistin eşi ve yakınları cenaze başında gözyaşı döktü.

Kemer'e eşi ve akrabalarıyla tatil için gelen Stepan Divrnychuk, öğle saatlerinde kaldığı 5 yıldızlı otelin sahilinde denize girdi. Yaklaşık yarım saat sonra suda yüzüstü yatarken fark edilen Stepan Divrnychuk, otelde görevli cankurtaran İhsan Vural tarafından çevredekilerin de yardımıyla kıyıya çıkarıldı.  112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istenirken, sahilde bulunan bir doktor turiste müdahale için geldi. Kocaeli'nde özel bir hastanede acil hekimi olarak görev yapan ve nişanlısıyla tatile gelen Nazlı Tuncer, Stepan Divrnychuk'a yaklaşık 15 dakika kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Sonrasında gelen 112 ekipleri de kalp masajı ve suni teneffüsü sürdürdü ancak Stepan Divrnychuk kurtarılamadı. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Eşi, baldızı ve kocası Ukraynalı turistin cenazesi başında gözyaşı döktü. Stepan Divrnychuk'un cenazesi plajdayken yerli ve yabancı turistler ise denize girmeye devam etti. Ukraynalı turistin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından kaldırıldı. Olay anını anlatan doktor Nazlı Tuncer, "Kafede oturuyorduk. Sesler duyduk. Sonra 'doktor var mı' diye seslendiklerinde koşarak geldik. Sahile geldiğimizde beyefendiyi çıkartmışlardı zaten denizden. Solunumuna baktım, kalp atımı var mı diye, yoktu. Yaptığım muayene sonucunda beyin ölümünün gerçekleştiğini fark ettim ve hemen ilk müdahaleye başladım. Suni solunum, kalp masajı 112 ekipleri gelene kadar yaklaşık 15 dakika kadar sürdü. Maalesef döndüremedik. Kıyıya çıkarılana kadar 15- 20 dakika su altında kalmış gibi görünüyordu" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------------

Plajda eşi ve akrabaları ile otel yönetiminin cesettin başında beklemeleri

Otel hemşiresinin konuşmaları

Akrabalarından detaylar

Ukraynalı turistin karısının kız kardeşinin cesettin başında beklemesi

Olay yeri inceleme ekibinin etrafı kapatılan cesette inceleme yapması

Doktor Nazlı Tuncer röportaj

Denize giren yerli ve yabancı turistler

Olay yeri inceleme yapılması ve denize girenler genel detay

01: 50 dakika ve 58,6 MB

Haber- Kamera: Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Gökhan Özkan Gaziantep Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title