Haberler

Çok Yakında Kıvanç Tatlıtuğ'un Kaset Skandalı Patlayacak

Sinan Özedincik'le her hafta olduğu gibi bu haftada magazin gündemini yakın markaja alıyoruz.

Marilla ERÇİK/SABAH İNTERNET

Şike soruşturması magazine bulaştı!

Eskişehirspor eski teknik direktörü Bülent Uygun'un başkan Halil Ünal'la, telefon konuşması basına yansıdı.

Bülent Uygun: Demet sana vere...miş

Halil Ünal: Demet Akalın'ı ne yapayım kardeş? Çingene, çok çirkin. Hiç olmaz o, hiç uğraşma

Bunun üzerine Demet Akalın Twitter'a "Bu adamın kızı var mıydı?" yazdı. Dakikalar sonra Akalın'a Bülent Uygun'un boşanmak üzere olduğu eşi Gamze Uygun'dan büyük destek geldi. "Evet, bir kızı var ben de annesiyim. Maalesef. Öyle terbiyesiz ve ahlaksız bir babası var. Size söyleyecek hiçbir şeyimiz yok haklısınız ama babasının ağzından çıkanlardan da o sorumlu değil Demet Hanım. Bir kadın olarak çok üzgünüm ve özür diliyorum."

İşte anne -babanın geçmişte yaptığı hataların çilesini her zaman çocuklar çekiyor. Bu kayıtlar internette girdi, Bülent-Gamze Uygun'un kızları büyüdüğünde bunları gördüğünde bir kez daha yıkılacak. Bülent Uygun'un söyledikleri çok talihsiz konuşmalar olmuş. Demet Akalın açısından da çok zor bir durum. Adı hiç tanımadığı bilmediği insanların ağzında, çok çirkin ortamlarda geçmiş. Üstelik ikisi de aynı memleketten. Kocaelililer... Burada esas dikkatimi çeken Gamze Uygun'un söyledikleri, olayı mükemmel toparlamış ve Demet Akalın'dan "özür" dileyecek kadar olgunluk göstermiş ki kendisinin bu konuda en ufak bir duhulü yok... İki erkek telefonda konuşuyor, hiçbir günahı olmayan 3 bayan bunun acısını çekiyor. Çok yazık!

#Sayfa#

Şahan Gökbakar Aslı'yı keşfetti

Şahan Gökbakar yaşadığı aşklarla gündeme oturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda adı sosyetik güzel Selin Ortaçlı ile anılan Gökbakar önceki gece Nişantaşı Sess Bar'da spiker Aslı Mavitan ile buluştu. Dün gece de ikili Etiler Şamdan'da bir araya geldi. Akıllara yeni bir aşk mı doğuyor sorusu geliyor, sizce?

Şahan Gökbakar bu sefer TV 8 haber spikerine takılıyor. Aslı Mavitan... Aslı Mavitan kimdir? Kendisi şarkıcı Hayko'nun ilk eşinden kızı, şarkıcı Alex'in de kardeşi... Babasını 9 yaşına kadar görmedi. 70'li yıllardaki Türkiye güzellerinden Yıldız Mavitan'ın kızı... Çarşamba gecesi akşam Bebek'te başlayan Şahan Gökbakar ile geceleri, Nişantaşı ve Etiler Şamdan'a kadar uzandı. Şahan Cem Yılmaz'ın yolunda. Piyasada güzel kız bırakmıyor. Bakın ekşi sözlükte Aslı Mavitan için ne yazmışlar; "mavi göz, siyah saç, beyaz ten üçlemesini bulunduran çok güzel ve olgun görünümlü bayan. Çok asil bir havası var. Keşfedilmemiş güzelliklerden"...

#Sayfa#

Mehmet Ali hep günah keçisi!

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde birlikte görüntülendiği kadınlar için "Onlar yabancı değil, Vanlı. Bize geldiler; yedirdik, içirdik, giydirdik. Şimdi de yolcu ediyorum. İnsanlık görevimizi yaptık" deyince büyük tepki çekmişti. Aldığı tepkiler üzerine "O sözleri ben değil, abim söylemişti; bana mal edildi" diyen Erbil, büyük tepki çeken sözleri üzerine açıklama yaptı: Abim gazetecilerle geyik yapmış, o lafı bana mal ettiler. Bu yargısız infaz gibi bir şey. Ben suçsuzum! Buna karşılık Van Vakfı Başkanı Müjdat Çelik Erbil'e sahip çıktı. Çelik " Mehmet Ali bey ile görüştüm böyle birşey söylemediğini dile getirdi. Bende kendisine inanıyorum. Ayrıca Van'da daha önemli sıkıntılar var" dedi...

Mehmet Ali Erbil artık günah keçisi, ne yapsa suçlanacak. Geçmişte çok hataları var, her şeyi deliliğe vuruyordu, sürekli patavatsızlık yapıyordu. Ancak artık öyle değil, iyice dikkat etmeye başladı. 10 yıldır böyle bir adam gelmiş geçmiş en çok vergiyi veren kişi oldu. Sanatçılar arasında açık ara 10 yıllık vergi ortalamasında 1.sırada. Biraz da oradan bakmak gerek!

#Sayfa#

Magazin dünyası sarsılacak!

Geçtiğimiz günlerde Erkan Özerman; Kıvanç Tatlıtuğ'un, mankenliğe başladığı ilk yıllarda Paris'te bir restoranda havyarı bozuk zeytin ezmesi sandığını söylemişti. Özerman'ın bu sözleri ise Tatlıtuğ'u kızdırdı: Anne ve babası Kıvanç'a verdiğim değeri vermedi. Sizce Özerman, Tatlıtuğ'dan ne istiyor?

Herkes bir konuyu atlıyor, Erkan Özerman bunları neden Kenan İmirzalioğlu'na, Tolgahan Sayışman'a, mehmet Akif alakurt'a, Çağatay Ulusoy'a, Berk Oktay'a yapmıyor? Demek ki Kıvanç Tatlıtuğ gerçekten adamın canını yakmış. Demek yanlış giden bir şeyler olmuş. Şimdi şunu duyar gibiyim, "İyi de Kıvanç bunların hepsinden daha popüler veya daha çok para kazanıyor". Yanlış hemen öyle atlamamak gerek. Bir Kenan İmirzalioğlu faktörü var ki, Kıvanç'tan daha önce meşhur oldu, çok daha fazla projede yer aldı. Kimsenin parasının hesabını tutmuyoruz, bu yüzden Kenan mı daha zengin, Kıvanç mı bu hiç bilinmez. Şöyle bir gerçek var, Kenan Erkan Özerman bugün ne isterse yapıyor, nereye çağırırsa geliyor, asla kendisini kırmıyor.

Ben yıllardır bu işi yapıyorum, Erkan Özerman'ın bu kadar kafayı taktığı başka bir konu görmedim. Bence zamanla daha başka şeylerde ortaya çıkacak, Erkan Özerman şuana kadar buzdağının üstünü anlattı ve gösterdi. Mahkemeyi bekliyor... Kıvanç'ın avukatı çok talihsiz laflar etti, Özerman şimdilik susuyor, zamanı gelince ( Bana dosyaları ve bantları gösterdi) magazin dünyasının sarsılacağı belgeler her an çıkabilir!

#Sayfa#

Her yerde Demet var

Demet Akalın'a, sevgilisi Okan Kurt jest yaptı! Kurt, ünlü popçunun cipini özel aksesuarlarla donatıp jantlarına da adının baş harfleri olan 'DA' yazdırdı. Popçu, bu olayı daha önce Twitter'da duyurmuştu, önceki gece de kameralara gösterdi. Kurt, bu jest için 5 bin lira harcadı. Bu kadarı da görgüsüzlük değil midir?

Evet, tam bir görgüsüzlük örneği. Bu kadarı da fazla. Artık şaşmıyorum, Demet'te bir tılsım var sanırım, ancak ilişki yaşayan biliyor. Mutlaka bir yerine dövme yaptırman gerekiyor, mutlaka bir yere baş harflerini kazıman gerekiyor, ya da hiçbir şey olmazsa, adının baş harflerinden pastaneye çikolata ürettiriyorsun, ya da biri kalkıyor gökyüzüne veya bil board'a sevdiğini ilan ediyor... Bu Demet Akalın'la beraber olmanın bedeli. Ne yapsın sevgililer, bir öncekinin üstüne çıkabilmek için icatlar üretiyor. Ne diyelim ama Okan kurt'u da tebrik etmek lazım, arkadaş çok yaratıcı!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title