Haberler

Pınar Gültekin'in kendisine şantaj yaptığını söyleyen katil, polisin "Mesajlar nerede" sorusuna cevap veremedi

Güncelleme:

Pınar Gültekin'i vahşice katleden Cemal Metin Avcı'nın ifadesinde dikkat çeken bir detaya daha ulaşıldı. Pınar Gültekin'in kendisini şantaj ile tehdit ettiğini öne süren Avcı, polisin "Bu mesajlar nerede?" sorusuna "Mesajları siliyordum" yanıtını verdi.

Pınar Gültekin cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Katil Cemal Metin Avcı, savunmasını Pınar Gültekin'in kendisine şantaj yaptığı söylemi üzerine kurdu. Pınar Gültekin'in kendisine attığı mesajlar olduğunu belirten Avcı, eşine söylemekle tehdit edildiğini belirtti. Polis, Avcı'ya mesajları sordu, Avcı ise hiçbir mesaj ve delil gösteremedi.

"TEHDİT ETTİ, ŞANTAJ YAPTI"

Hürriyet'in haberine göre; Gültekin'i canice katleden Avcı, kendisine şantaj yapıldığını söyledi. Gültekin'in kendisine mesajlar attığını söyleyen Avcı'ya polis, 'Bu mesajlar nerede?' sorusunu yöneltti. Soru karşısında zor anlar yaşayan Avcı, hiçbir kanıt gösteremedi, "Mesajları siliyordum. Hiçbirini saklamadım. Evli olduğum için kaydetmedim" demekle yetindi.

SOMUT DELİLİ YOK

Pınar Gültekin'i katleden Avcı, polise mesajlar dışında da hiçbir somut delil sunamadı. Soruşturma tüm hızıyla sürüyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin'i kıskançlık nedeniyle çıkan kavgada boğazını sıkarak öldüren ve cesedini ormanlık alana götürüp, çöp varilinde yakarak üzerine beton döken Cemal Metin Avcı'nın jandarmada ve savcılıkta verdiği ifadesi daha önce ortaya çıkmıştı.

Avcı ifadesinde olayı şöyle anlattı: "Pınar ile iş yerim olan barda tanıştık. Sonrasında da bazen tek bazen de arkadaşlarıyla geliyordu. O günlerde bana Instagram'dan teşekkür mesajı attı. Sonrasında da telefon numaralarımızı verdik birbirimize ve WhatsApp üzerinden konuşmaya başladık. Bana, buluşmak istediğini söyledi. Ben de ertesi gün buluşmayı kabul ettim. Amacım tamamen ilişkimi bitirmekti. Saat 15.00 sıralarında kendisini aldım. Birlikte eve gittik. Kendisinden konuşmasını istedim. Benden ne istediğini sordum. Kendisine artık bu işin bitmesi gerektiğini söyledim. Bağırmaya başladı ve 'karına söylerim' şeklinde sözler söyledi bana. Bu sırada sağ kolum dirsekten çizildi."

"BOĞAZINI 15-20 SANİYE KADAR SIKTIM"

Pınar Gültekin'in boğazına doğru yaklaştığını iddia ederek, bunun üzerine kendisine yumruk attığını söyleyen Avcı, ifadesini şöyle sürdürdü:

"Boğazıma doğru yaklaşınca ben de kendisine yumruk attım. Yere düştü ve kafasını yere çarptı, sanırım kafasının arka kısmını çarptı. Biraz kan aktı. Sonrasında yerdeyken yüzüne bir yumruk daha vurdum. Hatırladığım kadarıyla yere düştükten sonra bir kere vurdum. Ardından hareket etmediğini fark ettim ve boğazını 15-20 saniye kadar sıktım nefes alıp almadığını, tepki verip vermediğini kontrol ettim. Ancak nefes almıyordu. Sonrasında ne yapacağımı bilemedim. Yerde yatar vaziyette duruyordu. 5-10 dakika bir şey yapmadan bekledim. Herkesin öğrenmesinden çok korktum. Ne yapacağımı bilemedim. Aklıma ailem geldi. Ne yapacağımı düşünmeye başladım. Aklıma bahçedeki varil geldi. Bu varil bahçedeki çöpleri ve benzeri şeyleri yakmak için kullandığımız bir varildi. Varili evin içine getirdim. Pınar'ı varilin içine koymak istedim ancak elimden kayıyordu. Sabit tutmak için orada bulunan iple boğazını sardım. Bir elimle ayaklarından, diğer elimle de boğazına sardığım ipten tutarak varilin içine koydum. Bu sırada Pınar'dan herhangi bir emare yoktu. Bu olaylar oluncaya kadar tahmini 15 dakika geçmiştir. Pınar'ı varile koyarken başındaki kanlardan dolayı elbisemin göğüs kısmına kan bulaştı. Daha sonra varili evin içinde üzerine odun atmak suretiyle yakmaya çalıştım. Evin içi duman doldu, varili tuvalet tarafına götürdüm. Varil evin içinde yanmayınca ve evi duman kaplayınca endişeyle varilin evde yanmayacağını anladım.

Pınar'ın da telefonu ile benzin almak için aracıma bindim. İlk önce yayla tarafına Keyif Oturağı civarına gittim, oradan geri döndüm. Pınar, Akyaka'da kaldığı için telefonu Akyaka´da sinyal versin diye oraya doğru yola çıktım. Akyaka kavşağına vardığımda geçitten yeni yapılan yerden geri döndüm. Akyaka kavşağına 1-2 kilometre kala sim kartı telefondan çıkardım dişimle ısırarak kırdım ve parça parça camdan attım. Daha sonra Muğla'ya geri döndüm. Ardından petrolden iki 1.5 litrelik şişelerde benzin aldım ve aracıma da mazot aldım. Sonrasında tekrar yaylada bulunan eve geri döndüm. Döndükten sonra varili bahçeye çıkardım. Orada varilin içine biraz tahta parçası attım ve üzerine benzin döküp yaktım. Benzini bir anda dökmemle alev yükseldi. Bahçede bulunan asma çardağın bir kısmı ve ağaç yaprakları bu alevin etkisi ile yandı. Yan komşu Melek teyze gördü ve bana 'ne yaptın yangın çıkacak' dedi. Ben de 'plastik kasalar var onları yaktım' deyince, 'bu havada yangın çıkar yakma' dedi ve gitti.''

GENÇ KIZIN CANSIZ BEDENİNİ NASIL TAŞIDIĞINI ANLATTI

Varili ateşe verdikten sonra iş yerine çalışmaya gittiğini anlatan Avcı, varilin içinde Pınar'ın cansız bedeninin üzerine duvar sıvısını nasıl boşalttığını ve genç kızın cansız bedenini nasıl taşıdığını şöyle itiraf etti: ''Ben de daha sonra iş yerime geldim çalışmak için. Ara ara giderek yanıp yanmadığını kontrol ettim. Gece saat 23.00 gibi gittiğimde varilin içine su dökerek söndürdüm. Palet yardımı ile üç basamak aşağıda olan depo gibi olan bir yere koydum. Sonrasında iş yerime döndüm. 15.00-16.00 gibi dükkandan yemek yemek için çıktım. O esnada yaylaya gittim. İş yerinin fayanslarını değişmiştim. Artan malzemeler yayladaki evin deposunda duruyordu. Burada artan malzemelerden duvar sıvasını varilin içine boşalttım. Ağırlaşacağı aklıma geldi. Aracı yanaştırmıştım. Kapılarını da kimse görmemesi için açmıştım. Balyozla varilin ağzını küçültmek için yamulttum.

Varili paletin üzerine yerleştirdim. Paleti kaldırarak aracın içine paletle ittirdim. İttirirken de bacaklarımda yaralanmalar oldu. Hatta varili ilk paletin üzerine koyarken sağ ayağım altında kaldı. Varili aracın arka kısmına yerleştirdim. İçine önce boşalttığım torbanın geri kalanını ve bir torba daha duvar sıvası koydum ve üzerine su ekledim, sulandırdım. Sonra varilin ağzını küçültmüştüm, biraz daha balyozla vurarak kapattım. Yani ağzını yummuştum. Sonrasında arabaya binip, yayladan Sanayi Kavşağı'ndan karşıya devam ettim. Gülağzı tarafına ayrılan yola döndüm. 1-1.5 kilometre sonra yolun sağ tarafına doğru yanaştım. Aracı geri geri yanaştırdım. Arkasını dereye doğru verdim. Arka kapakları açtım ve yine palet yardımı ile aşağıya indirdim. Bu sırada varil yuvarlandı, palet de aşağı düşüyordu ancak paleti tutarak aracımın içerisine koydum ve aracımla Gülağzı'ndan inerek Gülağzı kavşağından Muğla istikametine doğru devam ettim.''

PINAR'IN ARKADAŞI CEREN JANDARMAYA HABER VERDİ

Katil Cemal Metin Avcı, Pınar'ın arkadaşlarından Ceren'in kendisini aradığını da ifadesinde belirterek şunları söyledi: "Üzerimi değiştirip iş yerim olan Cüce isimli yere gittim. 18 Temmuz'da Pınar'ın arkadaşı olan Ceren isimli şahıs aradı ve bana 'Cemal nasılsın, ben Pınar'ın arkadaşıyım biz Pınar'a ulaşamıyoruz. Senin haberin var mı?' diye sordu. Ben de 'Haberim yok, nereden haberim olsun' dedim. O da 'Tamam biz jandarmaya haber verdik' diyerek kapattı. Daha sonra evde de temizlik yaptım."

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Pınar Gültekin Cep Telefonu Metin Avcı Muğla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

realist:

Hemen saldirin hemen klavyE kahramanligi yapin. Ya bi arastirin az. Pinar hic duzgun bi kiz degilmis. Hakkettigini bulmus. Yok oyle erkekleri enayi aptal yurduna koyarak onlarin sirtinda gununu gun etmek. Yasadigi olmus. Olan adama oldu.

12
53
yanıtYanıtla
Son palavra bükücütilki emreeeee:

Bunlar senin kızının başına gelseydi Pınar bunları yazmazdı suç senin değil seni yapamamış anne babanın

yanıt3
yanıt3
Rezilsin:

Sadece rezilsin. O mantığını da, insanları yaşam biçimlerine göre yargılayışını da, böyle psikopat bir caniyi savunuşunu da al defol git! Kim bilir sen ne haltlar karıştırıyorsun da tanımadığın bir kız hakkında hakettiğini bulmuş diyebiliyorsun! Evladın da mı yok senin? Herif azılı katil, acımasız, insan bile değil. Neyini savunuyorsun? Fahişe de olsa öldüremezsin, karın da olsa öldüremezsin, tipini beğenmedin diye öldüremezsin, mini giyiyor diye öldüremezsin. Bu cinayet, bunun sebebi olmaz!

yanıt14
yanıt4
ahmet:

kız öyle olabilir, fakat hiçbir hatanın cezası bu şekilde katledilmek olamaz. . bunlar yapılanlar için indirim sebebi olamaz, haklı da olamaz.

yanıt25
yanıt4
Avcı:

olayın başka bir yönüne yorum yapayım. aşırı kızgınlık, öfke , panik ve stres altında insandaki akıl kontrolü ortadan kalkar. insan insanlıktan çıkar hayvansal avlanma , parçalama iç güdüleri ortaya çıkar. kendi kontrolünü sağlayamayan kişiler öfke anında canavara dönüşür. tabii bu kiişiyi asla haklı göstermez, aklı ile değil de içgüdüleri ile hareket ettiği için gerekirse itlaf edilmeleri, yoksa en ağır cezayı vermek gerekir. . bu durumdaki kişilerden mantıklı açıklama da beklemeyin. .

yanıt11
yanıt2
EMRE:

SENİN ANNENE BACINA KIZINA AYNISI YAPILSA NASIL KONUŞACAKSIN KLAVYE KAHRAMANLIĞI YAPAN SENSİN VİCDANSIZ

yanıt7
yanıt3
Dr Jivago:

Senin de O Katilden Bir Farkın Yok Aslında... Aynı Kafa Yapısındasınız Çünkü !!!

yanıt3
yanıt3
barış:

Hiç bir neden bir insanın katledilmesine yaşam hakkının elinden alınmasına neden değildir. Fakat günümüzde kadınlar erkekleri tehdit edince bir panik anı ile bu durumlar yaşanıyor ve sonrasında yaşanan panik sonucu okurken bile insanın tüylerini diken diken eden bir cinayete dönüşüyor. Bu olay korkunun insana yaptırabileceği olaylara bir örnektir

11
29
yanıtYanıtla
TUTKU:

SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN YA.

yanıt1
yanıt2
vatandaş:

asın gitsin okadar meş gul etmesin mah kemeyi de asayişi koruyan görevlileride yazık ona yapılan harcamaya. da kısasa kısas hükümet neden bekliyor hala. kanun çıkarılsın halk destekliyor. okadar.

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title