Haberler

Başkan Yılmaz, Mahalle Olacak Olan Köyleri Gezdi

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik AK Parti İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile Havza’nın köylerini gezerek köylüler ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, büyük ilgi gördü.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ne yönelik AK Parti İl Başkanlığı'nın organizasyonu ile Havza'nın köylerini gezerek köylüler ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, büyük ilgi gördü.

Mısmıl Ağaç ve Yenice köyleri ve Bekdiğin beldesi sakinleriyle sohbet eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, köylerin sorunlarını bildiğini belirterek, seçimin ardından hızla işe koyulacaklarını açıkladı. Köy sakinleri ise çalışmalarından dolayı Başkan Yılmaz'ı tebrik ederek, başarılar diledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın, ilçedeki köy ziyaretlerine, AK Parti Havza İlçe Başkanlığı binası önünde ilçe Başkanı Mahmut Karahan, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İl Başkan Vekili Muharrem Göksel, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tütüncü, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin İsen, Ilıca Belediye Başkanı Erol Pepeç, Bekdiğin Belediye Başkanı Halit Ulusoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, ilçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Şahin ve kadın kolları üyeleri katıldı.

İlk köy ziyaretini Mısmıl Ağaç köyüne yapan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, halkın büyük teveccühü ile karşılandı. Çocukları öpüp onlara hediyeler veren Başkan Yılmaz, daha sonra da halka hitap etti. 31 Mart sabahı kolları sıvayıp il genelindeki tüm ilçe ve mahallelerde eksik olan hizmetleri tamamlamak, yetiştirmek ve geliştirmek amacıyla hızlı çalışma temposuna başlayacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz," 'İl Özel İdareleri'nin imkanlarını büyükşehir belediyelerine verelim, büyükşehir ve ilçe belediyeleri gelip bu güne kadar yapamadığı işleri daha kısa sürede yapsın ve insanlarımızın hizmetine kavuştursun' şeklinde bir bakış açısı ve talimatıyla Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından vazifelendirildik. İl Özel İdaresi'nin yaptığı hizmetleri artık seçimin sona ermesiyle biz yapacağız. 30 Mart seçiminden sonra bu görevimiz başlıyor. Buraya da sizlerle tanışmak, hasbıhal etmek amacıyla geldik. Allah bizi sizlere mahcup etmesin" dedi.

Mısmıl Ağaç ziyaretinin ardından Yenice köyüne geçen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yoğun ilgiye burada da tanık oldu. Ülkenin ve şehirlerin ihtiyaçlarının günden güne arttığına dikkat çeken Başkan Yılmaz,"Biz de daha fazla çalışıp, daha fazla üretip daha fazla zenginleşerek bunları nasıl çocuklarımıza yetiştirmeye çalışıyorsak memleket idaresi de böyle bir şey. Başbakanımız doludizgin koşuyor, heyeti koşuyor, bizler koşuyoruz. Tecrübemiz ortada. Halka nasıl hizmet edileceğini biliyoruz. Çünkü işin mutfağından geldik. Yıllardır şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da Sayın Başbakanımızın da söylediği gibi el ele tutuşup eksikliklerinizi hızla tamamlayacağız. Artık isterse dağın başında tek bir evde dahi su olmamasını kabullenemiyoruz. Yol konusunu da kaliteli alt yapı ile kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız"şeklinde konuştu.

Bekdiğin'de de kendisini bekleyen kalabalık vatandaş topluluğuna hitap eden Başkan Yılmaz,"30 Mart seçimlerini Samsun'da bu güne kadar görülmemiş yüksel bir oy teveccühü ile kazanmamız lazım. Bunu yapabilirsek sorunların çözümü, kaliteli hizmetler ve alt yapı yatırımları konusunda merkezi hükümetin kaynaklarını daha hızlı kullanabiliriz. Şuan 17 ilçemizin tüm köylerinin sorunlarıyla yatıp kalkıyorum. Bunları seçimden sonra süratle çözüme kavuşturacağız. Bekdiğin'in beklediği Tarım Makineleri Organize Sanayi Bölgesi Projesi'ne yönelik alt yapı yatırımlarına öncelik vereceğiz. Bunun Bekdiğin'e büyük yarar sağlayacağına inanıyorum. Bu yatırımla birlikte sanayisi gelişecek olan Bekdiğin, Havza ve Ladik ile yarışabilir hale gelebilir. El ele tutuşursak, gönül gönüle verirsek yapamayacağız, başaramayacağız diye bir şey yok. Birlik ve beraberliğimiz bozmayalım. Bizim bu güne kadar Samsun'a yaptıklarımız da yapacaklarımız da ortadadır." ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz'ın ilçe ziyareti, Asarcık'ta AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ile partililerin tirit davetiyle sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Ak Parti Samsun Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title