Haberler

Başkan Kocadon, Travel Turkey İzmir'e Katıldı

Güncelleme:

Travel Turkey İzmir 2014 Fuarına katılan Bodrum Belediye ve BOTAV Başkanı Kocadon, Avrupa'da Bodrum'u görmeyen ülkenin kalmadığına inandığını söyledi.

Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı'na katılan Bodrum Belediye ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, Avrupa'da Bodrum'u görmeyen, Bodrum'da tatil yapmayan ülkenin kalmadığına inandığını belirtti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan bu yıl 8. kez düzenlenen "Travel Turkey İzmir"e katılarak, Bodrum standı başta olmak üzere fuarda yer alan stantları gezdi. Turizmcilerin bir araya gelmesine imkan sağlayan Bodrum standı, ayrıca turizm profesyonellerine görüşme ve toplantı yapma olanağı da sundu.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Uluslararası Fuar Organizatörü Hannover Fairs Turkey ve İZFAŞ ortaklığıyla açılan "Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı"nda Bodrum Standı, ziyaretçi akınına uğradı. Stant, açılış günü sabah saatlerinde; Muğla Valisi Amir Çiçek, Eski Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Eski DP Milletvekili Samet Ocakoğlu tarafından da ziyaret edildi.

5 salonda 900'ün üzerinde firma ve ciddi sayıda yurtdışı katılımının gerçekleştiği fuarda yüzlerce kişinin katıldığı Bodrum Standının açılış kokteyline, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyeleri ev sahipliği yaptı. Muğla Valisi Amir Çiçek, Kültür Turizm Muğla İl Müdürü Veli Çelik, BODER Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, BODTO Meclis üyeleri, BOYTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda Bodrumlu otelci ve acente temsilcinin katıldığı açılış kokteylinde gösteriler yapıldı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum standında yaptığı konuşmada; bu önemli fuara Bodrum'u temsilen katılan tüm arkadaşlarına Bodrum halkı adına ve belediye başkanlığı görevi yanı sıra bir turizmci olarak kendi adına da teşekkür ederek, "Bodrum, herkesin kendi Bodrumunu yaşadığı bir yerdir. Onun için özellikle turizmci arkadaşlarımın yerel yönetim olarak arkalarında olmak, onların daha iyi motive olmalarını ve güvenlerini tekrar kazanmalarını sağlıyor. Bodrum Belediye Başkanı olarak bugün burada, bize destek veren tüm turizm acentalarına ve yatırımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. 2015 yılında da Bodrum olarak tanıtım mücadelemizi asla bırakmayacağız. Bodrum'un tanıtım faaliyetlerini her an sürdüreceğiz. Özellikle ekonomik gücü yüksek ve 15-20 saatlik uçak yolculuğu ile Bodrum'a gelinebilen ülkelerden turist getirebilmek için çaba sarf ediyoruz. Avrupa'da Bodrum'u görmeyen, Bodrum'da tatil yapmayan ülke isminin kalmadığına inanıyorum. Bunun için Avrupa harici diğer dünya ülkelerine de giderek Bodrum'un kapılarını onlara açmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Otelci arkadaşlarımızla beraber otuza yakın ülkede Bodrum tanıtım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışmanız için teşekkür ederim. Artık Bodrum ismi, dünya turizm liginde oynayan bir takım olmuştur. Onun için bu takımın daha yükseklere çıkması ve uluslararasında dalgalanan turizm bayrağımıza birden fazla yıldız takmak, biz turizmciler olarak en önemli görevimizdir. 2015 yılının hepimize sağlık, mutluluk ve bol kazançlar getirmesini dileyerek hepinize Bodrum Belediye Başkanı olarak Bodrum halkı adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kokteylin ardından fuardaki stantları gezen Başkan Kocadon, Mardin Standı'nda Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan ve Mardin Turizm ve Otelciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Güngör ile bir süre sohbet etti. Kendisini Mardin'e davet eden Vali Yrd. Güldoğan'a teşekkür eden Başkan Kocadon, en kısa sürede bu daveti değerlendirerek Mardin'e gitmek istediğini ifade etti ve Güldoğan'ı da Bodrum'a davet etti. Daha sonra Adıyaman Standı'na da uğrayan Başkan Mehmet Kocadon, her zaman, her fırsatta Anadolu halkına teşekkür ettiğini belirterek Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'tan Adıyaman'da yapılan turizm faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Başkan Kocadon Vali'ye, Anadolu halkını her zaman Bodrum'a beklediklerini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Bodrum İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title