Haberler

Bartın MHP Teşkilatı Basın Bayramını Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin, Merkez İlçe Başkanı Avni Kabasakal ve Bartın Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Basın üzerindeki sansürün kaldırılmasının yıl dönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin, Merkez İlçe Başkanı Avni Kabasakal ve Bartın Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Basın üzerindeki sansürün kaldırılmasının yıl dönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İl Başkanı Bilgin mesajında, "Milli değerlerimize saygılı, kişisel hak ve özgürlüklerin savunucusu, tarafsız ve özgür basınımız, genel ve yerel anlamda gündemi oluşturan tüm konuları ve yaşanan olayları olduğu gibi aktarma ve halkın sesi olma özelliği ile her daim demokratik toplumun vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda toplumun aynası konumundaki basınımız, hep hür kalmalı ve kesinlikle sansüre uğratılmamalı. Bu düşüncelerle, içinde bulunduğu bu zor şartlarda bile, sorumluluk duygusu içinde toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getirerek kamuoyunu aydınlatan basın çalışanlarının ve basın yayın kuruluşlarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlar çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Başkan Avni Kabasakal mesajında, "Bir ülkede demokrasi söz konusu ise basının özgür olması gerekmektedir. Basından sansürün kaldırılması, demokratik devlet ve toplum düzeninin alt yapısının oluşturulması yönünde atılmış önemli bir adımdır. Özgür düşüncenin önünde büyük bir engel olan ve basının özgürlüğünü kısıtlayarak asıl amacından uzaklaştıran sansürün kaldırılmasının yıl dönümünde görevleri sırasında yaşamlarını yitiren basın çalışanlarına Allah'tan rahmet diliyorum. Bu duygularla değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Kadın Kolları Başkanı Akmaz ise, "Bireylerin hayatta olup biteni tüm çıplaklığıyla öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde en etkili araçtır basın. . Gelişmiş demokrasilerdeki en önemli özgürlüklerden biri, ifade ve haber alma özgürlüğüdür. Demokratik hayatın vazgeçilmezi olan basının işlevini en iyi şekilde yerine getirilebilmesi için özgür olması gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle basından sansürün kaldırılışının 105'inci yıldönümünü ve 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlar, bütün basın emekçilerine çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Avni Kabasakal Sezai Bilgin Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title