Haberler

Genç pilotun ölümüyle sonuçlanan gecede neler oldu? Kız arkadaştan dikkat çeken iddia: Bana yumruk attı

Güncelleme:

THY'de görev yapan pilot Kutay Bayraktar, İstanbul'da oturduğu evin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. Araştırma yapan ekipler, Bayraktar'ın kız arkadaşının ifadesine başvurdu. Olaydan önce birlikte olduklarını belirten kız arkadaşının, "Gece evde parti verdik. Sabaha karşı aramızda tartışma çıktı ve bana yumruk attı. Şikayetçi olacağımı söyleyerek evden ayrılıp hastaneye gittim" dediği iddia edildi.

Türk Hava Yolları'nda (THY) görev yapan ikinci pilot Kutay Bayraktar (32) İstanbul Beyoğlu'nda oturduğu evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Bayraktar'ın cenazesi, Başkurt Sokak'ta apartman görevlisi bahçe katında buldu.

ÇANAKKALE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Polis ve savcının ilk incelemesinde, pilotun yüksekten düşmeye bağlı olarak öldüğü tespit edildi. Bayraktar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından memleketi Çanakkale'de toprağa verildi.

Balkondan düşerek yaşamını yitiren genç pilotla ilgili kan donduran iddia! Kız arkadaşına yumruk atmış

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM" DİYEREK EVDEN AYRILMIŞ

Pilot Kutay Bayraktar'ın ölümü polisi harekete geçirdi. İddiaya göre, Cihangir'de yaşayan ve THY Uçuş Akademisi'nden 2016'da mezun olduktan sonra şirketin Boeing-737 filosunda ikinci pilot olarak görev yapan Bayraktar, kaldığı evde düzenlenen partiden sonra kız arkadaşı Burcu D. ile tartışıp yumruklaştı. Sabah'ın haberine göre genç kadının "Şikâyetçi olacağım" diyerek hastaneye gitmek için evden ayrıldı.

Balkondan düşerek yaşamını yitiren genç pilotla ilgili kan donduran iddia! Kız arkadaşına yumruk atmış

KIZ ARKADAŞININ İFADESİNE BAŞVURULDU

Bayraktar'ın ölmeden önce tartışıp yumruk attığı kız arkadaşı Burcu D.'nin ifadesine başvuruldu. Burcu D. "Gece birlikte içki içtikten sonra akşam saat 24.00'te arkadaşlar evden ayrıldı. Sabaha karşı 04.00 sıralarında dairedeyken tartışıp kavga ettik. Bu sırada Kutay bana yumruk attı. Şikâyetçi olacağımı söyleyip hastaneye gittim" dedi.

Balkondan düşerek yaşamını yitiren genç pilotla ilgili kan donduran iddia! Kız arkadaşına yumruk atmış

ÖLÜMÜ ARAŞTIRILIYOR

Polis, pilotun kendisinin mi atladığı, yoksa başkaları tarafından mı atıldığının tespiti için araştırma yapıyor. Pilotun düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

Balkondan düşerek yaşamını yitiren genç pilotla ilgili kan donduran iddia! Kız arkadaşına yumruk atmış

ANNESİ ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİALARINI YALANLADI

Oğlunun Çanakkale'deki cenazesinde konuşan emekli öğretmen Heybet Bayraktar, oğlunun alkollü olduğu iddialarına üzüldüğünü belirterek "Öldüğü sabah, uçuşu vardı yurt dışına. Hiçbir pilot uçuştan 24 saat önce alkol almaz. Evinin Fransız balkonu vardı. Orada otururken muhtemelen ayağı kaydı ve düştü. Başka hiçbir sebep yok" diye konuştu.

Balkondan düşerek yaşamını yitiren genç pilotla ilgili kan donduran iddia! Kız arkadaşına yumruk atmış

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title