Haberler

Bahar Candan banka hesabını paylaştı, 12 milyon TL'yi görenlerin ağzı açık kaldı

Güncelleme:

Paylaşımları ve açıklamalarla sık sık gündeme gelen Bahar Candan, bu sefer de banka hesabındaki parayı paylaştı. Hesabında 12 milyon TL bulunan Candan, paylaşımına "Bir uyandım hayatımı çalmışlar" notunu ekledi.

Yıllar önce katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran ve sonrasında yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yine adından söz ettirdi.

12 MİLYONLUK HESABINI PAYLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde her anını paylaştığı sosyal medya hesabından popo dikleştirme yaptırdığı anları yayınlayan Candan, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi. Candan bu sefer de banka hesabındaki 12 milyon TL'lik miktarı paylaştı. Mal varlığıyla dikkat çeken Candan, paylaşıma "Bir uyandım hayatımı çalmışlar" yazdı.

Bahar Candan banka hesabındaki 12 milyonluk tutarı paylaştı

ESKİ SEVGİLİSİ ŞİMDİLERDE EBRU GÜNDEŞ'LE AŞK YAŞIYOR

Geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Bahar Candan, şimdilerde Ebru Gündeş ile birlikte olan eski sevgilisi Rasaan Khosknaw hakkında konuşmuştu. Candan "Ebru Gündeş, Rassan'ı senin elinden nasıl aldı?" sorusu üzerine "Evet. Hani 40 fırın ekmek yemek lazım derler ya... Ben ne kadar popüler olursam olayım bazı noktalarda 40-45 fırın ekmek yemem gerekiyor. Biz çok genç yaşta ünlü olduk ama bir şeyler eksik. Yaşam tecrübesi çok önemli. Ben kimseye yenileceğimi düşünmezdim. Ben yıllar önce bir darp olayı yaşadım. Hadise hemen 'kadına şiddete hayır' diyerek beni paylaştı ama Ebru Gündeş paylaşmadı. Nur Yerlitaş da bizi bir yerde tanıştırmıştı ama ben Ebru Gündeş'in benden hoşlanmadığını hissetmiştim" ifadelerini kullanmıştı.

Bahar Candan banka hesabındaki 12 milyonluk tutarı paylaştı

Bahar Candan banka hesabındaki 12 milyonluk tutarı paylaştı

Bahar Candan banka hesabındaki 12 milyonluk tutarı paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bahar Candan Banka Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (11)

Dadaş Erzurumlu:

Ne kadar acı babamın dondurma fabrikası yok deyip abazalarin parasını kasıp kavurdu. İnsanımız çok düşük seviyede

385
17
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Görgüsüzlük başka birşey değil. O kadar paran var fakire fukaraya garibana neden yardım etmiyosun niçin sadaka vermiyosun

192
189
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Faize koymuştur aylık 150 bin civarında havanta bir geliri oluyordur..

227
16
yanıtYanıtla
ismail bey :

Yattığı yerden iyi kazanıyor...

216
2
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Akparti kardeşlerim görüyorsunuz dimi? Bahar Hanım ne kadar muhafaza kadın. Paranın bir miktarını Filistin'e bağışlayacak. :)))))

153
63
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Pardon muhafazakâr yazacaktım xD

yanıt58
yanıt21
Onemli Degil:

Maliye Departmanlari Bu Kadinin Sponsorlarini Neden Sorusturmuyor ?

189
12
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Yeter artik Ali Koc, Iyice sasirdin, 30 yilllik fenerli olarak senden utaniyorum. Bir Devlete saldirmadigin kalmisti onuda yaptin. Al paran cek git. Feneri mahvettiniz.

14
29
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

O paraları nasıl kazandığını herkes biliyor da buraya yazamıyorum.

34
4
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Akıllı kadın abazaların parasını yiyor

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title