Haberler

Vali Tebdili Kıyafetle Kayak Tesislerini Tozunu Attırdı

Güncelleme:

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, tebdili kıyafetle Munzur Dağı'ndaki kayak tesislerinde vatandaşların şikayetlerini dinledi, sonra kendini tanıtıp "Gereken yapılır" dedi.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, tebdili kıyafetle Erzincan kış turizm merkezi olan Munzur Dağı'nın eteğindeki Ergan Kayak Tesislerinde incelemede bulundu.

Bere, palto ve gözlükle kamufle olan ve vatandaşların sorunlarını dinleyip kendini sonradan tanıtan Vali Kahraman, "Sorunlarınız çözülür." mesajı verdi. Valiyi bu şekilde karşılarında gören vatandaşlar da kısa süreli şok yaşadı.

BERE, GÖZLÜK, PALTO, SAKIZ...

5 ay önce Erzincan'da göreve başlayan Süleyman Kahraman, zaman zaman yaptığı denetimlere bir yenisini daha ekledi. Vali Kahraman, kış sporları merkezindeki bazı şikayetleri yerinde görmek amacı ile tebdili kıyafet ile denetime çıktı. Paltosunu üzerine giyen, bere ve gözlük takan Kahraman, ağzında sakız ile çıktığı denetimde vatandaşlar ile konuşarak sorunları dinledi.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Sıraya girerek gondol ve telesiyeje binen, fiyatlar konusunda vatandaşlar ile konuşan Vali Kahraman, görüştüğü kişilere bazen kendisini turist, bazen de başka bir ilden toplantı için gelen emniyet müdürü olarak tanıttı. Genellikle vatandaşların şikayetlerini soran ve fiyatların pahalı olup olmadığını araştıran Süleyman Kahraman, tanınmamak için de ara sıra yüzünü gizledi.

VATANDAŞLAR ŞAŞTI KALDI

Kahraman, konuşmanın sonunda beresini ve gözlüğünü çıkartarak kendisini tanıtınca vatandaşlar kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Bazılar ise Vali Kahraman ile selfie çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

"DENETİMLER SÜRECEK"

Vali Süleyman Kahraman Ergan Dağı'nın çok önemli bir kayak merkezi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Buraya gözümüz gibi bakmamız gerekiyor. Ben burası ile ilgili bazı şikayetler ve serzenişler oldu. Bunun giderilmesi konusunda yetkililere talimat verdim. Buna rağmen şikayetler devam edince, kendim yerinde incelemeyi uygun gördüm ve bu şekilde tebdili kıyafetle incelemek istedim. İncelemeden olumlu sonuçlar çıkardım. Vatandaşların şikayetlerini dinledim, fiyat konusu dışında pek bir şikayet yok. Denetimlerimiz, gerektiği zaman hangi kurum olursa olsun devam edecek. Haberli denetim de olacak ama, sonuç almadığımız taktirde bu denetimler sürecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Kahraman Erzincan Munzur Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (11)

galip:

vadandaşın derdi de kayak merkezlerindeydi. . . . . hastane de kuyruk . tam lale devri . . . . .

7
1
yanıtYanıtla
..Mobil-IOS:

Show yapmış kameralara !!!

6
1
yanıtYanıtla
yine yabancimobilWeb@haberler.com:

Biyigini sakliyor sanki popstar. La kim kemdi valisinin yuzunu taniyor ki :D

7
0
yanıtYanıtla
çorumlu tırkoMobil-ANDROID:

bu aralar vali haberleri çok gözde. bakalım hele.

6
0
yanıtYanıtla
kadir:

yanında fotografçılar çekip duruyorlar. vali olmasa bile yetkili yada etkili bir abi olduğu belli. millet buna kanar. atıyorum polat alemdar diye ekiple birlikte necati gelse etrafında pervane olurlar :)

3
1
yanıtYanıtla
Munzur değil Ergan ....Mobil-IOS:

Göstermelik bir haber olmuş.milyar dolarlık telefrik sistemi ayda 3-5 kez ancak çalışır...

4
0
yanıtYanıtla
iyi ama:

fazlada dolaşma sayın vali. rahmetli recep yazıcıoğluda böyle tebdili kıyafet gezerdi fakat bir gün adama küfür ettiler. tabi vali olduğunu bilmeden.

1
2
yanıtYanıtla
tc:

Çoş nerede bu aralar

2
1
yanıtYanıtla
.....Mobil-ANDROID:

Madem tebdili kıyafetsin sorunları öğren çek git. Neden işin sonunda kendini tanıtıyorsun da reklam yapıyorsun? şu an yaptığın tamamen yapmacık olmuş.

3
0
yanıtYanıtla
halkMobil-ANDROID:

guzel seyler bazılarının yorum dilini kapatıyor ne hikmetse

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title