Haberler

Antoine Albeau ve Valerie Arrighetti Lider Durumda

Güncelleme:

Lena Aylin Erdil Genel Klasmanda 5.liğini korudu.

PEGASUS AIRLINES PWA WINDSURF DÜNYA KUPASI Heyecanı Alaçatı'da devam ediyor.

Fransız Antoine Albeau ve Valerie Arrighetti lider durumda.

Sportworks organizasyonu ile Türkiye Yelken Federasyonu himayesinde, Alaçatı Belediyesi desteği ve Port Alaçatı evsahipliğinde 30 ülkeden 64 erkek 26 kadın sporcunun şampiyonluk mücadelesi devam ediyor.

Pegasus Airlines sponsorluğunda 6. Yılını kutlayan şampiyonada toplam 55.000 Euro ödül dağıtılacak.

Erkek ve Kadın kategorilerinde kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışlarda toplam 6 yarış serisi tamamlandı. Erkeklerde 49.9 deniz mili (70 km) ile Dünya Hız rekortmeni olan Fransız Antoine Albeau liderliğini sürdürürken, Kadınlarda Fransız Valerie Arrighetti liderliğe yükseldi.

Türk sporcularımız zorlu rakipleri arasında kendilerine tecrübe kazandırırken, Lena Erdil üst sıralara tırmanmak için mücadele ediyor. 5. Yarışta 4. Olan Lena Aylin Erdil 6. Yarıştada 5. Olarak Genel Klasmandaki 5. Liğini koruyor. Çağla Kubat 8. Sırada yer alırken genç yetenek Fulya Ünlü 10. Sırada yer alıyor.

Erkekler kategorisinde ise Türk sporcularımız büyük bir çıkış gösteremezken , 6 yarış sonunda Bora Kozanoğlu 33. Emirhan Kolburan ise 34. Sırada yer alıyor.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası'nda yarışlar hafta boyunca devam edecek ve 1 Eylül Cumartesi günü ödül töreni ile sona erecek.

PWA WINDSURF DÜNYA KUPASI PROGRAM

· Hafta boyunca;

o PWA Windsurf Dünya Kupası yarışları 11:00 -17:00

o Pegasus Windsurf Simülatör

o Pegasus T-shirt tasarım atölyesi

o Power Garage TV performansları

· 31 Ağustos Cuma Volkswagen Amarok Party DJ Hüseyin Karadayı

· 1 Eylül Cumartesi Pegasus Dance Challenge , Ultimate Party

o Ödül Töreni

19 Nisan'da İtalya'da başlayan Erkeklerde 7 ayak'lı Dünya Kupası'nın 5. Ayağı Alaçatı'da gerçekleşirken, 4 ayaklı Kadın yarışlarının Dünya Şampiyonları Alaçatı yarışlarından sonra Vietnam'da belirlenecek.

Festival bünyesinde izleyiciler, efsanevi windsurfçülerinin yarışlarını takip ederken yarış merkezinde düzenlenecek farklı aktivitelerle yazın en güzel anlarını yaşayacaklar.

Co-sponsor Amarok Volkswagen Pick Up sporcuların güvenli bir şekilde taşınmasının yanı sıra aktivite alanında gerçekleştireceği test sürüşleri ve 31 Ağustos Cuma akşamı DJ Hüseyin Karadayı eşliğindeki Amarok SundWave Party ile hem seyircilere hem de sporculara farklı bir tecrübe yaşatacak.

Evsahibi Port Alaçatı tarafından mendirek üzerinde oluşturulacak tribün ile izleyiciler yarışları keyifle izleme olanağına sahip olacak.

Medya sponsoru POWER FM hafta boyunca ünlü DJ'ler ile müzik ziyafeti çekerken Power Garage TV sanatçıları da Festivalin unutulmaz sesleri olacak.

Yarış görüntüleri hergün SKY TÜRK ekranlarından Türkiye ile buluşacak.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası özel video çekimleri ve canlı yayınları ile www.pwaworldtour.com web sitesinden takip edilebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lena Aylin Erdil Türkiye Alaçatı Pegasus Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title