Haberler

Antalya'da dövülerek öldürülen sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir, Diyarbakır'da defnedildi

Güncelleme:

14 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiyle kızın babası ve erkek kardeşi tarafından dövülerek hastanelik olan ve sonrasında yaşamını yitiren fenomen Şehmuz Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı.

Sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir, 2 hafta önce Antalya'da yaşayan 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla kızın babası ve erkek kardeşi tarafından ormanlık alanda dövülerek hastanelik oldu. Geçtiğimiz günlerde beyin ölümü gerçekleşen Özdemir, dün yaşamını yitirdi. 15 günlük yaşam savaşını kaybeden 'Ares' takma adlı fenomen Şehmuz Özdemir'in cenazesi memleketi Diyarbakır'a getirilerek defnedildi.

ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ares'in cenazesi memleketi Diyarbakır'a getirildi. Özdemir'in cansız bedeni, cenaze namazının kılınmasının ardından Yeniköy Asri Mezarlığından defnedildi. Defin işlemleri sırasında annesi Sultan Kızılay ve sevenleri sinir krizleri geçirdi.

"ACIMIZA ACI KATMASINLAR"

Özdemir'in babası Yaşar Özdemir, yalan dolan, aşağılayıcı, küçümseyici iftiralarla yorumlar yapıldığını söyledi. Yaşar Özdemir, "Çarpık bir bilgi kirliliği var, hepsini inkar ediyoruz. Bugüne kadar bizimle olan Antalya Emniyet Müdürü ve teşkilatların sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayan şu gençler, Türkiye hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Acımızı içimize gömdük. Bundan sonra bundan sonra yalan, yanlış yorumlar yapılmasın. Bizim acımız bize yetiyor, acımıza acı katmasınlar. Hukuki süreç devam ediyor. Adalete güveniyoruz" dedi.

"BUNLAR MÜEBBET YEMEDİKÇE DURMAYACAĞIM"

Anne Sultan Kızılay ise Ares için adalet istediğini belirterek, "Rabbim perdeyi kaldıracak, onlara doğrusunu gösterecek. Ares için adalet istiyorum, bunlar müebbet yemedikçe ben durmayacağım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sosyal Medya Diyarbakır Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (46)

YAŞLI KURT:

Beter olsun. Ünlu olmak icin her naneyi ceviriyola

13
29
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Ne müebbeti kadın sen oğluna sahip çıksaydın sokağa salacağına. 14 yaşındakı kız çocuğun çıplak fotolarını çekip şantaj yapmak hangi kitapta var. Sonuna kadar haketmiş. Bence beraat. Az bile yapmışlar.

27
8
yanıtYanıtla
MANTIKLI:

O çocukta kızın fotoğrafları ne arıyor kız niye atmış fotoğraflarını ona kız da suç yok mu ? herşey olabilir olayı bilmeden yorum yapmayalım.

yanıt11
yanıt4
Kadıköy:

Olayın olduğu mahalleye bi git bak bi araştır kızın ve annesinin halini bi gör derim sana. Ben gördüm. Üzüldüğüm şey böylelerini adam yerine koyup oğula ve babaya ceza vericekler. Ben bir gün bile yatmam böyle bi oğlan için.

yanıt6
yanıt5
İsteyene olur:

Fotoğraf derken?

yanıt1
yanıt0
Yadigar erturk:

Sen yanindamiydin ciplak fotograf cikmis diyorsun dogru oldugunu neden biliyorsun veya okizi yetistiren aile 14 yasindaki kizin sosyal medyada ne isin vardiye sormasi gerekmiyormuydu sonuc ortada iki kisi omrunun Sonuna kadar kodeste adaleti kendileri saglamaya calistiklari icin bir tanesi mezara biraz Adam ol Adam gibi elestiri yap KADIKOY RUMUZLU

yanıt10
yanıt5
Kadıköy:

Yadigar git lan işine. Burdaki haberleri değil yerel gazete haberlerini oku armut. Haketti çok da iyi oldu

yanıt4
yanıt2
CIHAN CIHAN:

ONCE TIPINE BAK OGLUNUN SONRA ISYAN ET SENINKI EVLATTA 14 YASINDAKI ZAVALLI KIZ EVLAT DEYILMI KIMSE COCUGUNU SOKAKTA BULMADI INSAN GIBI YETISTIRSEYDIN BOYLE OLMAZDI BOSUNA TIMSAH GOZYASI DOKMEYIN SENIN TEK DERDIN ARTIK PARA GELMIYCEK OYUZDEN

7
14
yanıtYanıtla
fatih:

Kes lan mal

yanıt6
yanıt5
as:

haysiyetsiz herif doğru olduğunu nerden biliyorsun

yanıt6
yanıt3
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title