Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.Sakat.Cezalı.İdeal Kadro.

Foto: Antrenmandan ve Mehmet Özdilek

--- KUTU ---

ANTALYASPOR'DA SON DURUM

Sakat: Tita ve Ömer Şişmanoğlu

Cezalı: Murat Duruer, Petr Janda (Pedro), Mehmet Sedef

İdeal Kadro: Hakan Arıkan, Koray Aslan, Deniz Barış, Musa Nizam, Ergün Teber, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman, İsmail Aissati, Emrah Başsan, Promise Isaac, Lamine Diarra.

===

Antalya'dan Mehmet Ekşi geçti

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliği ile açılan TFF Grassroots C Antrenörlük Lisansı Kursu, Antalya'da sona erdi. 30 kişinin katıldığı kurs 10 gün sürdü. Teorik derslerin Dilek Sabancı Spor Salonu, uygulamalı derslerin ise Doğuyaka 100. Yıl Spor Kompleksi'nde verildiği kursa, Antalya merkez, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta ve Alanya'dan katılım oldu. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nde (TÜFAD) Antalya Şubesi'nde önemli görevlerde bulunan Abdullah Tanyolaç, Erdal Akpınar ve Orhan Ozan'ın adının verildiği kursun son gününde 100'ncü Yıl Spor Kompleksi'nde mini bir tören düzenlendi. Törene, Antalya'daki tüm taban birliği temsilcileri katıldı.

UNUTMADILAR

Kursu eğitmenleri TFF Antrenör Eğitimcileri Teknik Direktör Mehmet Ekşi ve yardımcısı İsmet Kamak'a, plaket verildi. 1984-1985 yıllarında Antalya spor forması da giyen Mehmet Ekşi, Antalya'daki kurs boyunca herkesten ilgi gördü. Elazığ'dan eski arkadaşı 100. Yıl Tesisler Sorumlusu Ekrem Yünlü ile Antalyagücü Başkanı İbrahim Ay, tecrübeli teknik adamı yalnız bırakmadı. Ay, iki tecrübeli çalıştırıcıya üzerinde isimleri yazılı forma hediye etti. Kursu başarıyla bitirenler, C Lisanslı antrenör olarak, amatör futbol faaliyetlerinin her yaş grubunda teknik adam, Kadınlar 2. Ligi takımlarında teknik sorumlu ve tüm kadınlar ligi takımlarında yardımcı antrenör olarak görev yapabilecek.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Mehmet Ekşi ile Ekrem Yünlü birlikte, Mehmet Ekşi ve yardımcısına İbrahim Ay forma verirken, toplu foto ve Mehmet Ekşi kursiyerlere konuşurken fotolar var.

===

Antalyalı sporcular elemeleri geçti

TÜRKİYE Muay Thai Şampiyonası seçmeleri Mersin'de yapıldı. Seçmelere Antalya'dan katılan Demirpençe spor Kulübü ile Polis Gücü Spor Kulübü'nün dövüşçüleri, 5 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya ile döndü. Seçmelerin en başarılı ili olarak dikkati çeken Antalyalı sporculardan 8'i, 26 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Alanya'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda yarışacak.

Antalyalı sporcuların Mersin'deki masraflarını işadamları Osman Sakızoğlu ile Recep Eryılmaz karşıladı. Her iki işadamına teşekkür eden Demirpençe spor Kulübü Antrenörü Yasin Urlu, hedeflerinin Türkiye Şampiyonası'nda birincilik kazanmak olduğunu söyledi. Alanya'daki şampiyonada dereceye giren sporcular İstanbul'da yapılacak olan Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonası ile İspanya'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım formasını giyecek.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Sporcuların fotosu var.

===

Kemer Göynük, filenin yıldızı

ANTALYA'da yapılan Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi. Zevkli ve çekişmeli geçen maçlarda, gruplardan gelen ekiplerin final mücadelesi büyük keyif verdi. İl birinciliğini belirleyecek dörtlü turnuva sonucunda Kemer Göynük Ortaokulu, Kemer Göynük Ortaokulu, Muratpaşa Mehmetçik Ortaokulu, Manavgat Bahçeşehir Koleji ve Finike Çavdır Ortaokulu takımlarını geride bırakarak, il birinciliğini elde etti.

Beden Eğitimi öğretmeni Yakup Tekin, son maçta Mehmetçik Ortaokulu'nu 3-0 yenerek mutlu sona ulaştıklarını söyleyerek, "Başarı takımda oynayan öğrencilerimindir. Başarının devamı gelecek. Türkiye birinciliği için de iddialıyız" dedi. Göynük Ortaokulu Müdürü Nalan Karakaş ise, "Okulumuzun böyle bir başarıya ulaşması bizi çok mutlu etti. Beden eğitimi öğretmenlerimiz Engin Yılmaz ve Yakup Tekin'e, uzun bir çalışma içerisine giren ve bu başarıyı yakalayan öğrencilerimize çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplu foto

===

Çıtayı her hafta biraz daha yükselten turuncu yeşilli takımda Semavi ve Abdullah için doğum günü partisi düzenlendi.

Alanya'da yüzler gülüyor

ALANYASPOR'DA moraller en üst seviyede. Üst üste alınan puanlarla zirve yarışını emin adımlarla sürdüren Alanya spor'da iki usta oyuncu için doğum günü partisi düzenlendi. Semavi Özgür ve Abdullah Eryılmaz'ın yeni yaşları, takım arkadaşları ve teknik ekibin hazırladığı sürpriz doğum günü partisiyle kutlandı. Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde düzenlenen doğum günü kutlamasında 31 yaşına giren Semavi Özgür ve 24 yaşına giren Abdullah Eryılmaz, pastanın mumlarını arkadaşlarının alkışları arasında birlikte söndürdü. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy ve takım arkadaşları her iki oyuncuyu da kutladı.

2 CEZALI VAR

Öte yandan, Alanya spor zirve yarışını büyük ölçüde etkileyecek İnegöl spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Son taktik idmanını Oba Stadı'nda yapan turuncu yeşilli takımda 2 cezalı oyuncu bulunuyor. Hafif sakatlığı bulunan Tayfun'un sakatlığının ise oynamaya engel teşkil etmediği açıklandı. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, zorlu İnegöl spor maçında sahaya kart cezalısı iki kanat oyuncusundan yoksun çıkacaklarını ancak Tayfun'un sakatlığının bu maçta görev yapmasına engel teşkil etmediğini söyledi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan ve doğum günü kutlaması

===

Başkan Öztürk, Nazilli spor'u ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını belirtti.

Konuksever Fethiye

Lacivert-beyazlı kulüp yönetimi, bu hafta sonu oynayacakları Nazilli Belediye spor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcularını en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor

FETHİYESPOR Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, bu hafta sonu Fethiye'de oynanacak Nazilli Belediye spor kafilesini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlık içinde olduklarını söyledi. Başkan Öztürk, "Nazilli Belediye spor camiasının değerli mensupları ve çok değerli dostlarımızı en iyi şekilde konuk etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyacağız" dedi.

Maç öncesi önemli mesajlar veren Başkan Öztürk şöyle devam etti: "Fethiye'ye gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlarken taraftarlarımıza da seyir zevki yüksek bir futbol izlettireceğiz. Şimdiden, sahada mücadele edecek olan oyunculara başarılar diliyorum" diye konuştu. Başkan Öztürk, Fethiyeli futbolseverleri Pazar günü takıma destek vermek için tribüne davet etti.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto; Başkan Öztürk fotosu

===

Diyarbakır galibiyetiyle büyük moral bulan Isparta Emre spor'da şimdi hedef Elazığ spor maçı.

Emre spor'da dikkatler Elazığ spor maçına yoğunlaştı

SPOR Toto 3'ncü Lig 3'ncü Grup'taki Emrespor, hafta sonu evinde oynayacağı Elazığspor maçına yüksek moralle hazırlanıyor. Geçen hafta Diyarbakırspor deplasmanından çok önemli galibiyetle dönen ve kümede kalma adına büyük yol kat eden Emrespor, saha ve seyircisi avantajını en iyi şekilde kullanarak Elazığspor'u puansız göndermek istiyor. Atabey Tesisleri'nde günde iki çalışmayla maça hazırlanan Emrespor'da moraller yerinde. İlk maçını Diyarbakır deplasmanında kazanan yeni Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan, bu hafta oynanacak Elazığspor maçıyla ilk kez taraftarının karşısına çıkacak.

HER MAÇIMIZ FİNAL

Diyarbakırspor galibiyetini değerlendiren Sayılgan, çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirtti ve "Rakibimiz çok sert oynadı. Çünkü onların da dönüm maçıydı. Sahaya karşılaşma boyunca sert cisim yağdı. Oyuncularım rakibin tahriklerine kapılmadı. Bu tür maçlar çok zordur. Bu zorlu maçı galibiyetle tamamladığımız için mutluyum. Oyuncularım hazırlık kampı geçirmeden bu maça çıktı. Birbirleriyle ilk kez bir karşılaşmaya çıktılar. Bu hafta Elazığ Belediyespor'la çok önemli bir maçımız var. Bizim her karşılaşmamız final" diye konuştu.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Emrespor fotosu

===

Manavgat Belediyespor 3 puana odaklandı

BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Yeşilovaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Rauf Kolancı yönetiminde günde tek antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Manavgat Belediyespor, galibiyet hesapları yapıyor. Kolancı, "Pazar günkü maçta taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Tribünden alacağımız destek bize sinerji kazandıracak" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Manavgat Belediyespor takımı

===

Serik Belediyespor'lu Hakan göz dolduruyor

SERİK Belediyespor'un gelecek vadeden genç yıldızlarından 19 yaşındaki Hakan Kirli, oynadığı futbolla göz dolduruyor. Kirli, sol bek ve solaçık olarak her iki mevkide de başarılı bir performans sergiliyor. Serik Belediyespor'da minik takımdan bu yana oynadığını belirten genç yetenek Kirli, hedefinin önce Serik Belediyespor'da başarılı bir futbolcu olmak, daha sonra Antalyaspor formasını giymek olduğunu söyledi.

Namık KEMAL KILINÇ-SERİK, (DHA)

Foto: Hakan Kirli

===

Bilardo turnuvası dünya şampiyonunu ağırladı

Adnan Yüksel, şampiyonanın birinciliğini elde ederken, Oğuz Usluhan ikinci, Emrah Baygın üçüncü ve Özkan Taşdemir 4'üncü oldu. Mücadelede ilk dörde kalan oyuncular, Yüksel ile yarışma şansı buldu. Türkiye Bilardo Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Emrah Baygın, şampiyonanın ilkini gerçekleştirdiklerini ve gelecek yıllarda da tekrarlamayı amaçladıklarını dile getirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Adnan Yüksel, Oğuz Uslucan, Adnan Yüksel, Emrah Baygın, Özkan Taşdemir

===

Fethiye'ye Nazilli seyircisi alınmayacak

FETHİYE Spor Güvenlik Kurulu, pazar günü Fethiyespor-Nazilli Belediyespor arasından oynanacak karşılaşmaya güvenlik gerekçesiyle konuk takım taraftarlarının alınmamasına karar verdi. Karara gerekçe olarak iki klüp arasında 2006-2007 sezonundan bu yana süre gelen gerginlik ve Nazilli'de oynan maçta iki takım taraftarları arasında çıkan olaylar gösterildi.

Pazar günü Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak Fethiyespor-Nazilli Belediyespor maçı öncesi Fethiye Spor Güvenlik Kurulu, Kaymakam Ekrem Çalık başkanlığında toplandı. Kurul güvenlik nedeniyle müsabakaya konuk takım seyircisi alınmamasını kararlaştırdı. Kurulun kararını Türkiye Futbol Federasyonu ile Nazilli Belediyespor kulübüne bildirildiği kaydedildi. Buna göre Fethiye'de oynanacak Fethiyespor - Nazilli Belediyespor maçı öncesi geniş güvenlik önlemleri alınacak. Muğla ve Fethiye girişlerinde kontrol noktaları oluşturularak Nazilli takım taraftarlarının ilçeye girişi engellenecek.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Fotosuz Açıklaması - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

İsmail Öztürk Manavgat Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title