Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ALTAR Tunçkol'un ayrılmasından sonra potada gelen galibiyet, Antalya Büyükşehir Belediyespor camiasını sevince boğdu.

Foto: Maçtan fotolar

===

Potada umutlar yeşerdi

ALTAR Tunçkol'un ayrılmasından sonra potada gelen galibiyet, Antalya Büyükşehir Belediyespor camiasını sevince boğdu. Uzun bir aradan sonra ilk kez kazanan Büyükşehirli teknik heyet ve sporcular, Aliağa Petkim galibiyetinden sonra soyunma odasında sevinç çığlıkları attı. 18 maçta 22 puan toplayabilen ve sondan ikinci sırada bulunan Büyükşehir, önümüzdeki hafta pazar günü deplasmanda oynayacağı Anadolu Efes maçının hazırlıklarına başladı.

BİTİM: ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

Altar Tunçkol'dan sonra görevi üstlenen Antrenör Mehmet Bitim, alınan galibiyetin hem puan hem de moral açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekti ve şöyle dedi: "Büyük talihsizlikler yaşadık. Ancak yıkılmadık. Dimdik ayaktayız. Aliağa Petkim maçını bileğimizin hakkı ile kazandık. Şimde geriye bakmadan yolumuza devam edeceğiz."

Süleyman EKİN/ANTALYA (DHA)

Foto: Maçtan sonra soyunma odasında teknik heyet ve sporcular sevinç içinde fotolar

===

Havuzda Şimşek fırtınası

ANTALYASPOR sutopu takımı, İstanbul'da oynanan maçta Kınalıada'yı 12-10 mağlup etti. Antalya'da havuz olmadığı için sahasındaki maçları İstanbul'da oynayan Antalyaspor, Kınalıada karşısında aldığı galibiyetle büyük sevinç yaşadı. İlk yarısı 7-4 biten karşılaşmanın ikinci devresinde Antalyaspor rakibine üstünlük sağladı ve havuzdan 12-10 galip ayrıldı. Ligdeki ikinci galibiyetini elde eden Antalyaspor puanını 6'ya çıkardı.

Fotosuz

===

Alanya 1'e sevinemedi

Turuncu yeşilli camia, rakiplerinin puan kaybettiği hafta Çamlıdere Şeker deplasmanında 2 puan bırakmanın üzüntüsünü yaşıyor.

ALANYASPOR, 6 puanlık deplasmandan 1 puanla dönmenin üzüntüsünü yaşıyor. Kendisi gibi zirve mücadelesi veren rakiplerinin kaybettiği hafta Çamlıdere Şekerspor'la golsüz berabere kalan Alanyaspor, puan cetvelinde olduğu yerde kaldı. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, kazanmaları gereken bir maçı berabere bitirdikleri için üzgün olduğunu söyledi. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili oynadıklarını, yakaladıkları pozisyonları golle sonuçlandıramadıklarını belirten Durusoy, şöyle devam etti:

"Kötü bir takımla oynadık. 2'nci yarıda çift santrfora döndük ancak kanatları iyi kullanamayınca pozisyon üretmekte zorlandık. Kaçan 2 puan nedeniyle üzgünüm. Kayıp yaşamadık ancak rakiplerimiz berabere kaldığı için kazansaydık büyük avantaj yakalayacaktık. Sezon başındaki puan kayıplarının bir kısmını bu maçta telafi edebilirdik, ama olmadı. Bu hafta evimizde oynayacağımız Kırklarelispor maçında 3 puanı hedefliyoruz." Turuncu yeşilli takım 22'nci haftada karşılaşacağı Kırklarelispor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Çamlıdere Şekerspor maçından enstantane ve Ali Haydar Durusoy

===

Fethiye sağlam geliyor

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da Pendik galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Hafta sonu deplasmanda oynadığı Pendik karşısında sergilediği olumlu futbol ve skorla göz dolduran lacivert beyazlılar, zirveye emin adımlarla ilerliyor. 1-0 kazandıkları Pendik karşısında alınan galibiyetin son derece önemli olduğuna dikkat çeken teknik direktör Mustafa Ceviz, "Bu 3 puan hedefimiz için çok gerekliydi. Şimdi önümüz açık ve geleceğe emin adımlarla gidiyoruz. İnançlı ve kararlı bir oyun anlayışı ile zafere koşan oyuncularıma verdikleri üstün mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Foto: Sevinç ve hoca fotoları

===

Demre'den Konaklı'ya çelme

ANTALYA Süper Amatör Küme'de oynanan maçta Demre Belediyespor, şampiyon adaylarından Konaklı Belediyespor'la 1-1 berabere kaldı. Konaklı Stadı'nda oynanan maçı Ahmet Eşref Sarı, Gökhan Barçın, Fahri Yılmaz hakem üçlüsü yönetti. Maçın ilk yarısında iki takım da temkinli bir oyun ortaya koydu. Konaklı'nın ele geçirdiği iki fırsatı kullanamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Konaklıspor, daha baskılı başladı. Maçın 60'ncı dakikasında Konaklı Belediyespor'dan Necati, attığı nefis şutla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın 80'nci dakikasında Konaklı Belediyespor kalecisinin elinden kaçırdığı topu takip eden Demrespor'un yeni transferi Senegalli Diabone, güzel bir vuruşla durumu 1-1'e getiren golü attı.

Ahmet ACAR/DEMRE (DHA)

Foto: Takım fotosu

===

Kaş hedefe yürüyor

ANTALYA Birinci Amatör Küme B Grubu'nda oynana maçta Kaş Gençlikspor, Antalya Sanayispor'u 2-1 yendi. Kaş Gençlikspor, aldığı 3 puanla Antalya Süper Amatör Küme'ye yükselme iddiasını devam ettirdi. Kaş Stadı'nda oynanan maça Kaşspor hızlı başladı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın 60'ncı dakikasında Kaşspor'dan Ali, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden 1 dakika sonra Antalya Sanayispor atağında Melih durumu 1-1 yaptı. Golden sonra bastıran Kaşspor, 90'ncı dakikda yine Ali'nin ayağından kazandığı golle maçın skorunu belirledi: 2-1. 80'nci dakikada Sanayispor'dan Nihat, yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görüp takımın 10 kişi bıraktı. Kaş Gençlikspor, aldığı bu sonuçla puanını 25'e çıkarttı.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

Foto: Takım fotosu

===

Şeker koltuğu kaptı

BURDUR 1'nci Amatör Küme'de sezonun bitmesine 1 hafta kala Şekerspor, averajla liderlik koltuğuna oturdu. Lider Şekerspor 40 puanla birinci sıraya yerleşti. Yeni Burdur 1 maç eksiği ile ikinci sıraya yerleşti. Gölhisarspor ise 3'üncü sıradaki yerini korudu. Geçen hafta Yeni Burdurspor'la karşılaşan ve maçtan golsüz berabere ayrılan Şekerspor, ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Ziraatspor'a gol yağdırdı. Şekerspor karşılaşmadan 9-0 galip ayrıldı. Burdur 1'nci Amatör Küme'de sezon, önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Yeni Burdurspor'a, şampiyonluk için sezonun son maçında karşılaşacağı İl Özel İdarespor karşılaşmasında beraberlik yetecek. Diğer sonuçlar şöyle:

Yeni Burdurspor - Türk Telekomspor: 5-2

Şekerspor - Ziraatspor: 9-0

Burdur İl Özel İdare - Esnafspor: 2-2

Tefennigücü - Yeşilova Bld Spor : 4-4

Gölhisarspor - Burdur Bld Spor : 5-3

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Şekerspor kadro, maçtan enstantane

===

Burdur U15 şampiyon

BURDUR U15 Ligi'nde Yeni Burdurspor Şampiyon oldu. 4 takımın mücadele ettiği ligde Yeni Burdur ve Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, ligi 15'er puanla birinci sırada bitirdi. Ancak ikili averajda rakibinden iyi olan Yeni Burdur şampiyon olup kayıtlara geçti. Ligin son maçında Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor ile Yeni Burdurspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-0 kazanan Yeni Burdurspor ikili averajla şampiyonluğunu ilan etti

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

Fotosuz

===

Gazipaşa evde yok

ANTALYA Süper Amatör Lig'in 17'nci haftasında Gazipaşa Belediyespor, evinde Korkuteli Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Gazipaşa Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmanın henüz 2'nci dakikasında organize gelen Korkuteli Belediyespor, Hakan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Erken golün ardından beraberlik için rakip kaleye yüklenen Gazipaşa Belediyespor, aradığı golü bulamayınca ilk yarı 1-0 Korkuteli Belediyespor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maçın 50'nci dakikasında Korkuteli Belediyesporlu Cihan, ikinci sarı karttan kırmızı kart görüp oyun dışı kaldı. Rakibin 10 kişi kalmasının ardından Korkuteli kalesini sık sık yoklayan Gazipaşa Belediyespor, organize geliştirdiği ataklarını golle süsleyemedi. 1 kırmızı ve 10 sarı kartın çıktığı karşılaşmada başka gol olmayınca, Gazipaşa Belediyespor kendi seyircisi önünde sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA, (DHA)

Foto: Gazipaşa ve Korkuteli takımları, maçtan resimler - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Altar Tunçkol Gazipaşa Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title