Haberler

Antalya Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali Renkli Başladı

Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali renkli başladıANTALYA'nın Alanya ilçesinde bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, temsili Yörük göçüyle başladı.

Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali renkli başladı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, temsili Yörük göçüyle başladı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliğin ardından sahneye çıkan Hakan Aysev ve Mustafa Ceceli izleyenleri coşturdu.

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 18'inci Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, temsili Yörük göçü ve kortej yürüyüşüyle başladı. Radyo D ve Dream Türk'ün medya sponsoru olduğu, sunuculuğunu ise Radyo D'nin 'Sarı Şeker' lakaplı sunucusu Sema Eryiğit Emek'in yaptığı festivalin Atatürk Anıtı önünden başlayan kortej yürüyüşüne protokol, vatandaşlar ve yerleşik yabancılar ile tatilciler katıldı. Mehteran takımıyla çeşitli dans ve sanat okullarından katılanların kostümleri ve gösterileriyle dikkati çektiği kortej, yabancı turistlerden de büyük ilgi gördü. Animasyon gösterilerinin yanında develerle temsili Yörük göçünün de canlandırıldığı kortej, tarihi Kızılkule önüne kadar sürdü.

HAKAN AYSEV COŞTURDU

Kortejin ardından İskele Caddesi Şelale Meydanı'nda Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü tenor Hakan Aysev, konser verdi. Yabancı ve Türkçe şarkılardan oluşan repertuvarını seslendiren Aysev konserin son bölümlerinde kendi yorumuyla hareketli halk türküleri söyledi. Konser sonunda Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, Aysev'e plaket ve çiçek takdim etti.

MUSTAFA CECELİ TEKRAR BULUŞTU

Geçen yılki festivalde de sahne alması planlanan fakat yoğun yağıştan dolayı konseri iptal olan Mustafa Ceceli, bu yılki konser öncesinde verdiği röportajda iptal olan konserinden dolayı çok üzüldüğünü fakat tekrar burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Daha önce de Alanya festivalinde sahne aldığını hatırlatan Mustafa Ceceli, Çok güzel bir akşam. Geçen sene de aynı etkinlikte sahne almak için geldiğimizde gök nasıldı inanamazsınız, sel götürdü her tarafı. O yüzden geçen sefer gerçekleştirememiştik ama bu kez hava bizden yana çok şükür ama benim nemli havalara karşı tedbirim şu; klima yok. Hiç klima açmıyorum ki dışarıda daha beter olmayayım diye. Yoğun bir katılım var dedi.

'SEÇİM ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL BİR NETİCEYLE SONUÇLANDI'

Yaz programlarından da bahseden Mustafa Ceceli, Tatil çok sonra fakat bu yaz daha ziyadesiyle Alanya ve Antalya çevresinde otellerde sahne performanslarımız oluyor. Onun dışında diğer belediyelerin festivalleri oluyor. Dün de bayağı uykusuz kaldık seçimi takip etmekten. Çok şükür güzel bir neticeyle sonuçlandı. Hem de ülkemiz huzurlu geçirdi seçimi. Akabinde buraya geldim ve dedim ki, 'Sahne bitsin gidip yatacağım'. Oyumu oğlum Arın ile kullandım. Oyu Arın attı diye konuştu.

Bir gazetecinin, Oğlunuz Arın'ı sahnelerde görecek miyiz sorusu üzerine Mustafa Ceceli, şöyle dedi

Daha erken, çocuk 6.5 yaşında ama bu sene konserlere gelmeye başladı. Şu an şarkıları çalmaya çalışıyor. Benim izlediğim yolu izliyor ama küçükken daha seviyordu, sahneye atlıyordu. Bu mesleği yapabilir ama ben onu teşvik ederim. Yeni bir klip çektik kardeşim Sinan Ceceli ile beraber. Onun albümünde söylediğim, 'Aşığız' diye bir şarkı var, o şarkıya 2- 3 gün evvel bir klip yaptık. Bu hafta onu da televizyon ve internette göreceksiniz. Hiç alışık olmadığınız beyaz fonda, dansçılarla falan bir klip çektik. Çok eğlenceli bir klip yaptık, inşallah sevenlerimizde beğenecekler.

Gazetecilerin Bebek bekliyor musunuz sorusuna ise Ceceli, eşi Selin İmer ile öyle bir düşüncelerinin olmadığını, hamile olsa bunu saklamanın mümkün olmadığını söyledi.

CECELİ YIKTI GEÇTİ

Basın toplantısının ardından sahneye çıkan Mustafa Ceceli'yi yaklaşık 15 bin kişi izledi. Konserine sevilen parçası 'İlle de aşk' ile başlayan Ceceli, nakarat kısmını seyircilerle beraber söyledi. Kendi şarkılarının yanı sıra birçok pop şarkısı da seslendiren Ceceli yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Konserin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mustafa Ceceli'ye teşekkür ederek, üzerinde Ceceli'nin resminin işlendiği sukabağı ile teşekkür plaketi verdi.

Festival bugün DJ Funky 'C' performansının ardından Emel Sayın konseriyle devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title