Haberler

Bomba iddia: Aleyna Tilki ile rapçi Uzi aşk yaşıyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda evli ve 2 çocuk babası iş insanı Haldun Demirhisar ile görüntülenen genç popçu Aleyna Tilki'nin iki haftadır rapçi Uzi ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

21 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile Uzi adıyla 23 yaşındaki tanınan rapçi Utku Yalçınkaya'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Teve2 ekranlarında yayınlanan Magazin Masası programında yer alan habere göre; ikili, aşklarını şimdilik kameralardan uzakta yaşamayı tercih ediyor. Aleyna Tilki, temmuz ayında Twitter hesabından "Türk müzik piyasasını bence Bağcılar semti yönetiyor" mesajını paylaşmış, Uzi de "Hani keko seviyordun" cevabını vermişti. Sosyal medyada başlayan dostluğun zamanla aşka dönüştüğü iddia edildi.

Bomba iddia: Aleyna Tilki ile rapçi Uzi aşk yaşıyor

ALEYNA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Aleyna Tilki'nin Instagram hesabından Uzi ile fotoğrafını paylaşması da iddiayı güçlendirdi.

Bomba iddia: Aleyna Tilki ile rapçi Uzi ile aşk yaşıyor

Rapçi Uzi, Umurumda Değil, Makina şarkılarıyla adını duyurmuştu.

Bomba iddia: Aleyna Tilki ile rapçi Uzi aşk yaşıyor

Kaynak: Magazin

Aleyna Tilki Haberler

500

Yorumlar (4)

HONOUR:

aleyna tilki sesiyle efsane olabilecek bir insan. ilişkisi de kimseyi ilgilendirmez. :) .

16
116
yanıtYanıtla
bekir yapici:

HONOUR arkadasim sen acilen bir beyin uzmanina bas vur derim cünki algilama kiyaslama sorunun var gibi yada sen iyi bir yorumcu dinlememissin

yanıt0
yanıt0
Leda Gözübüyükoğlu:

Tencere kapak ilişkisi...

128
4
yanıtYanıtla
lavinia :

tam bulmuşlar birbirlerini

106
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title