Haberler

Alaşehir Şehit Polisin Cenazesi Törenle Memleketine Uğurlandı

Dha YURT - Şehit polisin cenazesi törenle memleketine uğurlandıManisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, geçen hafta iki aile arasında çıkan ve silahların kullanıldığı kavgayı ayırmak isterken ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra yaşamını yitiren polis memuru 40 yaşındaki Ramazan Yılmaz'ın cenazesi, İlçe Emnilyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin arından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya uğurlandı.

Dha YURT - Şehit polisin cenazesi törenle memleketine uğurlandı

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, geçen hafta iki aile arasında çıkan ve silahların kullanıldığı kavgayı ayırmak isterken ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra yaşamını yitiren polis memuru 40 yaşındaki Ramazan Yılmaz'ın cenazesi, İlçe Emnilyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin arından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya uğurlandı.

Alaşehir'de Romanlar'ın yoğunlukta olduğu Yenimahalle Mahallesi'nde, geçen 29 Ağustos akşamı, iki aile arasında çıkan kavga, kısa sürede büyüdü. Tabanca ve av tüfeklerinin de kullanıldığı kavgada, 22 yaşındaki Ahmet Ölmez ile annesi 40 yaşındaki Şehriban Ölmez, diğer aileden 22 yaşındaki Hamza Kazancı, babası, 45 yaşındaki Ali Kazancı ile olaya müdahale etmek isteyen polis memuru Ramazan Yıldırım yaralandı. Ambulanslarla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ahmet Ölmez ve Hamza Kazancı, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan durumu ağır olan polis memuru Ramazan Yıldırım, buradaki ilk müdahale ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis memuru Yıldırım'dan dün (pazar) gece acı haber geldi. Evli ve dört çocuk babası polis memuru Yıldırım, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Şehit polisin cenazesi bugün öğlende son kez Hacıbey mahallesindeki polis lojmanlarında bulunan evinin önüne getirilip, helalik alındı. Şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Daha sonra şehit polisin cenazesi Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada düzenlenen törene Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, şehidin eşi Ayten Yılmaz, çocukları Enes Yılmaz, Emre Yılmaz, Hamza Yılmaz ve Belinay Yılmaz, şehidin babası Hamit Yılmaz (68), annesi Ayşe Yılmaz (65) ve çok sayıda polis katıldı.

EŞİ VE ÇOCUKLARI TABUTA SARILIP AĞLADI

Törende konuşan Manisa İl emniyet müdürü Fevzi Bilgiç, "Bazen söz söylenmeyecek anlar vardır. İşte onlardan birini yaşıyoruz. Alaşehir'de yaşanan bir olaya taraf olanların kullandığı silah sonrası şehit olan meslektaşımızı son yolculuğuna uğurluyoruz. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine sevenlerine sabır diliyoruz" dedi. Törende şehit polisin kucağında 46 günlük kızı Belinay ile cenazeye katılan eşi Ayten Yılmaz ve annesi Ayşe Yılmaz, güçlükle ayakta durabildi.

CENAZESİ MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Dua edilmesinin ardından Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve diğer polislerin omzunda tabutu bir süre taşınarak, cenaze aracına konulan şehit polis Ramazan Yılmaz, toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi. Şehidin cenazesi gönderilirken eşi ve çocuklarının bir süre tabuta sarılıp, ağlamaları yürekleri dağladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Yılmaz Alaşehir Malatya Dha Politika Güncel Haberler

title