Haberler

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kızılkan Güven Tazeledi

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Kadir Kızılkan 204 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Kadir Kızılkan 204 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Ayvacık ilçesinde yapılan kongrede 401 delegeden 204'ü oy kullanıldı. Mevcut Başkan Kadir Kızılkan 204 oyun tamamını alarak, yeniden AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı oldu.

AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi bugün gerçekleşti. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divana, AK Parti Samsun İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Şen, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe seçildi.

Gündemin okunmasının ardından, Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve gelir-gider hesap raporu okundu ve raporlar ayrı ayrı oylandı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, bugün kadar yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler vererek kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a Samsun'da Ayvacık ilçesinin en yüksek oyu verdiğini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Ayvacık ilçesi, 10 Ağustos seçimlerinde aldığı yüzde 85,84 oy oranı ile Samsun'un şampiyonu oldu. Yine 30 Mart seçimlerinde gerek Büyükşehir Belediyesi'nde yüzde 73 oy oranı ve ilçe belediyesinde yüzde 64 oy oranı ile büyük destek verdi" dedi.

AK Parti iktidarının yaptığı hizmetlerde arkasında büyük bir güç olduğuna dikkat çeken Başkan Köktaş, "Bu hizmetleri iktidarımız milletimizden aldığı güçle gerçekleştirdi. İktidarımızın arkasındaki güç milletin gücüydü, milletin ta kendisiydi. Tarihimize ilk defa halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanını seçme şerefine milletimiz nail oldu. Bütün engellemelere rağmen, milletiz 'hayır' dedi ve 'Cumhur reisimi ben seçiyorum' diyerek yüzde 52 oy oranı ile Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak seçti ve yeni Türkiye'nin kapıları sonuna kadar açıldı. Statükoya, vesayetçi sisteme, siyasi mekanizmayı kontrol etmeye çalışanlara en sert cevap 10 Ağustos'ta verildi" diye konuştu.

KONGRELER BİZİM BAYRAMLARIMIZDIR

Kongrelerin ayrıştırıcı değil, birleştirici olduğunu ifade eden Köktaş, "Kongrelerimiz bizim güçlendiğimiz, yeni heyecanlar katarak yolumuza devam ettiğimiz, bayramlarımız, düğünlerimiz olan önemli günlerdir. Enerji toplayıp yenilendiğimiz günler olarak partimizin önemli günleridir. AK Parti'nin 9 seçimden başarıyla çıkmasının sırrı işte buralarda yatmaktadır. Kongrelerimizden önce de birçok önemli günler yaşıyoruz. İl ve ilçe danışmalarımız toplantılarımız, bayramlaşmalarımız, iftar programlarımız ve bunun gibi birçok gerçekleştirdiğimiz programlarımız var bunlarda bizim için önemli günlerdir, bugünlerde de bir arada olmanın gayreti içinde olalım. Sadece kongreden, kongreye salonlara gelmek bizlere bir şey kazandırmaz, bizlere bir artı değer katmaz, önemli olan, o önemli günlerde de bir arada durabilmek, en zor günlerde omuz omuza mücadele etme alışkanlığını kazanabilmektir. İnanın bu başarabilirsek, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini daha önceden yakalayabiliriz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yönetim kurulunun ibrası, aday listelerinin tanıtımı yapıldı. Dilek ve temennilerin ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde Ayvacık ilçesinde 401 delegeden 204'ü oy kullandı. Mevcut Başkan Kadir Kızılkan 204 oyun tamamını alarak, yeniden AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı oldu.

AK Parti Ayvacık İlçesi Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu: Başkan Kadir Kızılkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Doğan, Recep Belur, Selim Doğan, Yusuf Akkaya, Bekir Uyar, Nebahat Aksoy, Azime Gökce, Ayşe Soycan, Gönül Uyar, Aslan Çelebi, Ferhat Akın, İsmet Erkol, Mahmut Şencan, Sedat Aşık, Ali Açıkel, Bayram Alış, Serhat Can, Ayhan Aydemir ve Osman Sarıoğlu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş Ak Parti Ayvacık Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title