Haberler

Uluslararası uyuşturucu çetesi çökertildi! 608 kilogram kokain yakalandı

Güncelleme:

Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen Narkoçelik-11 operasyonlarında 608 kilogram kokain ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yakalanan kokain miktarının Türkiye'de bir defada yakalanan 3. en büyük miktar olduğunu ifade etti.

Uyuşturucu ve satıcılarına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen Narkoçelik-11 operasyonlarında toplam 608 kilogram kokain ele geçirildi. Operasyonda 4'ü yabancı uyruklu 13 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, yakalanan kokain miktarının, Türkiye'de bir defada yakalanan "3'ncü en büyük kokain miktarı" olduğunu da kaydetti.

UYUŞTURUCU ÇOĞALTIMINDA KULLANILAN 827 KG MADDE ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Lübnan ve Venezuela uyruklu Dani Talal Awad Abuşanap'ın elebaşılığını yaptığı Uluslararası Uyuşturucu Madde Organize Suç Örgütüne yönelik operasyonlarda 827 kilogram da uyuşturucu madde çoğaltımında kullanılan ara kimyasal madde ele geçirildiğini açıkladı.

Uluslararası uyuşturucu çetesi çökertildi! 608 kilogram kokain yakalandı

BİR DEFADA YAKALANAN 3'NCÜ EN BÜYÜK MİKTAR

Operasyonda 4'ü yabancı uyruklu 13 şüpheli yakalandı. Yerlikaya, yakalanan kokain miktarının Türkiye'de bir defada yakalanan 3'ncü en büyük miktar olduğunu ifade etti.

Uluslararası uyuşturucu çetesi çökertildi! 608 kilogram kokain yakalandı

BAKAN YERLİKAYA: GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurduğu operasyon için, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; İster ulusal, ister uluslararası olsun zehir tacirlerine, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Organize suç örgütlerine karşı operasyonlarımız şafak sökerken de gün batarken de kararlılıkla devam edecek." ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucu; Kocaeli, Antalya ve Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;

Temin ettikleri kimyevi maddeleri Tekirdağ'ın Saray ilçesi kırsalında bir bağ evine depoladıkları, Örgüt üyelerinin depoladıkları kimyevi maddeleri Antalya'ya sevk ettikleri, Antalya, Döşemealtı ilçesinde bulunan bağ evlerinde gübreye emdirilmiş olan kokain maddesini ayrıştırma ve çoğaltma faaliyetlerinde bulundukları ve Çoğalttıkları uyuşturucu maddenin bir miktarını piyasaya sürmek amacıyla harekete geçtikleri tespit edildi. Körfez Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları bayram günü gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." sözleriyle emniyet mensuplarını tebrik etti.

Uluslararası uyuşturucu çetesi çökertildi! 608 kilogram kokain yakalandı

Uluslararası uyuşturucu çetesi çökertildi! 608 kilogram kokain yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Türkiye Kocaeli Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

500

Yorumlar (20)

Narter Nart:

İçişleri Bakanını, kolluk kuvvetlerimize sağladığı güven ortamı ile başarılı operasyonlara zemin hazırladığı için bende tebrik ediyorum...

208
16
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

polis teşkilatını tebrik ediyorum.

173
7
yanıtYanıtla
Emin Tas:

Bu adam Cumhurbaşkanı olacak demedi demeyin teşekkürler Ali bey

71
73
yanıtYanıtla
Siyah&Beyaz null:

diyecez demedin diye

yanıt14
yanıt11
Zeki Dağ:

Soylu içinde aynısını diyordun

yanıt46
yanıt9
Emin Dinc:

Hakan Fidan nın Cumhurbaşkanı olması daha iyi olur, sonuçta başarılı MİTciydi. Yani gizli saklı herşeyi bilen bir adam, siyaset ve asleri stratejisi de var malum.

yanıt22
yanıt7
İsmail TAŞ:

Bir önceki malum bakan meydanlarda reise oy toplamaktan görevini yapmıyordu. Bu adam sadece işini yapıyor. Tebrik ediyorum...

77
17
yanıtYanıtla
Halo Dayı:

uluslararası birinciyiz..

64
8
yanıtYanıtla
Demir Acer:

IDAM sart, yaptiklari kokain problem, artik maddeler dogaya daha cok problem, ben gercekten IDAM sart diyorum, bu isleri abd veya asya ulkesinde nicin yapamiyorlar cunku cezalar caydirici

52
2
yanıtYanıtla
Mengele:

Battim battim türk polisi beni yiktilar iyiki hepsini bulamadilar

3
31
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title