Haberler

Son Dakika: İstanbul'da dehşet! Eşi evi terk eden baba, 3 çocuğunu asarak intihar etti

Güncelleme:

Son dakika: İstanbul Sancaktepe'de bir sitedeki kazan dairesinde Mehmet A. ile 3 çocuğu asılı halde ölü bulundu. Sitenin teknikçisi olan ve eşiyle bir süredir problem yaşayan Mehmet A.'nın eşinin kendisini terk etmesi üzerine çocuklarını asarak intihar ettiği üzerinde duruluyor. Olayla ilgili konuşan bir site sakini, "Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor" dedi.

Sancaktepe'de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitenin sakinleri, sitede görevli olan Mehmet Altun isimli şahıstan haber alamaması üzerine Mehmet Altun'un meslektaşı olan birini aradı. Mehmet Altun'un meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber binada bulunan kazan dairesine geldi.

BABA VE 3 ÇOCUĞU ASILI HALDE BULDULAR

Çilingir yardımıyla kazan dairesinin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, Mehmet Altun ile yaşları 7 ve 13 olan iki erkek çocuğunun ve bir kız çocuğunun asılmış halde cansız bedenlerini buldu.

Son Dakika: İstanbul'da dehşet! Eşi evi terk eden baba, 3 çocuğunu asarak intihar etti

EŞİ EVİ TERK ETMİŞ

Mehmet Altun'un eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla önce yemek yediği, sonra da binada bulunan kazan dairesinde çocuklarını ve kendisini asarak intihar ettiği iddia edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Son Dakika: İstanbul Sancaktepe'de bir evde 3'ü çocuk 4 kişi ölü bulundu

"OLAY KAZAN DAİRESİNDE OLMUŞ, ÇOCUKLARI DIŞARIDAN GETİRMİŞ"

Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, "Çocuklar 8 - 10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor" dedi.

Son Dakika: İstanbul Sancaktepe'de bir evde 3'ü çocuk 4 kişi ölü bulundu

SANCAKTEPE KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Olaya ilişkin Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "İlçemiz Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesinde bulunan bir sitede işçi olarak çalışan, ailevi ve psikolojik sorunlar yaşayan M.A'nın 3 çocuğunu öldürdüğü ve kendisinin de aynı yöntemle intihar ettiği anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Meydana gelen bu elim olayda hayatını kaybeden masum çocuklarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Emre İliksiz - 3.Sayfa

Sancaktepe İstanbul Baba 3.Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (24)

Barış:

2018 den sonra çok tuaf ölümler meydana geliyor. Yeni sistemle birlikte yeni yeni facialar duyar olduk.

152
174
yanıtYanıtla
ragıb bayram:

Tuik acikladi enflasyonu adam evine 3 çocuğuna bakamadı esine gidince çıldırdı sanirim neden olduğunu da yazinda doğru bir şekilde bilelim.

167
115
yanıtYanıtla
alyanın pembe dünyası kayra:

Bababsila kapı komşumuz aynı köylüyüz hiç bir ekonomi sıkıntısı yoktu öyle kafadan atmayın yaziktir

yanıt0
yanıt1
Hasan Uğur:

Rabbim aklımızı almasın vicdanımızi almasın günahsız yavrular cennet kuşu oldular .. bu acının tarifi olamaz sözün bittiği yer kıyametin yaklaştığı zamam

275
4
yanıtYanıtla
E_G:

Hiçbir sebep çocuklarını asmasını açıklayamaz oldureceksen kendini öldürürsün ne suçu var çocukların saçma sapan yorumlar yapmayın

253
11
yanıtYanıtla
özgen ASLAN:

abi bu nasıl bi vahşettir yav allahın belaları ne istiyorusunuz bu yavrulardan geberin gidin dokunmayın günahsızlara

191
14
yanıtYanıtla
MUTLU MESUT:

Ya bu nasıl bir cinnettir? üç tane tüyü bitmemiş yavruyu bir baba nasıl asar? hem de teker teker :( kendi Cehennem olup gitseymiş onlardan ne istemiş :( Eşini cezalandırmak istemiş herhalde olmayan aklınca, sen gittin şimdi sağ kal da yaşa bu acıyla diye

189
11
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

Bubnasil bencilliktir sen oldur kendini ne suçu var o masumların . Bir de asılarak kanim dondu.

188
11
yanıtYanıtla
Dogukann:

Çok üzüldüm çok kötü bir olay bu. Keşke bu dünyada çocuklar hep gülse hep oyun oynasa. Çocuklar ağlamasa. Bu haberi okuduktan sonra baya kötü oldum. Çocuklar ile ilgili üzücü haberler beni çok kötü etkiliyor. Şimdi cennetteler umarım, öyle düşünmek istiyorum.

163
5
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Uyuşturucu içiyorlar para yetmeyince kriz nalet herifler adiler

41
118
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title