Haberler

Fatih'te akılalmaz olay! Silahla video çekmek isteyen arkadaşını kazara başından vurarak öldürdü

Güncelleme:

Fatih'te, Özbekistanlı Sardor Gabborov sosyal medya paylaşımı için silahla video çekmek isterken, ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev tarafından kazara başından vuruldu ve hayatını kaybetti. Olayın ardından Rakhmatılloev gözaltına alındı ve ifadesinde olayın kazara olduğunu belirtti. Rakhmatılloev'in kendi sosyal medya hesabında da silahı kafasına tutarak paylaşımlar yaptığı görüldü.

Fatih'te Özbekistanlı Sardor Gabborov tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Masaya koyduğu tabancayı ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev alınca tetiğe bastı. Gabborov başından vurularak öldü. Rakhmatılloev ifadesinde olayın kazara gerçekleştiğini söylerken, kendi sosyal medya hesabında da silahı kafasına tutarak paylaşımlar yaptığı görüldü.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Olay, 9 Nisan salı günü akşam saatlerinde Nişanca Mahallesi'nde bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katında meydana geldi. Özbekistanlı Sardor Gabborov, evde bulunan silah ile video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Silahın şarjörünü çıkararak masaya bıraktı. Masada bulunan silahı alan Arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev (23), tabancanın tetiğine basınca Gabborov'u başından vurdu. Gabborov kanlar içinde yere yığılırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Sardor Gabbarov'un öldüğü belirlendi. Polis ise Ubaydullo Rakhmatılloev'u gözaltına aldıktan sonra evde incelemelerde bulundu. Cenaze incelemelerden sonra Adli Tıp Kurumu'nda sevk edildi. Ubaydullo ise tutuklanırken cezaevine gönderildi.

Fatih'te akılalmaz olay! Silahla video çekmek isteyen arkadaşını kazara başından vurarak öldürdü

"YANLIŞLIKLA TABANCANIN TETİĞİNE BASTIM"

Rakhmatılloev, emniyetteki ifadesinde, "Sardor'la kaldığımız odada iftar yaptık. İftardan sonra Sardor odamızdaki kombinin dolabının alt kısmında bulunan silahı aldı ve yanıma getirdi. Bana Instagram'a hikâye atacağını söyledi. Merakımdan tabancayı almak istedim. Fakat ben boş olduğunu düşündüğüm tabancayı elime aldığım esnada yanlışlıkla tabancanın tetiğine bastım. Sardor'un, tabanca ile başından vurulduğunu gördüm. Olay kazara olmuştur. Sardor'la aramızda hiçbir husumet yoktur" dedi.

Fatih'te akılalmaz olay! Silahla video çekmek isteyen arkadaşını kazara başından vurarak öldürdü

"TİKTOK VİDEOSU ÇEKERKEN BİRİ DİĞERİNİN KAFASINA SIKIYOR"

Mahalle sakini Erdoğan Aslan, "Akşam üstü bir silah sesi geldi. ardından polisler geldi evin içine girdi. İki tane Özbek şakalaşıyormuş, Tiktok videosu çekerken biri diğerinin kafasına sıkıyor. Öbür arkadaşı da polis gelip götürüyor. Bu yabancılarda silahın ne işi var ben onu anlayamadım." dedi

Fatih'te akılalmaz olay! Silahla video çekmek isteyen arkadaşını kazara başından vurarak öldürdü

"EVİN İÇERİSİNDEN ÇIĞLIK SESLERİ YÜKSELDİ"

Rakhmatılloev ve Sardor'un kapı komşuları olan Ramazan Aycan, "Özbeklerdi. Birden bire olay çıktı bizimde pek bir bilgimiz yok. Akşam saatlerinde birden silah sesi geldi. Ardından evin içerisinden çığlık sesleri yükseldi. 20 dakika sonra zaten polis ekipleri geldi. Onlar çok iyi anlaşıyorlardı, aralarında hiçbir sorun yoktu kaç yıldır burada yaşıyorlar bir sorun olmadı. İki erkek iki bayan yaşıyorlardı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (29)

Reçel Tahin Etsoğan:

Türk devleti aklını başına almazsa ülkenin başı büyük derde girecek, Moskova da yaşanan olayın Türkiye de yaşanması an meselesi. Aklınızı başınıza alın ve kaçakları, sığınmacıları acilen ülkeden çıkartın acilen. Elin Özbeği ülkeme gelmiş yetmemiş bir de silahlanmış.!

321
11
yanıtYanıtla
Ert:

elin yabancısı bile bizim ülkemizde silahlaniyor, vay halimize

164
3
yanıtYanıtla
Osman İLÇİ:

Türk Topraklarını sadice Edirneden Karısa kadar olarak bilenler için buradaki çoğu yorumlar gayet mantıklı gözüküyor . Gittikçe yalnızlaşan , bencilleşen . Mutsuz ve çaresizleşen , kotuplaşan bi toplum olma yolunda iyice ilerliyoruz . Hakkımızda hayırlısı inşallah

yanıt11
yanıt64
Alev Simli:

osman sen mülteci misin ?

yanıt3
yanıt0
Altay Bozkurt:

BÜTÜN MÜLTECILER YANI ALAYI !!! TÜRKIYEYI VE TÜRKLERI SEVDIKLERI ICIN TÜRKIYEDE DEGILLER!! BU NET VE KESIN!!!!

yanıt6
yanıt0
Sentello Djhalou:

35 yaşındayım daha kendi ulkemde silahım olmadı hatta istesemde bulamıyorum bunlar ne ara böyle palazlandı anlamadım. .. Hükümet yanlış yapıyor

152
3
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

HiC ACIMADIM ! özbekistanda yapılan bir sokak röportajında , genclere türkiyeyi seviyormusunuz diye sorulduğunda, % 80 hayır sevmiyoruz diyorlardı!

117
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sadece özbeklermi bizi sevmiyor zannediyorsunuz Türkiyeden almanyaya kapagi atan suriyeli irakli Türkmenler bile bize düsman almanlara yalaklik yapip sirin görünmeye calisirken bizleri selamini bile almiyorlar düstükleri durumdan Türkiyeyi sorumlu görüyorlar ve firsatci vicdansiz bir millet oldugumuzu ve kacak calistiklari yerlerden paralarini alamadiklarini söylüyorlar.

yanıt2
yanıt1
Siyah&Beyaz null:

o kirgizistandi sallama bence ama bende şu istanla biten ülkelerden nefret ediyorum

yanıt0
yanıt0
yasin yaşaran:

ulke timarhane yollar yol gecen hani oldu lanet olsun boyle seye

105
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title