Haberler

81 yaşındaki adamın ağlaya ağlaya hapse girmesine neden olan nafakayı Erkekleri Koruma Derneği ödedi

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eski eşinin nafakasını ödemeyi unuttuğu için tutuklanan ve gözyaşları içinde hapse giren 81 yaşındaki adam serbest kaldı. Nafaka, Erkekleri Koruma Derneği tarafından ödendi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eski eşinin nafakasını ödemeyi unuttuğu için tutuklanan 81 yaşındaki adam, Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler tarafından nafakanın ödenmesi sonucu serbest kaldı.

Nafakasını ödemediği için tutuklanan yaşlı adam serbest kaldı

ESKİ EŞİNİN NAFAKASINI ÖDEMEYİNCE TUTUKLANDI

İddiaya göre, 81 yaşındaki Zülfü Ş., eski eşinin nafakasını ödemeyi unuttu. Şikayet üzerine Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan adam, adliyeye sevk edildi. Ödediğini söylemesi üzerine kayıtlara geçmediği öğrenilen adam, mahkemece tutuklandı.

Nafakasını ödemediği için tutuklanan yaşlı adam serbest kaldı

NAFAKA, ERKEKLERİ KORUMA DERNEĞİ TARAFINDAN ÖDENDİ

Çıkarıldığı hakimlikçe "nafaka hükümlerine uymama" suçundan tutuklanan Şirin, nafaka borcunun Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler tarafından ödenmesinin ardından cezaevinden çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl Bursa 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (17)

Erol Alp:

Kadın erkek eşit ama boşanmada erkek nafaka öder?? Madem eşit kadında erkeğe nafaka ödesin öyle saçma bir dünya yok.

450
14
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Kadın Avustralya da yaşıyor adamdan çok geliri var 20 senedir adamdan nafaka alıyor Efendiler Böyle adalet olmaz!!!

426
7
yanıtYanıtla
Güner Çelik:

Arkadaş adam nafaka ödemediği için tutuklanır eyvallah hukuk bunu gerektiyorsa tutuklansın e bakıyosunuz adamı öldürene kadar dövmüşler adam serbest.Adamın 46 tane suç kaydı var dışarda geziyor ben anlamadım bu işi Anlayan bir hukukçu falan varsa aramızda anlatsın da biz de anlayalım

345
7
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

sen anlamışsın....

yanıt27
yanıt34
Alpagut Türk:

Nafaka kalksın haksız kazanç

287
13
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ömür boyu nafaka ödemek !!

237
12
yanıtYanıtla
özgür:

ölen baba maaşını bıle kadın alıp erkege verılmezken neyın esıtlıgı. kadınlar hem nafakayı hemde ölen baba maaşını suıstımal edıyor. 20 yıl nafaka mı ödenır. maaşıda 30 yıl baba aldı sonra kızına gectı 40 yılda o aldı 70 yıl emeklı maasımı odenır.

212
11
yanıtYanıtla
almırt:

veriliyor kaç senedir erkeğede

yanıt0
yanıt21
Omer Ulukaya:

yuh yani kanuna bak yaw....

206
5
yanıtYanıtla
Vatandaş Diyor Ki:

Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri Bey'e teşekkür etmememiz gereken bir ülkede yaşamak istiyoruz.. Galiba o ülke hayaller ülkesi olarak kalacak.. Şu haberi görmek bu tür dernekleri desteklememiz gerektiğini bizlere gösteriyor...

179
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title