Haberler

Sokak ortasında 4 çocuk annesi eşini katleden kocanın ifadesi ortaya çıktı: Aldattığı için öldürdüm

Güncelleme:

Muğla'da sokak ortasında 4 çocuk annesi eşini silahla öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı. Cinayet sonrası cesedin başında bekleyen şahıs, polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldatması nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, sokak ortasında tartıştığı 4 çocuk annesi 34 yaşındaki Neşe Gülmüş'ü, tabancayla başından vurarak öldüren 39 yaşındaki Vedat Gülmüş, polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldatması nedeniyle cinayeti işlediğini ileri sürdü. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gülmüş, tutuklandı.

SOKAK ORTASINDA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Ortaca ilçesine bağlı Terzialiler Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Yasemin Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ortaca Sanayi Sitesi'nde motor ustası Vedat Gülmüş, boşanma aşamasındaki eşi ev kadını Neşe Gülmüş ile henüz belirlenemeyen bir nedenle sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmada Vedat Gülmüş, yanında bulunan ruhsatsız tabancayla eşi Neşe Gülmüş'ün başına 1 el ateş etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Muğla'da sokak ortasında eşini katleden kocanın ifadesi ortaya çıktı

CİNAYET SONRASI CESEDİN BAŞINDA BEKLEDİ

Vedat Gülmüş, cesedin başında bekledi ve kimseyi yanına yaklaştırmadı. Tabancayı başına dayayan Gülmüş, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlenen Neşe Gülmüş'ün cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Muğla'da sokak ortasında eşini katleden kocanın ifadesi ortaya çıktı

EŞİNİN KENDİSİNİ ALDATTIĞINI SÖYLEDİ

Polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldattığını ve bu yüzden cinayeti işlediğini ileri süren Vedat Gülmüş, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muğla'da sokak ortasında eşini katleden kocanın ifadesi ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çocuk Muğla Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (22)

Köfteci Jardel:

Madem aldatıyor. O halde boşansaydın. Öldürmek niye? Dünyanın tüm medeni ülkelerinde, aradaki sevgi ve saygı tükendiği zaman insanlar boşanıyor. Kalkıp öldürmek niye?

163
63
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Köfteci; Allah başına verirse, acaba böyle serin serin konuşabilecek misin bakim.

yanıt134
yanıt101
Köfteci Jardel:

Öldürmek, aldatmaktan çok daha büyük bir suç. Kötü olan, daha kötü bir eylem ile temizlenemez. İşine gelmiyorsa, boşa. Öldürmek nedir? İdam edilmeli bu şahıs. Ayrıca iftira olmadığı ne malum. Ölen kadının kendisini savunma şansı mı var sanki?

yanıt14
yanıt7
ercan ozlu:

Senin dediğine göre düşünürsek kadın neden aldatıyor o boşansaydı?

yanıt94
yanıt22
Martin Sikertel:

Mantık çerçevesinde düşününce tamamen hak veriyorum söylediklerinize; o aklı muhafaza etmek lazım. Ama Allah böylesi bir imtihanla sınamasın; o anda kişinin aklı gidebilir, mantık yok olabilir; gözü kan bürüyebilir. Dünyanın en mülayim, en iyi insanı katil olabilir.

yanıt63
yanıt6
harunext null:

hep aynı terhane.bıkmadınız aldattı yalanına sığınmaya.4 tane çocuğu olan kadın,birde boşanmadan başkasını bulacak.külliyen yalan.

63
72
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Yorumlari okudukdan sonra halk tam kafayi yemis demekden baska kalmiyor, öldüren serefsizden daha cok ölen gariban anayi sucluyorlar. Allah hepinize akil fikir versin akil vermesse insallah belanizi versin.

44
36
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

KARAYEL Hocam bak ben din alimi falan değilim, Rumuzumdan dolayı, sevdiğim futbolcudan dolayı bazıları bana gavur dese de elhamdülillah Müslüman'ım olabildiğim kadar. Akıl vermeye falan haddim yok; ama Sümerler'den; Kızılderili inancından, Gılgamış Destanı'ndan; Kuran'dan, nereden istersen kelimeler farklı olsa da bela okumak var. Haketmeyene bela okumak kişinin kendisine döner hep; hepsinde. Yapma, etme; sen bela okuma yine de. Üzülürüm be, bela okuma.

yanıt25
yanıt5
KARAYEL:

sevgili @Sikertel, dogrusunu istersen bende Dini inanc 0 sifir! Null! Zero Yazdigimin din ile alakasi yok, insanlikla alakali bir sey, ben ilk önce insanim insani degerler önde gelir. Ben sadece yorum yapan kadin düsmanlrina anliycaklari dilden söylemek istedim.

yanıt8
yanıt23
İsmimi ne yapacaksın:

Öldürmek aldatıldığın gerçeğini değiştirmeyecek, bu şekilde intikam aldığını zannedenler zavallıdırlar.

38
19
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title