Haberler
Güncelleme:

Sokak ortasında 4 çocuk annesi eşini katleden kocanın ifadesi ortaya çıktı: Aldattığı için öldürdüm

Muğla'da sokak ortasında 4 çocuk annesi eşini silahla öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı. Cinayet sonrası cesedin başında bekleyen şahıs, polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldatması nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

VATANDAŞ:

İddia madem adam telefonda konuştuğu kişiye sevgilini öldürdüm diye bağırıyor... Adam hayatını yaktı çocuklar perişan oldu.. Yazık değmeyecek bir kadın için yapmasaydı keşke... Şimdi birileri çıkar der ki boşanma aşamasında... Adı üstünde aşamasında boşanmamış kadın hemen birisini mi bulması gerekir... ALLAH kimsenin aile huzurunu bozmasın

235
29
yanıtYanıtla
Mustafa Akgül:

Amin

yanıt1
yanıt0
Köfteci Jardel:

Madem aldatıyor. O halde boşansaydın. Öldürmek niye? Dünyanın tüm medeni ülkelerinde, aradaki sevgi ve saygı tükendiği zaman insanlar boşanıyor. Kalkıp öldürmek niye?

163
63
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Köfteci; Allah başına verirse, acaba böyle serin serin konuşabilecek misin bakim.

yanıt134
yanıt101
Köfteci Jardel:

Öldürmek, aldatmaktan çok daha büyük bir suç. Kötü olan, daha kötü bir eylem ile temizlenemez. İşine gelmiyorsa, boşa. Öldürmek nedir? İdam edilmeli bu şahıs. Ayrıca iftira olmadığı ne malum. Ölen kadının kendisini savunma şansı mı var sanki?

yanıt14
yanıt7
ercan ozlu:

Senin dediğine göre düşünürsek kadın neden aldatıyor o boşansaydı?

yanıt94
yanıt22
Martin Sikertel:

Mantık çerçevesinde düşününce tamamen hak veriyorum söylediklerinize; o aklı muhafaza etmek lazım. Ama Allah böylesi bir imtihanla sınamasın; o anda kişinin aklı gidebilir, mantık yok olabilir; gözü kan bürüyebilir. Dünyanın en mülayim, en iyi insanı katil olabilir.

yanıt63
yanıt6
harunext null:

hep aynı terhane.bıkmadınız aldattı yalanına sığınmaya.4 tane çocuğu olan kadın,birde boşanmadan başkasını bulacak.külliyen yalan.

63
72
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Yorumlari okudukdan sonra halk tam kafayi yemis demekden baska kalmiyor, öldüren serefsizden daha cok ölen gariban anayi sucluyorlar. Allah hepinize akil fikir versin akil vermesse insallah belanizi versin.

44
36
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

KARAYEL Hocam bak ben din alimi falan değilim, Rumuzumdan dolayı, sevdiğim futbolcudan dolayı bazıları bana gavur dese de elhamdülillah Müslüman'ım olabildiğim kadar. Akıl vermeye falan haddim yok; ama Sümerler'den; Kızılderili inancından, Gılgamış Destanı'ndan; Kuran'dan, nereden istersen kelimeler farklı olsa da bela okumak var. Haketmeyene bela okumak kişinin kendisine döner hep; hepsinde. Yapma, etme; sen bela okuma yine de. Üzülürüm be, bela okuma.

yanıt25
yanıt5
KARAYEL:

sevgili @Sikertel, dogrusunu istersen bende Dini inanc 0 sifir! Null! Zero Yazdigimin din ile alakasi yok, insanlikla alakali bir sey, ben ilk önce insanim insani degerler önde gelir. Ben sadece yorum yapan kadin düsmanlrina anliycaklari dilden söylemek istedim.

yanıt8
yanıt23
İsmimi ne yapacaksın:

Öldürmek aldatıldığın gerçeğini değiştirmeyecek, bu şekilde intikam aldığını zannedenler zavallıdırlar.

38
19
yanıtYanıtla
sedat dinc:

Evli insanların aldatması suç sayılmalı ki insanlar kendi adaletlerini aramasinlar

17
4
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

birini öldürmekmi daha büyük günah yoksa birini aldatmakmı? aldatanı öldürene hangi ceza uygun? yoksa öldürene mükafatmı vermek gerek? dört çocuğundan utanacakmı? birde utanmadan haklıyım diyor. allah bizi insan öldürmekten korusun.

13
3
yanıtYanıtla
A.EMRAH EREN:

Öldürmeden iyiydi şimdi hem cezaevinde yatacaksın hemde çocuklarının gözünde katil damgası yiyeceksin boşanıp hayatına baksaydın.

4
0
yanıtYanıtla
Emrah Kurt:

bunu erkek yapsa karısını aldatsa herkes gelip kadın adaletini sağladı derler. erkek yapınca katil olur.

2
2
yanıtYanıtla
Domates Salçası:

yaw arkadaş o çocuklara annenizi öldürdüm mü diyeceksin. O çocukların yüzüne nasıl bakacaksın. Haklıyken haksız duruma düştün. Bırak çocuklar onu terk etseydi pişmanlıklar yaşasaydı . sende çocuklarınla ilgilenseydin yazık oldu

2
1
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Jardel: Allah başına verirse görürsün böyle ahkam kesmeyi…

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet Örnek:

Bu olaylar bizim toplumda kendini kurtarmak için yalanlar dolanlar iftiralar . Diz boyu ,,,

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Örnek:

Kim neden nasıl olursa olsun insan cinayet işleyemez, Allah'ın verdiği canı Allah alır kul alamaz , en ağır cezayı gerektiren unsurlar af edilmemeli edildiği taktdirde bu cineyetlerin ardı önü kesilemez kimse kimsenin kölesi deyil tabulu malıda deyil cehalet lerden Allah bizi korusun,,

0
0
yanıtYanıtla
Kadir Han:

devletin yerinde olsam dena testi tutarım bakalım aldatma varmı yokmu eğer varsa adamı bırakırım

0
0
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Aldatanı terket Allahından bulur zaten ama öldürmek şerefsizliktir. Ayrıl Yoluna gitsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title