Haberler

İETT şoförü, yolcuya demir sopayla saldırdı

Güncelleme:

İstanbul'da bir İETT şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada şoförün yolcuya demir sopayla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da İETT otobüs peronunda bir şoför ile yolcu arasında çıkan tartışma kısa sürede alevlenerek demir sopalı yumruklu kavgaya dönüştü. Olaya diğer sürücülerin de karışmasıyla kavga giderek büyüdü. O anlarda kameralar da kayıttaydı.

KAVGAYA DİĞER OTOBÜS ŞOFÖRLERİ DE KATILDI

Olay, dün akşam saatlerinde Maltepe Tugay Yolu Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, İETT otobüsünün şoförü ile yolcu arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir anda şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Kavgaya diğer otobüs şoförleri de dahil oldu.

İETT şoförü, yolcuya demir sopayla saldırdı

BİRİ DEMİR SOPAYLA BİR DİĞERİ YUMRUKLA SALDIRDI

İETT şoförü elindeki demir sopayla yolcuya saldırdı. Başka bir şoför ise yumruk atarak darp etti. İETT peronundaki güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle son bulan kavga anı, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

İETT şoförü, yolcuya demir sopayla saldırdı

İETT şoförü, yolcuya demir sopayla saldırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İETT Ulaşım Güvenlik İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

mahalle sakini:

Şûra Sûresi 30.Âyet: ''Başınıza gelen her musibet kendi yapıp ettikleriniz yüzündendir...''

21
5
yanıtYanıtla
mstfa Uygr:

Bu İETT nin ne yanması bitecek,ne durağa dalması,ne otobüsünün bozulması ne de şoförlerinin sağa sola saldırması,abi bu nedir ya!Yıllardır ne çözülemeyen iş bu !Bu ne beceriksizlik!

11
9
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Dersin sadece İETT de oluyor...Yahu bu memleketimin genel durumu... Haberlerde hiç böyle yüz güldüren bir haber görüyor musunuz?

yanıt3
yanıt0
Kara_kalem:

Sizler bittiğinde çok bilen sizlerin tükendiğinde

yanıt6
yanıt5
Tc:

:))) tam yol ileri

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title