Haberler

Yolcudan taksi şoförüne skandal sözler: Senin gibileri arkadan vursunlar

Güncelleme:

İzmir'de gerçekleşen kanlı taksici cinayeti hala hafızalardayken, Aydın'da taksiciyle tartışan bir kadının söyledikleri büyük tepki çekti. Tartıştığı taksiciye önce küfreden sonra da tehditler savuran yolcu, "Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi.

Aydın'da bir yolcu, bindiği taksinin şoförüne küfür ve tehditler savurdu. Kadın yolcu, "Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" ifadelerini kullandı. Skandal olay, taksi kamerasına yansıdı.

ALKOLLÜ YOLCULAR TAKSİDE OLAY ÇIKARDI

Aydın'ın Efeler ilçesinde skandal bir olay yaşandı. Dün gece saatlerinde alkollü olduğu tahmin edilen dört kişi taksiye bindi. Sokakları tam bilmediğini söyleyen taksi şoförü, yolculardan gidecekleri adresi tarif etmelerini istedi.

KADIN YOLCU, ŞOFÖRE KÜFRETMEYE BAŞLADI

Ön koltukta oturan kadın yolcu, bir anda taksi şoförüne küfretmeye başladı. Şoför, taksi içi kameranın kaydettiğini ve küfretmemesi konusunda kadın yolcuyu uyardı.

Kadın yolcudan taksi şoförüne skandal sözler: Senin gibileri arkadan vursunlar

"SENİN GİBİ TAKSİCİLERİ ARKADAN VURSUNLAR"

Bir türlü sakinleşmeyen kadın, tehditler savurarak, "Benim silahım yok, adamların silahı var üstünde. Sonra vuruyorlar, neyin kafasını yaşıyorsun sen? Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi.

Kadın yolcuyu arkadaşları güçlükle taksiden indirdi. Olay kameraya anbean yansıdı.

NE OLMUŞTU?

İzmir'de taksi şoförü Oğuz Erge (44), dün saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nden kapüşon ve cerrahi maske takan ve Gaziemir'e gideceğini belirten D.A'yı (19) aracına almıştı. Taksi, Gaziemir Belediyesi yakınlarına vardığında D.A'nın arka koltuktan tabancayla üç el ateş ettiği Oğuz Erge, ağır yaralanmış, kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Yolcudan taksi şoförüne skandal sözler: Senin gibileri arkadan vursunlar

Erge'nin üzerindeki ve aracındaki para ve eşyayı alarak kaçan şüpheli D.A, polisin olay yeri ve çevresindeki 70 güvenlik kamerasının kaydettiği yaklaşık 110 saatlik görüntüyü incelemesiyle Buca'da saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı. Olay öncesi, sırası ve sonrasında yaşananları ise araç içi kamerasının kaydettiği ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Turan Yiğittekin - 3.Sayfa

Bağlama Sözler Ankara İzmir Aydın Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Ahmet Kurtbağ:

En büyük tehlike imansızlık! ahirette hesap vereceğine inanan ,şu dünyaya ebedi bir alemin imtihanı için geldiğini bilen yanlış yapamaz , Allah bize ahireti kazanmak için kur'an-ı Kerim ve peygamber göndmiş Allah Kur'an'da yaratmak ve yönetmek de bana aittir, buyuruyor, beşeri kanunlar çöktü yürümüyor tek çare Kurtuluş reçetesi ,bizi yaratan Allah'ın kanunlarına uyalım

435
90
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Konuyu yine getirip siyasal İslam'a bağladın ya..Helal olsun! Konu taksiydi ama...

yanıt103
yanıt163
Vscorpion:

Yanlışın var , böyle dersen birileri de çıkar sözde müslamın diye geçinen müslümanlığa sığmayan ahlaksızların yaptığı hataları sana örnek gösterir ve bunu tüm islam böyleymiş gibi konuşur. Kanunda bu kadının yaptığının karşılığını vermek gerekir.

yanıt63
yanıt17
Est Este:

kaybol amkç

yanıt9
yanıt43
Melik Yılmaz:

Olayı biliyorum defalarca izledim inşallah taksici mahkemeye başvurmuştur gereken nuse yapmıştır yoksa benim vile vicdanm rahat olmaz o derece kötü oldm.

242
6
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Ne olacak mahkemeye başvurunca kadını hapsemi atacaklar en fazla ifadesini alıp serbest bırakacaklar bu ülkede adalet yok bunu anlayın artık...

yanıt80
yanıt10
Mahmut EMRE:

Kaan efendi, sen cahilliğin bile yüzkarasısın, ifadesini alıp serbest bırakmayacaklar da ayaklarından tavana mı asacaklar! Serbest bırakmak, tutuksuz yargılanmaya devam etmek demek. Haksızsa eninde sonunda ceza alacak. Ama senin niyetin farklı...

yanıt12
yanıt23
Fatihaziz:

siyasi görüşü değil yaptığı saygısızlıktır. o yaşa gelmiş ama edep denen şeyden haberi yok

83
0
yanıtYanıtla
ole bole dünyasi:

bu kadını içeriye alıcan salmıcan topluma faydası yok zaten

64
3
yanıtYanıtla
Can:

İzmir’de yaşanan cinayet in katil zanlısına idam verilsin , hiç bir ücret almadan cellatı olmaya hazırım .

58
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title