Haberler

Taksi şoförü "üşümesin" diye aldığı müşteri tarafından vuruldu

Güncelleme:

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir taksi şoförü, soğukta üşmesin diye aldığı müşterisi tarafından tabancayla vuruldu. Saldırganın soğukkanlı tavırları ve yaralı şoföre tokat atması dikkat çekerken yolculuk sırasında "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği öğrenildi.

İzmir Gaziemir'de taksi sürücüsü, soğukta üşmesin diye aldığı müşterisi tarafından tabancayla 3 el ateş edilerek vuruldu. Araç içi kamerasına yansıyan olayda, dakikalarca araç içerisinde bir şeyler arayan saldırganın, soğukkanlı tavırları ve yaralı şoföre tokat atması dikkat çekti.

Önceki gece 03.30 sıralarında Gaziemir ilçesinde yaşanan olayda Buca Göksu Mahallesi'nden yüzü maskeli müşteriyi alan taksi sürücüsü Oğuz E. (44), müşterinin yol tarifi üzerine aracını hareket ettirdi.

"BAZI İNSANLARA GÜVENMEYECEKSİN" NASİHATİ

Taksi sürücüsü Oğuz E., saldırgan müşteri tarafından bir süre yanlış adreslerde gezdirilmesinin ardından, istenilen adrese geldiğini belirterek aracı durdu. "Borcumuz ne kadar" diyen saldırgan, "221 lira kardeş" diyen sürücüye, cebinden para çıkarır gibi yaparak yanındaki tabancayla 3 el artarda ateş etti.

Taksi şoförü 'üşümesin' diye aldığı müşteri tarafından vuruldu

Saldırı sonrası taksi şoförü yan koltuğa devrilip acı çekerken araçtan inen saldırgan ön yolcu kapısını açarak aracın içerisine girip yaklaşık 10 dakika boyunca bir şeyler aradı. Araç içi kamerasına yansıyan görüntülerin bir kısmında "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği duyulan saldırgan, bir ara yaralı taksi şoförüne de tokat atıp daha sonra aracın dışında dakikalarca bekledikten sonra olay yerinden ayrıldı.

YANLIŞ ADRES VEREREK ŞOFÖRÜ OYALADI

Saldırgan müşterinin taksi şoförünü oyaladığı anlar araç içi güvenlik kamerasına yansıdı. Bir süre yol gittikten sonra "Buca Belediyesi arka tarafında spor salonuna" gideceğini söyleyen saldırgana, taksi sürücüsünün "Abicim Gaziemir'deyiz" dediği ve saldırganın da "Orası olması gerekiyor" dediği duyuluyor.

Taksi şoförü 'üşümesin' diye aldığı müşteri tarafından vuruldu

"SOĞUK HAVADA ALAYIM DEDİM"

Görüntülerin bir kısmında ise taksi şoförünün, "Ben de arabayı daha yeni aldım. Şoför arkadaşı bıraktım, eve gidiyordum. Çalışmayacağım zaten araba arızalı. Sanayiye bırakacağım sabah arabayı. Soğuk hava alayım dedim. İnsanları yolda bırakmak olmaz. Sen o maskeyi takarsan kimse durmaz abi" derken saldırgan ise "Hastayım ondan takıyorum abi" diyor. Şoför Oğuz E. ise "Ben alırım niye almayacağım. İnsanı bu havada sokakta mı bırakalım dışarısı buz gibi" dediği duyuluyor. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı Oğuz. E., burada ameliyata alındı. Şoförün hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, saldırganı yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi.

YAKALANDI

Yaklaşık 70 kamera gözünden 110 saatlik görüntüler izlenerek şüphelinin D.A., olduğu belirlendi ve ekiplerce şahıs, suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziemir İzmir Saldırı Güvenlik İzmir Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (55)

Karakutu:

Taksicilerin geneli dolandırıcı olduğu için zerre kadar acımıyorum.

80
1339
yanıtYanıtla
Fatih Öztürk:

Umarım senin başına gelir aynısı

yanıt504
yanıt50
ertunga alp:

kara kutu Sen insan olamazsın ve unutma birgün seninde başına böyle bir olay geldiğinde sakın neden başıma böyle birşey geldi deme bu kınamayı yaşamadan ölmeyeceksin ve ozaman aklına şu söz gelsin ( zerre kadar acımıyorum )

yanıt374
yanıt13
Levent keleş:

Sen ne değişik bi tipsin. Ne saçma bir düşünce yapısı.

yanıt232
yanıt8
ayten sağdıç:

oha yani bu kadar gaddar merhametsiz olunmaz insan olmayı öğrenememissiniz ne desek boş

yanıt223
yanıt7
Güray Dilli :

Bu nasıl bir düşünce . İnsanlık yapmış adam , vurmak mı lazım. Üstelik soyulmuş , ne demek acımıyorum.

yanıt175
yanıt5
Selçuk Demircigil:

iyilik yapacak insanları da iyilik yapmaktan soğutuyor bu hainler

507
4
yanıtYanıtla
Anastanapulos:

Bu lağam faresini taksim meydanında asmadıktan sonra sandığa oy vermeye gitmem.

437
7
yanıtYanıtla
asimbey is:

Sizde sandığa oy vermeye gitmemek için herşeyi öne sürüyorsunuz.

yanıt17
yanıt7
Bozkurt:

Senin o dediğin islamda var sende islam üzere değilsin onun için tıpış tıpış gidip oy vereceksin

yanıt39
yanıt27
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title