Haberler

Seyyar satıcı, aracına çarpan İETT şoförünü tehdit etti: Canını alacağım

Güncelleme:

İstanbul Gaziosmanpaşa'da İETT otobüsü, hatalı şekilde park eden seyyar satıcının patates yüklü kamyonetine çarptı. Kazanın ardından çıkan arbedede İETT şoförünün kolu kırılırken seyyar satıcı "Canını alacağım." diye tehdit etti. Kaza anı ve iki sürücünün arasındaki arbede cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde İETT otobüsü iddiaya göre hatalı yere park eden seyyar satıcının patates yüklü kamyonetine çarptı. Kaza nedeniyle iki sürücü arasında kısa süreli arbede yaşanırken şoförün kolu kırıldı. Kaza anı ve seyyar satıcının otobüs şoförü Uğur Sezer'i "Canını alacağım." diye tehdit etmesi saniye saniye kaydedildi.

KAZADA OTOBÜSÜN CAMLARI KIRILDI

Cumartesi günü saat 19.15 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde iddiaya göre, seyir halinde olan İETT otobüsü yol kenarında hatalı şekilde park eden seyyar satıcının kamyonetine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle İETT otobüsünün camları kırılırken, patates yüklü kamyonette de hasar meydana geldi.

Kazanın ardından aracından inen İETT şoförü ve seyyar satıcı arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa süreli bir arbedeye dönüştü. Arbede sırasında İETT şoförünün kolu kırıldı. Kaza anı ve kazanın ardından çıkan olaylar kameraya yansıdı.

Seyyar satıcı, aracına çarpan İETT şoförünü tehdit etti: Canını alacağım

İETT ŞOFÖRÜ ARACA BİNİP KAPIYI KAPATTI, SEYYAR SATICI YUMRUKLADI

Ardından İETT şoförü Uğur Sezer otobüsün içine binerek kapıları kilitledi. Hatalı noktaya aracını park ederek seyyar satıcılık yapan şüpheli ise şoför Uğur Sezer'i tehdit ederek otobüsün kapısını yumruklamaya başladı. Otobüsün kapılarına vuran seyyar satıcı, şoför Uğur Sezer'i "Geri al geri, tente düşecek, harbi canını alacağım, o kapıyı erkeksen aç" şeklinde tehdit etti. Şoför ise cama vuran seyyar satıcıyı uyararak, "Cama vurma bekle, yasak geri alamam bekle, kardeş polis gelsin" dedi.

Seyyar satıcı, aracına çarpan İETT şoförünü tehdit etti: Canını alacağım

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa Cep Telefonu İstanbul İETT Şiddet Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680 23-24 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Ziraat Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya gider mi? Ziraat Türkiye Kupası'nı kim kazandı? Beşiktaş mı Trabzonspor mu, ZTK'yı kim aldı? Beşiktaş marşları: En güzel Beşiktaş sözleri ve Beşiktaşlı şarkıları nelerdir? Beşiktaş taraftar sözleri 2024 #9917
O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500

Yorumlar (5)

Samarpan Bhav:

Hep polisin suçu calismiyorlar abi. Bakmiyorlar kim nerde duruyor acaba trafiği engellermi falan. Satıcı nere koymus aracı baksane. Hic ceza yazmiyorlar. Millet kafaya göre yasayior

53
4
yanıtYanıtla
Vatandaş sade:

polis ne alaka. belediyenin zabıtalarinin takip etmesi lazım

yanıt12
yanıt9
Murat Celik:

seyyar satıcının bilmediği bir şey var ehliyeti nereden almış otobüsler her zaman önceliklidir

37
1
yanıtYanıtla
Mehmet Kılıç:

vergisiz tezgah istedigin yere park et sonra kabadayılık

37
0
yanıtYanıtla
Sükrü Sahin:

millet olarak tek eksikliğimiz medeniyet! Avrupada yaşıyorum öyle sokak çıkışı yada viraj gibi dönmeli yerlerde sağdan ve soldan 5 metre zorunlulugu var. Asla araba Park edemezsin. parkedersen ya ceza yersin yada bir otobüs gelip böyle çarparsa sen suçlu olursun. otobüs soförü adam gibi Polis gelsin diyor o canini alirim diyor bu nasil kisilik aklim almiyor. Biz burda kavga edip hakli bile olsak eger ilk yumrugu atansak acı parası ödemek zorundayiz. Orda adamlar kavgada etmiyor direk öldürüp hicbirsey ödemeden 3-5 sene yatip çıkıyor! izin dönemine cok az kaldı o yollarda almanci plaka diye ne tahriklere maruz kalicaz, ne küfürler yicez..

17
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title