Haberler

2 aylık bebeği öldüresiye döven cani babaya 10 yıl 10 ay hapis cezası verildi

Güncelleme:

Gaziantep'te 2 aylık bebeğe ağlamaya devam ettikçe öldüresiye vuran cani baba, 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye darp ederek ağır yaraladığı gerekçesiyle yargılanan Yunus Göç'ün son duruşmasında karar çıktı. Davada tutuklu sanık Yunus Göç'ün tutukluluk halinin devamına karar verilerek, 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Kahvelipınar Mahallesi'nde yaşayan Yunus Göç'ün 2 aylık evladını öldüresiye dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıkmıştı. Görüntülerin ardından gözaltına alınan cani baba Göç, çıkarıldığı mahkemece "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmıştı. Beyin kanaması geçiren Cihan bebek hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken baba Göç hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Gaziantep'te 2 Aylık Bebeğini Döven Baba 10 Yıl 10 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

10 YIL 10 AY HAPİS CEZASI

Gaziantep'te, 2 aylık bebeği Cihan Göç'ü öldüresiye darp ederek ağır yaraladığı iddiasıyla 'nitelikli öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası talep edilen baba Yunus Göç'ün yargılanmasına devam edildi. Baba Yunus Göç, Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına SEGBİS'le bağlandı. Duruşmada, 2 aylık Cihan bebeğin aile avukatı Esra Kantar Arıkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü avukatları ile sanık avukatı hazır bulundu.

Duruşmada söz alan hayatını kaybeden Cihan Göç Bebeğin avukatı Esra Kantar ise sanığın en üst halden cezalandırılmasını herhangi bir takdiri indirimin uygulanmamasını talep ettiği duruşmada Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti sanık Yunus Göç'e 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kısa bir aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti Cihan Göç'ün 1 yaşını doldurmamış olmasından dinlenmesine gerek olmadığına, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gaziantep'te 2 Aylık Bebeğini Döven Baba 10 Yıl 10 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Kahvelipınar Mahallesi'nde yaşayan Yunus Göç'ün 2 aylık evladını öldüresiye dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıkmıştı. Türkiye'de infiale neden olan görüntülerin ardından gözaltına alınan cani baba Göç, çıkarıldığı mahkemece "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmıştı. Beyin kanaması geçiren Cihan bebek hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken baba Göç hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Göç hakkında "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Hazırlanan iddianame Gaziantep 1 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Gaziantep'te 2 Aylık Bebeğini Döven Baba 10 Yıl 10 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

"BEBEK AĞLAMAYA DEVAM ETTİKÇE VURDU"

İddianamede, olay anına ilişkin detaylara da yer verildi. Anne Göç'ün eşine "Önce çocuğun ilacını vereyim sonra çay koyarım" demesinin ardından cep telefonunu kamerasını açarak bıraktığı iddianamede belirtilirken, "Çekilen görüntüler incelendiğinde şüphelinin mağdurun yerden alıp boynundan tuttuğu, mağdurun sırtına sert ve şiddetli bir şekilde 10 defa vurduğu, mağdur ağladığında boğazını sıkıp ağzını kapattığı, mağdur ağlamaya devam ettikçe yüzüne vurduğu, annenin odaya girdiğinde ise bebeği sıvazlıyormuş gibi davrandığı görülüyor" denildi.

Cihan bebeğin kafatası kemiklerinin tümüyle birleşmediği ve beyin gelişiminin hayati öneme sahip olduğunun herkesçe bilindiğine yer verilen iddianamede, sanığın eyleminin "beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı ve alt soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs" suçunu oluşturduğu aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Baba Yargı Aile İçi Şiddet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (9)

Hikmet Tan :

Ya ALLAH AŞKINA 10 SENE NE YA DENETİM SERBESTLİK ZATEN CİNAYETTE 10 SENE YA BU ADALET SADECE BİZE Mİ ÇALIŞMIYOR YA HAKİM SAVCI BÜYÜKLERİMİZ KANAAT HAKKINIZ VAR NE OLUR BÖYLE DURUMLARI HOŞ GÖRMEYİN UFACIK KENDİNİ SAVUNAMAYAN BİR ÇOCUĞUN HAKKINI BUNLARA BU TİP CANİLERE BIRAKMAYIN ALLAH AŞKINA

129
2
yanıtYanıtla
Hikmet Tan :

Az bu ceza yazık ya

120
1
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Keşke içerde 10 sene yatırsanız ama nerdeeeeeee, 1 sene sonra serbest

115
1
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Rabbim evlat sahibi olmak isteyene evlat nasip etsin. Çocuk 10 yaşına geldiğinde babam nerde dediklerinde çocuğa ne diyecekler.

31
37
yanıtYanıtla
aristoteles:

kendi öz cocuguna bunu yapan başka insanlara neler yapmaz 10 yılın yatarı 8 sene onunda 2 senedi yarı acık 4 sene yatmadan cıkacak demektir başımıza bela edenler utansın

55
0
yanıtYanıtla
Enes C:

10 yıl nedir arkadaş illa ölmesi mi gerekiyor en az 30 yıl alması gerekiyor yazık ya sisteme bak

41
1
yanıtYanıtla
Ömer Barın:

Bu cani adamın yaşaması bile büyük ayıpken, 10 yıl verilmiş. 5 6 yıl sonra aramızda dolaşacak. Yazıklar olsun. 2 aylık çocuğa üstelik kendi çocuğuna bunu yapan adam ıslah mı olacak yani?

15
0
yanıtYanıtla
ARDE:

Haberde ''Duruşmada söz alan hayatını kaybeden Cihan Göç Bebeğin'' diyor sonra 1 yaşından küçük olduğu için dinlenilmesine gerek olmadığı yazıyor çocuk öldü mü yaşıyor mu

11
0
yanıtYanıtla
MAHMUT GÜL:

BU CANİ 10 yıl 10 ay sonra kaldığı yerden devam eder artık

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title