Haberler

Hesabına 9 Milyon 609 Bin 596 Lira Yatan Mühendisin Milyonerliği 3 Gün Sürdü

Güncelleme:

Ankara'da kamu kurumunda mühendis olarak çalışan Mustafa Güneş, cüzi miktar parası bulunan banka hesabını kontrol ettiğinde, hesabında 9 milyon 609 bin 596 lira 76 kuruş olduğunu gördü. "Milyonerliğim 3 gün sürdü" diyen Güneş, bankaya gidip hatayı düzelttirdi.

Ankara'da kamu kurumunda mühendis Mustafa Güneş (55), geçen 5 Nisan Cuma günü, cüzi miktar parası bulunan banka hesabını kontrol ettiğinde, 9 milyon 609 bin 596 lira 76 kuruş olduğunu gördü. Hafta sonunu 'milyoner' olarak geçiren evli ve 3 çocuk babası Güneş, pazartesi günü bankaya gidip hatayı düzelttirdi. Mustafa Güneş, "Banka müdürü bunun çok istisnai bir sistem hatası olduğunu söyledi. 3 gün süren milyonerliğim, bankada yaklaşık 1 saat süren işlemlerin ardından sona erdi" dedi.

Gölbaşı ilçesinde yaşayan ve kamu kurumunda mühendis olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Güneş, 5 Nisan Cuma günü, cüzi miktar parası bulunan banka hesabını internet bankacılığı sisteminden kontrol etti. Güneş, hesabında 9 milyon 609 bin 596 lira 76 kuruş olduğunu görence şaşkına döndü. Mustafa Güneş, bir hata yapıldığını ve bunun banka tarafından düzeltileceğini düşünerek bekledi. Hafta sonunu 'milyoner' olarak geçiren Güneş, 8 Nisan Pazartesi sabahı kontrol ettiği hesabında herhangi bir değişiklik olmadığını görünce, öğleye doğru bankaya gitti. Mustafa Güneş, banka müdürü ile görüşüp durumu anlattı.

SİSTEM HATASI

Yapılan incelemede bir sistem hatası sonucu Güneş'in hesabına paranın aktarıldığı belirlendi. Bankada yaklaşık 1 saat süren işlemlerin ardından hata düzeltildi ve Mustafa Güneş'in hesabındaki para geri alındı.

"TEDİRGİN OLDUM"

Başından geçen ilginç olayı anlatan Güneş, banka müdürünün kendisine bu durumun çok istisnai sistem hatası olduğunu ve bir nevi tarihe geçebilecek bir pozisyona ulaştığını söylediğini aktardı. Mustafa Güneş, espri yaparak, milyonerliğinin kısa sürdüğünü dile getirip, "3 gün süren milyonerliğim, bankada yaklaşık 1 saat süren işlemlerin ardından sona erdi. 1 saat içinde milyoner olmaktan çıkıp, memuriyet hayatıma geri döndüm. 3 günlüğüne milyoner oldum. Ama bu süre içinde birçok duyguyu yaşadım. Tedirgin oldum; çünkü art niyetliler bilse ve peşime düşseler diye bunun tedirginliğini yaşadım" dedi.

"HALA GÜLÜYORUM"

İnternet bankacılığı sisteminde 'geçmiş işlemler' bölümünde hesabına yatırılan paranın hala göründüğünü anlatan Güneş, "Hesabımda 9 milyon 609 bin 596 lira 76 kuruş rakamı, 'geçmiş işlemler' bölümünde hala görünüyor. Geçmiş işlemlere baktığım zaman hala gülüyorum" diye konuştu.

"BEN BİR ZAMANLAR MİLYONERDİM, DİYEBİLİRİM"

Kendisinin olmayan parayı çekmeyi hiç düşünmediğini vurgulayan Mustafa Güneş, şunları söyledi: "Kendimin olmayan bir paraya nasıl dokunabilirim? Doğru olanı yaptım ve hatayı düzelttirdim. Her vatandaşın yapması gerekeni yaptım. Çocuklarım bir bankanın böyle bir hata yapabilmiş olmasına çok şaşırdı. Arkadaşlarım ise hesabımdaki parayı görünce gözlerine inanamadılar. Yıllar sonra 'ben bir zamanlar milyonerdim' diyebilirim artık. 10 yıllık bir konut kredim var. Ayda 2 bin liraya yakın taksit ödüyorum. Arkadaşlarım 'ev kredini ödeseydin de öyle gitseydin bankaya' diyerek espri yapıyorlar. Bir hatadır. Çok değişik bir durum olduğu izah edildi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Güneş Ankara Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500

Yorumlar (53)

izmir dersim:

enayi ye bak enayiyeee

5
31
yanıtYanıtla
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

HÜKEMETİN KENDİSİ BİLE DEVLETİN MALI DENİZ YEMEYEN KERİZ DERKEN BÖYLE İMSANLARIN YAŞADIĞINI GÖRMEK İLGİNÇ. NİYE İSTANBUL İŞİNİ UZATIYORLAR SANIYORSUNUZ. YEDİKLERİ NANELERİN İZİNİ KAPATAMADILAR DAHA NELER NELER YAPMIŞLARSA.

26
9
yanıtYanıtla
Marko Paşa:

Hayat dünya malına tamah etmediğinde daha güzel. Nefsine yenilmeyen, şeytana uymayanlara ne mutlu.

34
1
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

VAY BE NE İNSANLAR!!! YANLIŞLIKLA BENİM HESABA YATIRACAKLAR HA HA HA. . . :))) PPPIIIRRR. . . AMSTERDAM ARKAMA BİLE BAKMAM ORADA BAR AÇAR YENİ BİR HAYAT KURARIM BEĞENDİĞİM ERKEKLER VE KIZLARDAN PARA ALMAM ONLAR KAPANIŞDA BENİM EVDE ÖZEL OLARAK HESABI ÖDEYECEKLER HER GECE DEĞİŞİK BİRİNİ YADA BİRKAÇINI GÖTÜRÜRÜM HAYATI YAŞAMAYA BAŞLARIM BE.

5
20
yanıtYanıtla
Corbaci:

Ah agzina sictimin sansi bir bize gelmiyor

13
10
yanıtYanıtla
HELAL SANA:

GÖNLÜN MİLYONER OLSUN. . . . GERİSİ FASA FİSO. TRİLYONLUK OLUP AÇLARI GÖREMEZ MİSİN

18
2
yanıtYanıtla
VANLIZEKERİYAKAYSERİLİRABİANINTORUNU:

Böyle insanların yüreğinden öpülür ne güzel böyle bir haberi okumak böyle insanların halen yaşadığını varolduklarını görmek sevindirici.

19
1
yanıtYanıtla
KAAN:

ŞÖYLE YORUMLARA BAKIYORUMDA TOPLUMUN AHLAK ANLAYIŞI DEĞİŞTİ NAMUSLU OLMAK SALAKLIK HIRSIZ DOLANDIRICI OLMAK AKILLILIK OLMUŞ SONRADA TOSUNCUK DOMBİLİ İNSANLARI DOLANDIRINCA TEBRİK EDERSİN

17
2
yanıtYanıtla
ADAMIN BİRİSİ:

Yorumları Okudum Dürüst ve Ahlaklı İnsan Kalmamış Herkes Bu Dürüst Adamı Tebrik Etmesi Gerekirken Aşağılama Aptal Yerine Koymuş Ulan Burada Yorum Yapanlara Cüzdan Göstermeye Gelmez Millet Hırsız Olmuş Yazıklar Olsun Dayıya Helal OLSUN Ben Diyeyim Bari

18
0
yanıtYanıtla
oktay:

alisik deyilsin bozardi zaten

13
5
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title