Haberler

Bu acının tarifi yok! 2 yıl önce babası, dün annesi cinayete kurban gitti

Güncelleme:

Adana'da dün gece tabancayla öldürülen genç kadının 2 yıl önce de kocasının öldürüldüğü ortaya çıktı. Öksüz ve yetim kalan 3 yaşındaki kızları ise her şeyden habersiz anneannesinin yanında adli tıp kurum morguna geldi.

Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın bodrum katında dün gece ateşli silahla yaralandıktan sonra sürünerek dışarı çıkan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ekin Yıldız Gökçe'nin (20) hayatıyla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı

Bu acının tarifi yok! 2 yıl önce babası, dün annesi cinayete kurban gitti

"KOCASI DA 2 YIL ÖNCE CİNAYETE KURBAN GİTTİ"

Ekin Yıldız Gökçe'nin 16 yaşında Selçuk Fakıoğlu (25) ile evlendiği bu evlilikten Şura Fakıoğlu (3) isimli bir kız çocukları olduğu öğrenildi. Ayrıca Fakıoğlu'nun 5 Ağustos 2019 günü Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde bir otoparkta husumetlileriyle barışmaya gittiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı. Gökçe'nin daha sonra E.T. isimli bir kişiyle dini nikah kıyarak evlendiği belirlendi.

Bu acının tarifi yok! 2 yıl önce babası, dün annesi cinayete kurban gitti

"ŞURA 2 YIL ÖNCE BABASIZ, DÜN GECE DE ANNESİ KALDI"

Bu arada, Gökçe'nin annesi Nermin Yıldız (40) torunu Şura ile annesi Aysel Tezel'i (70) yanına alarak kızının cenazesini almak için adli tıp kurumu morguna gitti. 2 yıl önce babası, dün de annesi cinayete kurban giden Şura Fakıoğlu her şeyden habersiz anneannesiyle birlikte morg önünde beklemeye başladı. Nermin Yıldız, kızının katilinin bir an önce bulunmasını isteyerek, "İdamı geri çıkarsınlar. Yeter artık kudurdular. İdam kalktı herkes kudurdu. Benim kızım daha 20 yaşındaydı. Önce damadımı sonra kızımı öldürdüler" diyerek ağladı.

Bu acının tarifi yok! 2 yıl önce babası, dün annesi cinayete kurban gitti

"ÇOCUK GİTTİ ORADA ÖLDÜRDÜLER"

Aysel Tezel ise Ekin Yıldız Gökçe'nin kocasının öldürülmesinin üzerinden 2 yıl geçtiğini belirterek, "Gel barışalım diye çağırdılar çocuk gitti orada öldürdüler. Torunumun kızı şimdi hem annesiz hem babasız kaldı" diye ağladı.

Gökçe'nin cenazesi adli tıp kurumu morgundan alınarak Kabasakal Mezarlığında toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Selçuk Adana Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

songül zeybek:

Ülkede Adalet kalmadı Adalet. Bu adalet bigün herkese lazım olacak

58
3
yanıtYanıtla
perforje:

bu nasıl bi iş ya Allah yardım etsin bu yavruya ana yok baba yok ortalık pislikten geçilmiyo yolda yürümenin bile riski var artık ortalık çok kötü

8
0
yanıtYanıtla
Atilla Tugba Akkuş:

Söngül hanımdan nameler her ülke gibi sistemin bozulmuşları suç işlemekte biz erkek başımıza gece 12 den sonra çalışıcaz diye emniyetten izin istiyoruz neden acaba adalet ve yargı yerinde sistemin yavaşlığı hepten beri var

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title