Haberler

Yurt Genelinde Meydana Gelen Trafik Kazaları: 7 Ölü, 6'sı Ağır 8 Yaralı

Yurt genelinde meydana gelen trafik kazaları: 7 ölü, 6'sı ağır 8 yaralıAYDIN - Aydın'da ailece bir yemeğe katılan Aydoğan Ailesi, yemek ve ziyaret sonrası evlerine dönerken geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybettiler.

Yurt genelinde meydana gelen trafik kazaları: 7 ölü, 6'sı ağır 8 yaralı

AYDIN - Aydın'da ailece bir yemeğe katılan Aydoğan Ailesi, yemek ve ziyaret sonrası evlerine dönerken geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybettiler. Maden yüklü tırın altına giren otomobilde bulunan 5 kişilik aileden 4 kişi feci şekilde hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza gece yarısı Karpuzlu yolu Yörükler mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın Efeler'de oturan yakınlarının yemek davetine katılan ve Karpuzlu ilçesinde ikamet eden Aydoğan Ailesi'ni taşıyan Rıza Aydoğan yönetimindeki 09 LS 303 plakalı otomobil Hasan Bildik yönetimindeki maden kamyonu ile çarpıştı. Feci kazada şoför Rıza Aydoğan, şoförün dedesi Rıza Aydoğan, annesi Serpil Aydoğan, babaannesi Zehra Aydoğan olay yerinde hayatını kaybetti. Şoför Rıza Aydoğan'ın babası Mehmet Aydoğan ağır yaralı olarak sıkıştığı araç içerisinde çıkarılarak Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yara almadan kurtulan tır şoförü Hasan Bildik ise gözaltına alındı.

Adeta savaş alanına dönen karayolunda otomobil içerisinde sıkışan kazazedeleri kurtarmak için UMKE ekipleri seferber oldu. Uzun uğraşlar sonucu araçta sıkışanlar kurtarılırken, acı haberi alıp olay yerine gelen kazazedelerin yakınları fenalık geçirdi. Aynı kazada feci şekilde hayatını kaybeden Aydoğan Ailesinin 4 ferdinin cenazesi otopsi için Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KARABÜK - Karabük'te tırda yüklü olan ve 6 metresi dorsenin arkasından dışarı taşan raylara çarpan otomobil kağıt gibi kesilirken, feci kazada biri ağır iki kişi yaralandı.

Kaza, Karabük - Eskipazar D-755 karayolu Hamzalar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Karabük istikametine gitmekte olan Yüksel Ekinci idaresindeki 14 KJ 190 plakalı otomobil Mustafa Güdüş idaresindeki 78 BP 189 plakalı tırın üzerinde bulunan 24 metre uzunluğunda olan ve 6 metresi dorsenin dışına sarkan tren raylarına çarptı. Dorsenin sol kısmındaki raylardan biri otomobile saplanarak üst kısmını adeta kağıt gibi kestiği kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, yanında bulunan eşi Nurgül Ekinci ise ağır yaralandı. Diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları otomobilden çıkartılarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Öte yandan kazadan kısa süre sonra yaşananlar ise cep telefonuna yansıdı. Görüntüde sürücü eşine seslenerek 'hayatım ses ver, hanım gitti, dünyam bitti' diye feryatları ise yürek burkarken, vatandaşları sürücüyü teselli etmeye çalışıyor.

Yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan Ankara-Karabük yolu, tır ve otomobilin kaldırılmasıyla yeniden açıldı.

Kaza sonrası Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan tır sürücüsü Mustafa Güdüş, arkasında eskort eşliğinde ile fabrikaya dönüş yaptığı sırada otomobilin arkadan gelerek dorsenin üzerindeki raya çarptığını söyledi.

DENİZLİ - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde otomobil annesi ile beraber yürüyen 6 yaşındaki çocuğa çarptı. Kazada ağır yaralanan kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 23.30 sularında Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi Ankara yolu üzeri zeybek kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi Döndü Kaya ile birlikte bir bilgisayar bayisinden çıktıktan sonra yolun karşına geçmeye çalıştı. O sırada Cihan S. (31), küçük çocuğa yönetimindeki 54 FP 680 plakalı otomobille çarptı. 6 yaşındaki çocuk kaza yerinde ağır yaralandı. Sürücü Cihan S., olay yerinden kaçarak Akhan Mahallesi'ndeki evine kaçtı. Olayın haber verilmesi üzerine kaza yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kız çocuğu ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Küçük kızın annesi Döndü Kaya, acı haber aldığında göz yaşlarına hakim olamadı. Küçük çocuğun cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Cihan S., kısa süre sonra polis ekipleri tarafından evinden alınarak, göz altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İZMİR - İzmir'in Balçova ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobil 2 ticari taksiye çarptı. Kaza sonucu 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza,bugün saat 05.00 sıralarında Mithatpaşa Caddesi Orgeneral Eşref Bitlis yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balçova yönünden Üçkuyular istikametine seyir halinde olan Halil Bülent Orhan idaresindeki 35 DEG 13 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak park halinde bulunan 2 ticari taksiye çarptı. Çarpma sonucu Orhan ve ticari taksi sürücüsü Tolga Yaşar Aktolga ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 sağlık ekiplerine olayı ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar 9 Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KONYA - Konya'da yeni aldıkları otomobille Antalya'ya günü birlik tatile giden aile, dönüş yolunda kaza yaptı. Araçtaki 5 kişiden 2 kişi ölürken, 2'si ağır 3 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Konya-Seydişehir Karayolunun 45. Kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yeni aldığı otomobille yakınlarıyla tatile giden İlyas Çetinkaya idaresindeki 42 FGF 06 plakalı otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole uçtu. Kazayı göre diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler araçta bulunan 5 kişiyi araçtan çıkarttı. Sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından sürücü İlyas Çetinkaya olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Muhammed İbrahim Çetinkaya ise kaldırıldığı Meram Tıp Fakültesinde hayatını kaybetti. Kazada Yunus Emre Ç.ve Cüneyt D. ağır yaralanırken Ömer D. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan kaza esnasında kayaların üzerinden şarampole yuvarlanan aracın 3 tekerleği ve kapılarının kopması dikkat çekti. Ayrıca kazada hayatını kaybeden İlyas Çetinkaya'nın öğle saatlerinde Akseki'de aracı ile çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı. Hurdaya dönen otomobil ise olay yerine çağrılan vinç ile şarampolden çıkartıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Aydoğan Çetinkaya Karpuzlu Karabük 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title