Haberler

Yunanistan'dan yeni provokasyon! Türk köylerine komando birlikleri sevk ediyorlar

Güncelleme:

Yunanistan, Türkiye'ye yönelik provokasyonlarına her gün bir yenisini ekliyor. Son olarak Atina yönetimi, Batı Trakya'daki Türk köylerine Yunan komando birlikleri sevk etmeyi sürdürüyor. Yunan tarafı daha önce Türk köyleri Çirmen ve Sofulu'ya da komando birlikleri kurmuş, Gökçepınar köyününün ortasında ağır silahlarla tatbikat yapmıştı.

Ege ve Akdeniz'de gerilimi tırmandıran Yunanistan, Batı Trakya'daki Türk köylerine asker yığmaya devam ediyor. Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı Sofulu bölgesinde bulunan Türk köylerinden Büyük Derbent'e özel kuvvetlere bağlı komandolar yerleştirecek.

Yunanistan'dan yeni provokasyon! Türk köylerine komando birlikleri sevk ediyorlar

4 ASKERİ HELİKOPTER SEVK EDİLDİ

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; komandoların Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros'un emriyle köye geldiği ve askerlerin eski Paraskevudi kışlasında konuşlanacağı belirtildi. Ayrıca bölgede görev yapmak üzere kışlaya 4 askeri helikopter sevk edildi.

Yunan makamları, birliğin Bulgaristan-Yunanistan sınırında kaçak göçmenlerin geçişini engellemek ve insan tacirlerinin faaliyetlerini önlemek için sevk edildiğini öne sürdü. Komandoların bölgede 24 saat devriye gezeceği öne sürüldü. Bölgede hali hazırda Yunan askeri ve AB Sınır Koruma Birlikleri (Frontex) görev yapıyordu.

Yunanistan'dan yeni provokasyon! Türk köylerine komando birlikleri sevk ediyorlar

KÖY ORTASINDA ASKERİ TATBİKAT

Yunanistan daha önce de sınır güvenliği gerekçesiyle Türk köyleri Çirmen ve Sofulu'ya da komando birlikleri kurmuştu. Yine Yunan komando birlikleri Mustafçova Belediyesi'ne bağlı Gökçepınar köyününün ortasında ağır silahlarla tatbikat yapmıştı. Dedeağaç'a ABD askerlerinin sevkiyatı da sürüyor. Önceki gün 375 ABD askeri daha, düzenlenecek olan askeri tatbikata katılmaları için Dedeağaç'a getirildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Yunanistan Komando Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500

Yorumlar (8)

Metin Yalcin:

O köylerde bir tane Türk'ün canına kast edildiği an Kıbrıs'ın tamamı ve 12 adaların tamamı el değiştirir .. Bunlara tarihi hatırlatmak için fırsat vermesinler elimize .. Bu güne kadar ABD kime destek verdi ise yarı yolda bıraktı, çok güvenmesinler ABD ye, AB nin ise zaten askeri varlığı yok ..

153
60
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Ne içiyosun acaba sen çin her gun uygurlu türk kardeşlerimizi katlediyo her gün hemde onun için ne yapalım. Onuda söyle. Senin gibi geri kafalı biri için bu biraz sert bi soru oldu sanırım çin içinde aynı şeyi diyebilirmisin bi tane türkün burnu kanarsa işgal ederiz diye. Diyemezsin.

yanıt51
yanıt30
Mert koçak:

bi tanesi de çinle yunanistanı bir tutuyor. Bi de ne içiyosun diye sormuş. Kendi kafası uzaya çıkmış haberi yok.

yanıt2
yanıt0
bekir yapici:

geldigimiz sürecte artik ülkemizde dünyada caydiriciligi olan güclü bir yönetime ve tutarli bir dis politikaya milli birlik ve beraberlige acil ihtiyac var.günlük degisken ve iceriye dönük dis politika uygulamalarinin ülkeye zarar verdigi net görülüyor düsman ilan edilen dis mihraklar ertesi günü müttefik dosta dönüsüyor ülkemize kurulan tezgaha dogudan batidan güneyden denizlerimizden gelen kiskaca seyirci kaliniyor siyasetcilerin gündeminde sadece polomik secim ayristirma düsmanlastirma var

89
32
yanıtYanıtla
Suat genç:

o dediğin güçlü yönetim var diye zaten bizi yok etmek istiyorlar. eğer güçlü yönetim olmasaydı bugün yunan gibi bizimde her tarafa üsler ve sevkiyat yapılıyor olacaktı. sakınbeyinsizlik ederek incirlik şu bu deme onları eskiler zamnı vermişler

yanıt0
yanıt0
vatan sever:

Yakında savaş çıkacak yunanistan diye bir ülke kalmayacak Türkiye toprakları büyüyecek mülteciler alınan topraklara yerleştirilecek.

3
1
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Amerika Karadeniz de Rusya ya karşı hazırlık yapıyor Yunanlılar da sevinç içersin de bakın benim arkamda Amerika var onlarla birlik içersindeyiz haaaa der gibi sanki Amerika bize karşı hazırlık yapıyormuş gibi bize gözdağı vermek gösteriş yapmak peşinde olay bu !

1
2
yanıtYanıtla
qqclicks :

kasiniyorlar... gerekirse kasiriz da karislariz da evelAllah

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title