Haberler

Vali Al Kuşadası'nda Vatandaşla Birlikte İftar Açtı

Aydın Valisi Kerem Al, Kuşadası Belediyesi'nce Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Aydın Valisi Kerem Al, Kuşadası Belediyesi'nce Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Kuşadası Belediyesi'nin başlattığı iftar sofrası uygulaması devam ediyor. Ramazan ayı boyunca her gün bin 500 kişiye 4 çeşit iftar yemeğin verildiği iftar sofrasını ziyaret eden Aydın Valisi Kerem Al, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, daire müdürleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

Kuşadası Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftar sofrası büyük ilgi görüyor ve iftar saatlerinde uzun kuyrukluk oluşuyor. İftar yemeğine katılan vatandaşlar, iftarı açmanın huzur ve keyfini yaşarken, Aydın Valisi Kerem Al da

Kuşadası Belediyesi'nin iftar sofrası uygulamasını ziyaret etti. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından karşılanan Vali Al, daha sonra Düğün Salonu'ndaki iftar sofrasına giderek, Kaymakam Esen, Başkan Altungün, Emniyet Müdürü İnankur, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, daire müdürleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Vali Al'ın belediyenin iftar sofrasına katılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, 3 yıl önce yıl başlattıkları iftar sofrası uygulamasının Ramazan ayı boyunca devam ettiğini belirterek, " İftar sofrası uygulamasını belediye olarak Hüseyin Can Vakfı ve hayırseverlerin katkıları ile birlikte gerçekleştiriliyoruz. " dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Esen Kerem Al Kuşadası Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title