Haberler

Tuzak Gibi Yoldaki Kazada İki Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da genişletme çalışmasının yapıldığı yoldaki kavşaktan iki otomobil çarpıştı. Kazada iki kişi yaralandı.

Şanlıurfa Belediyesi'nin yol genişletme çalışmaları kapsamında tamamladığı Necmettin Cevheri Bulvarı'nda peş peşe trafik kazaları meydana geliyor. Üç şeritten oluşan yolun orta şeridi ilginç bir şekilde araçların geçişine kapatılırken kavşaklardan geçiş sürücülere zor anlar yaşatıyor. Dün aynı yolda meydana gelen kazada az daha bir facia yaşanıyordu. Saat 10.30 sıralarında Necmettin Cevheri Bulvarı'nda Karaköprü istikametinden gelip Abdulkadir Karahan Caddesi'ne dönmek isteyen 38 yaşındaki Ahmet Güngör yönetimindeki 63 DP 770 plakalı otomobil ile Milli Eğitim Müdürlüğü kavşağında seyreden Meral Çıkak yönetimindeki 63 ES 314 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle hasar oluşan otomobillerin sürücüleri yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi.

ÇOCUKLAR HURDAYA DÖNEN OTOBİLDEN KURTULDULAR
Yaralanan sürücü Meral Çıkak'ın arka koltukta oturan iki çocuğu şans eseri yara almadan kazayı atlattı. Çevrede bulunan iş yeri sahiplerinin ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla hurdaya dönen otomobilden çıkarılan çocuklar durumun bildirilerek çağrılan yakınlarına teslim edildi.

Kısa süre ulaşımın aksadığı bulvar ve kavşakta, kaza yapan otomobillerin çekici ile kaza yerinden götürülmesinin ardından araçların geçişine tekrar izin verildi.

'BELEDİYE ÖNLEM İÇİN FACİA MI BEKLİYOR?'
Öte yandan Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde bulunan Emniyet ve Milli Eğitim Müdürlüğü kavşaklarında sürekli trafik kazalarının meydana geldiğini kaydeden çevre sakinleri, şikayetlerini belediye yetkililerine de ilettiklerini ancak önlem alınmadığını belirtti. Son kazaya tepki gösteren vatandaşlar, belediyenin bir facia yaşandıktan sonra mı önlem alacağı sorusunu yetkililere yöneltti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ahmet Güngör Karaköprü Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title