Haberler

Teog Birincisi Olan Zeve Ortaokulu Öğrencileri Ödüllendirildi

Van merkez Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında, il birinciliğini elde eden öğrenciler kahvaltıda buluştu.

Van merkez Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında, il birinciliğini elde eden öğrenciler kahvaltıda buluştu.

Düzenlenen kahvaltılı programa, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Geylani, Özel Eğitimden Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Yakup Aladağ, şube müdürleri, Zeve Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Doç.Dr.Nurhan Keskin, Zeve Ortaokul Müdürü Galip Dumuş, Öğretmeler ve Van'ın gururu olan öğrenciler katıldı.Burada bir konuşma yapan Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, bu sene yapılan TEOG sınavında, önceki yıllara oranla ilerleme kaydettiklerini söyledi. Kırekin; "Öğrencilerimizin bu başarısıyla gurur duyuyoruz. Ailelerini, öğretmenlerini, okul idarecilerini, okul aile birliği başkanını tebrik ediyorum. Böylesi güzel başarılar öğrencilerin ailelerini sevindirdiği gibi bizleri de oldukça sevindiriyor. Bizim mutluluğumuz öğrencilerimizin elde ettikleri başarıdır. Bu başarıları daha da üst seviyelere çıkarmak için, hepimiz el birliği ile biraz daha gayret göstermeliyiz" dedi.

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Geylani, TEOG sınavında başarı gösteren öğrencileri tek tek kutlayarak, Milli Eğitim camiası olarak, Van ilinin eğitimde istediği çıtayı yakalaması için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade etti.

Zeve Ortaokulu Müdürü Galip Durmuş ise yaptığı açıklamada, bu başarının tesadüf olmadığını belirterek; "Öğrencilerimiz son iki yıldır il birincisi olma başarısını gösteriyorlar. Bu yıl ufak da olsa bir endişemiz vardır. Acaba bu başarıyı tekrar yakalayabilecek miyiz? diye kendimize dert ediniyorduk. Çok şükürler olsun öğrencilerimiz bizleri mahcup etmedi ve Allah'a şükürler olsun, yüzümüzü kara çıkarmadılar. Bu başarı Kolej'lerden daha ileride olduğumuzu gösteriyor. Genel ortalamada, 74,50 puan ile Van birincisi oldu. Bu programda bizleri yalnız bırakmayan, İlçe Kaymakamı, Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanı, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim üzerine yapılan konuşmaların ardında, Van'ın gururu başarılı öğrencilere çeşitli ödüller takdim edildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tuşba Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title