Haberler

Tarkan Akıllı: Esnafımızı Ekonomik Açıdan Güçlendireceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayları Manavgat’ta Oda ve dernekleri ziyaret ederek destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayları Manavgat'ta Oda ve dernekleri ziyaret ederek destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı 1 Kasım'da yapılacak olan seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, MHP Antalya milletvekili adayları Mehmet Günal, Tarkan Akıllı, Mehmet Cüneyt Güzel, MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve parti yöneticileriyle birlikte meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Sırasıyla Manavgat Bakkalcılar Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, Manavgat ve Çevresi Esnaf Kefalet Kooperatifi, Masiad ve Ortopedik Engelliler Derneğini ziyaret eden MHP heyeti, oda ve dernek yöneticileri ile ülke gündemini değerlendirdi.

ESNAFIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP iktidarında esnafın ekonomik olarak rahata kavuşacağını ifade ederek, "Mevcut iktidarın uyguladığı ekonomi politikaları nedeniyle esnaflarımız özellikle küçük esnaflarımız varlık ve yokluk mücadelesi veriyor. Bizim hedefimiz öncelikle esnaflarımızın nefes almalarını sağlamak ardından ekonomik olarak güçlenmelerini sağlamak" dedi.

İŞ YAPANI DESTEKLEYECEĞİZ

Türkiye ekonomisinin son zamanlarda kötüye gittiğini belirten Tarkan Akıllı, "2000'li yılların başında ekonomik anlamda bir rüzgar yakalanmıştı. Mevcut iktidar bu rüzgarı arkasına alıp gerekli önlemleri alması gereken yerde, sürekli yandaşlarını destekleme yoluna gitti. Bugün geldiğimiz noktada ülkenin ekonomisi neredeyse batma noktasında geldi. MHP İktidarında iş yapan, istihdam sağlayan işletmeleri destekleyeceğiz. Seçim sonrası üç, altı ve oniki aylık tüm önlem planlarımız hazır. 1 Kasımdan sonra en az bir içinde ülkenin ekonomisini düzlüğe çıkaracağız" diye konuştu.

VERGİ YÜKÜ AZALTILACAK

MHP iktidarında nitelikli endüstri bölgeleri oluşturacaklarını ifade eden Tarkan Akıllı, "Seçim beyannamesinde de belirttiğimiz gibi, Sanayinin kullandığı girdilerin fiyatlarını yükselten fon ve benzeri kesintiler kaldırılacak. Makine teçhizat alımları için kredi kullanımında BSMV alınmayacak. Üretim ve ticarete ilişkin harcamaların gider konusu yapılması sağlanacak. Firmalar üzerindeki harç ve damga vergisi gibi işlem vergileri azaltılacak." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Tarkan Akıllı Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title