Haberler

Selçuk'ta Genç Girişimcilerden Basına İftar

Selçuk'a bağlı Çamlık'ta faaliyet gösteren Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği, Selçuk'taki basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Selçuk'a bağlı Çamlık'ta faaliyet gösteren Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği, Selçuk'taki basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Selçuk Basının ilgi gösterdiği iftar yemeğinde ÇGG Kültür Derneği Kadir Zünbül, Dernek Danışmanı Projeler Yazılımcısı Sosyal Bilimci-Araştırmacı Gökhan İlhan ve Selçuk Ajans Gazetesi sahibi Nilüfer Öztürk Sılay kısa birer konuşma yaptılar.

Cenka Hotel'de gerçekleşen iftar yemeğine Selçuk Belediyesi Basın Danışmanı Mehmet Durmuş, Selçuk Ajans Gazetesi sahibi Nilüfer Öztürk Silay, Dost Gazete Köşe yazarı Sabahattin İzcioğlu, Sekiz Eylül Gazetesi Muhabiri Ayşe Havva Geyik, Selçuk Haber Muhabiri Seda Konuk, Büyük Selçuk İnternet Gazetesi Muhabiri Hasan Hüseyin Gödeş, İnternet Gazetecisi, Köşe yazarı Mehmet Uyaroğlu, İzmir Art Reklam Ajansından Ersin İlhan ve Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Dernek Danışmanı, Projeler Yazılımcısı Sosyal Bilimci-Araştırmacı Gökhan İlhan yaptığı konuşmada kendisinin de bir madenci çocuğu olduğunu hatırlatarak, Soma Maden faciasında hayatını kaybedenleri bir kez daha saygıyla andıklarını. Yemeğe katılan tüm basın mensubu ve yazarlara teşekkür eden İlhan, "Basın Mensubu arkadaşlarımızın eleştiri, özeleştirileri, bizlerin yol haritası olacaktır" diyerek bu anlamda Çamlık Mahallesinin kalkınmasının, gelişmesinin ve Kültürel değerlerinin, doğasıyla şirin bir mahalle olarak korunmasının gerekli olduğunu vurguladı.

Selçuk Belediye Başkanına Basın Danışmanı aracılığı ile sevgilerini sunarak, Başkan Bakıcı'nın samimiyetlerine inandıklarını belirten İlhan, "Çamlık Mahallesine Belediye Başkanımızın vermiş olduğu bir söz vardı. Sayın Başkan, Çamlık'a konaklama alanları yaratacağı sözünü verdi. Başkanımızın bu yaptırımı yapacaklarına inancım tamdır" diyerek; STK'ların İdeal Toplum yolunda bir ışık olduğunu, İyi niyetin olduğu yerde başarı olduğunu ve kendilerinin de iyi niyetle yola çıktıklarını kaydetti.

Dernek başkanı Kadir Zünbül ise "Sevgiyle el ele hoş geldiniz" sözleriyle başladığı konuşmasında "Bizler sevgi ve girişimciliği birleştirip bir misyon ortaya koyduk. Bu anlamda Derneğimiz kısa zamanda güzel etkinlikler yaptı. Yönetim kurulumuzla birlikte Çamlık Mahallemize renk, neşe, sevgi, gönül köprüleri getirdiğimize inanıyoruz. Bizim bu güne kadar yaptığımız etkinliklerde amacımız çocuklarımıza örnek olmak, doğru ve anlamlı bir kültürel miras bırakmaktır. Bu anlamda siz değerli basın mensupları sayesinde dünyaya açılan pencereden daha bir net bakma şansımız hep oldu ve hala olmaktadır. Sizlerin basında, haberinizde, yayınlarınızda vermiş olduğunuz emek ve özverinizin tartışılmaz birer saygın değerleri olduğunuzu yürekten söylemek istiyorum" diyerek tüm katılımcılara ve Cenka Hotel işletmesi çalışanlarına teşekkür etti.

Yemeğe katılan tüm basın mensubu ve yazarlar adına sözcü olarak konuşan İHA Temsilcisi ve Selçuk Ajans Gazetesi Sahibi Nilüfer Öztürk Sılay, gazeteciler olaral ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşlarına haber desteği verdiklerini, bu anlamda Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneğinin çalışmalarını da yakinen takip ettiklerini ve oldukça başarılı bulduklarını ifade etti. Silay, kendilerini davet eden ve iftar yemeğinde buluşturan dernek yönetimine tüm arkadaşları adına teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Nilüfer Öztürk Gökhan İlhan İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title