Haberler

Salihlili Kadınlar Manisa'yı Gezdi

Manisa Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Manisa Belediyesi’nin desteği ile yürüttüğü Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi kapsamında Salihli Merkez ve Yılmaz Beldesi’nden gelen kadınlar Manisa’da ağırlandı.

Manisa Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteği ile yürüttüğü Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi kapsamında Salihli Merkez ve Yılmaz Beldesi'nden gelen kadınlar Manisa'da ağırlandı.

Manisa Belediyesi'nin desteğiyle Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'ni başarıyla yürüten Kent Konseyi Kadın Meclisi, proje kapsamında Salihli Merkez ve Yılmaz Beldesi'nden gelen misafirlerini ağırladı. Manisa Belediyesi'nin kendileri için tahsis edilen 3 araçla Manisa'ya gelen kadınların ilk durağı Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Salihli Merkez ve Yılmaz Beldesi'nden gelen kadınlara Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz, Kadın Meclisi Üyesi Şükran Kaya ve Yazgül Gültekin eşlik etti. Atatürk Gençlik Merkezini gezen kadınlar, merkez hakkında bilgi aldılar. Kadınların ikinci durağı olan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nda ki sunum ile kadınlara Çanakkale Şehitleri hakkında bilgiler verildi.Gezinin sabahki bölümü Mevlevihane ziyareti ile tamamlandı. Konuklar, Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinin ardında sırasıyla Sultan Camii, Saruhan Bey Türbesi, Muradiye Camii'ni gezdi.

Gezilen camilerde namaz kılma fırsatı da bulan kadınlar Sultan Kafe'de verilen çay molasında Manisa Belediyesi'nin "Manisa Değişiyor" amblemli şemsiyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu tarafından Salihlili kadınlara hediye edildi. Salihlili kadınlar, çok güzel bir gün geçirdiklerini dile getirerek Başkan Cengiz Ergün'e ve Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne de teşekkürlerini ileterek mutlu bir şekilde ilçelerine uğurlandılar. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale Salihli Yerel Haberler

title