Haberler

Şahinbey Ramazan Etkinliklerinde Final de Muhteşem Oldu

Şahinbey Belediyesi Ramazan etkinliklerinin son gününde sahne alan Bosna, Hırvat ve Sırp öğrencilerden oluşan Saray Bosna Fatih Sultan Mehmet Korosu, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Şahinbey Belediyesi Ramazan etkinliklerinin son gününde sahne alan Bosna, Hırvat ve Sırp öğrencilerden oluşan Saray Bosna Fatih Sultan Mehmet Korosu, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Grup Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Meclisi üyeleri ve binlerce vatandaşın katıldığı gece animasyon gösterileri, ortaoyunu ve Aşuk ile Maşuk'un sahne almasıyla başladı.

Şahinbey Parkında gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinin final gecesinde sahne alan Fatih Sultan Mehmet Korosu, Türkçe, Boşnak, Arapça, İngilizce ve Osmanlıca söylediği ilahilerle izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Dostluğu, barışı ve kardeşliği simgeleyen Fatih Sultan Mehmet Korosu sahnede Türk bayrağı açarak Türkiye'yi çok sevdiklerini ve Türkiye'yi anne ülke olarak gördüklerini ifade ettiler. Farklı enstrümanlarla ilahiler seslendiren koro gece boyunca ayakta alkışlandı.

Gecenin sonunda Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Grup Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Bosna Fatih Sultan Mehmet korosuna günün anısına çiçek ve hediyeler takdim etti.

Ramazanın anlam ve manasına uygun bir gece yaşadıklarını ifade eden Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "bizlere bu geceyi yaşatan Fatih Sultan Mehmet Korosuna ve bütün Ramazan gecelerinin Gaziantep'te eşsiz bir şekilde kutlanmasına vesile olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum. İşte ramazanı ramazan tadında yaşamak buna dense gerek" dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYEMİZİ BU GÜZEL HİZMETLERDEN DOLAYI KUTLUYORUM

Şahinbey Belediyesinin kendilerine muhteşem bir gece yaşattığını kaydeden AK Parti Grup Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, şöyle konuştu:

"Şahinbey Belediyemizi bu güzel hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Dost ve kardeş ülke Bosna Hersek'ten gelen Fatih Sultan Mehmet korosuna kucak dolusu sevgilerimizi sunuyoruz."

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, Ramazan etkinliklerinin sunucusu ve sanatçısı Reha Yeprem'e günün anısına sedef sandık takdimi yaparak, yıllardır kendisini TV'lerde ve bu tür organizasyonlarda dinlediğini söyledi.

Geceye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı da, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fatih Sultan Mehmet korosunu bu güzel geceden dolayı tebrik ediyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na da ayrıca teşekkür ediyorum. Tek kelime ile muhteşem bir gece oldu."

Beş gün boyunca düzenlenen ramazan etkinliklerine katılan vatandaşlara teşekkür eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da,Bosna Hersek'ten gelen Fatih Sultan Mehmet korosuna unutulmaz bir gece yaşattıkları için yürekten teşekkür ettiğini dile getirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Sultan Mehmet Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title