Haberler

MHP Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk Oldu

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi, Tekirdağ'a bağlı Muratlı Belediye Başkan adayını Süleyman Berk olarak duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ'a bağlı Muratlı'da, belediye başkan adayını açıkladı. MHP İlçe Başkanı Yüksel Doğan, İlçe Sekreteri Özcan Altınkaya ile birlikte partilerinin Muratlı Belediye Başkan Adayını Süleyman Berk olarak duyurdu. Muratlı halkına aday tanıtımını gerçekleştiren MHP'liler, en doğru adayı seçtiklerini dile getirdiler.

MHP Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk konuşmasında Muratlı'ya hizmet etmek istediklerini ifade ederek, "Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek 'Yeni Yüz Yeni Aday' parolasıyla sevgili hemşehrilerimizin karşısına çıkmayı görev sayıyoruz" dedi.

İlçenin tanınmış simalarından Nazif Berk'in oğlu olan Süleyman Berk, Muratlı'nın çevresini değiştirmek isteyen herkesi partilerine beklediklerini söyledi. 2 Ocak Perşembe günü düzenlenen toplantıda alınan karar ve MHP Genel Merkezinin onayı ile adaylığı kesinleşen Süleyman Berk'in aranan kan olduğunu dile getiren MHP İlçe Başkanı Yüksel Doğan, "Muratlımız için tüm partilerin oylarına talibiz. MHP örnek belediyeler çerçevesinde, kapımız hiçbir zaman halka kapalı olmayacak. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Projelerimiz hayli geniş. Onları da yakında madde madde vatandaşlarımıza açıklayacağız" diyerek sözlerine son verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Süleyman Berk Tekirdağ Muratlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title