Haberler

MHP Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Teşkilatı tarafından il genelindeki muhtarlara yönelik toplantı düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Teşkilatı tarafından il genelindeki muhtarlara yönelik toplantı düzenlendi. Muhtarın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner ve Nazilli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık projeleri hakkında muhtarlara bilgi verip muhtarların sorularını cevapladı.

Aydın merkez Menderes Park'ta düzenlenen kahvaltılı toplantıya MHP Aydın İl teşkilatının yanı sıra, Efeler ilçe, İl Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Fevzi Köse, MHP'li belediyeciliğin en önemli örneğin Nazilli Belediyesi olduğunu belirterek, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah 30 Mart'ta görevi devralarak Nazilli örneğini başta Aydın Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerimizde yaşatmak istiyoruz" dedi.

"MUHTARLARIMIZ BİZİM UÇ BEYLERİMİZDİR"

Muhtarlar tarafından yoğun ilgi gören ve Aydın Muhtarlar Derneği tarafından en yardımsever belediye başkanı seçilerek plaketle ödüllendirilen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, muhtarlar için 'Uç beylerimiz' ifadesini kullanarak "İnanmak demek başarmak demektir. Geriye dönüp bakıyorum. Nazillimiz için 150 trilyon yatırım yapmışız. Birileri çıkmış Nazilli Belediyesi'nin 100 milyar borcu var diye asparagas haberler üretmeye çalışıyor. Sadece köylerimize devletten hiçbir destek almadan trilyonlarca lira yatırım yaptık. Şu son bir ayda 5 köprü yaptık. Belediye olarak borcumuz 150 trilyonluk yatırıma karşılık 5 trilyondur" dedi.

"1 NİSAN SABAHI HERKES BİRBİRİNİN YÜZÜNÜ BAKABİLMELİ"

Seçim öncesi bazı siyasiler ve adaylar tarafından hiç tasvip edilmeyecek şekilde iftira niteliğinde propagandaya başlandığını belirten Nazilli Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık,"Seçim gelip geçecek. Şu Aydın çukurunda herkes yüz yüze bakıyor. Benim tüm adaylar ve taraflarında isteğim şu. Seviye çok düşmeye başladı. Ne olur 30 herkes seviyesini korusun ve 30 Mart sabahı birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz olsun. Ben kesinlikle seçim önü köylere kahve ve gıda gibi şeyler göndermiyorum. Ahlaklı politika yapmak lazım. Köylerin köprü, yol ve sair ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorum. Halka ve en önemlisi yarın Allah'ın huzurunda hesap vermeye hazırım" diye konuştu.

"MUHTARLARIMIZIN YEREL YÖNETİMLERLE DİYALOG SIKINTISI VAR"

Aydın'da görev yapan muhtarların en önemli sıkıntılarından birinin yerel yönetim ile diyalog sıkıntısı olduğunu ileri süren MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, "14 yıldır telefon numaramı hiç değiştirmedim. Sizlerin daha çok ulaşılabilir bir belediye başkanına ihtiyaç duyduğunuzu biliyoruz. Bu sorunu da çözeceğiz" dedi.

"HİÇ KİMSE KİMSEYİ ENAYİ APTAL YERİNE KOYMASIN"

Türkiye'nin 31 Mart itibariyle yeni bir güne ve döneme kapı aralayacağını belirten MHP Aydın Büyükşehir Belediye başkan Adayı Ali Uzunırmak, "Hiç kimse kimseyi enayi aptal yerine koymasın. Sayın Çerçioğlu'nun 2009 seçim beyannamesi elimizde. Verdiği sözlerin yüzde 99'unu yapmamış ve yaptığı yüzde 1'lik icraatlar da vaat edildiği gibi yapılmadı.Milletvekilliğim süresince parti farkı gözetmeksizin herkesin talebini karşılamaya çalıştım. Bizim dönemimizde tüm muhtarlarımız telsizin mandalına bastığı an dolaylı olarak direk belediye başkanını karşınızda bulacaksınız. Bizde dolaylı başkan olmayacak.2009 yılından 2014 yılına kadar Aydın Belediye Başkanlığı hayatınızda müspet olarak neyi değiştirdi" diye konuştu.

Zafer mahallesi'nde bulunan Minibüs Garajı'na yapılacak projeyi de eleştiren Ali Uzunırmak, bu projenin yanı sıra battı-çıktı ve yeni otobüs garajı projelerini eleştirdi.

Toplantı sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a Aydın Muhtarlar Derneği başkanı Ertuğrul Özdemir tarafından muhtarlar adına 'En yardımsever Belediye Başkanı' unvanı verilerek plaket sunuldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ali Uzunırmak Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title