Haberler

MHP Milletvekili Dağgez'den, Sesob'a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Celal Dağgez, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek Başkan Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Celal Dağgez, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek Başkan Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

İl Başkanı Ragıp Özkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte SESOB'a ziyarette bulunan MHP Sivas Milletvekili Celal Dağgez, yapılan seçim sonrasında ilk ziyareti esnaf teşkilatına yaptığını belirterek, her zaman uyum içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Esnafların dert ve sorunlarını dinlemek amacıyla il başkanı Ragıp Özkan ve parti yöneticileriyle birlikte ziyarette bulunduklarını vurgulayan Dağgez, "Sivaslıların destekleriyle Milliyetçi Hareket Partisinden Sivas milletvekili seçildim. Seçimlerin ardından ziyaretler yaparak teşkilatların sorunlarını dinliyor ve görüş alışverişinde bulunuyorum. Partim ve şahsım adına esnaf teşkilatının değerli başkanı Beşir Başkanımıza, yönetimine ve teşkilata teşekkür ediyorum. Memleketimizin ve ülkemizin sorunlarını çözmek ve yardımcı olmak için kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır. Şahsınızda esnaf teşkilatının geçmiş bayramını kutluyorum" dedi.

MHP Milletvekili Celal Dağgez'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, seçimlerde vatandaşların üzerine düşen görevi yerine getirdiğini belirterek, hükümetin kurulması için halkın siyasilerden beklentileri olduğunu bu konuda parti genel başkanlarını ve milletvekillerine görevler düştüğünü söyledi. Esnaf teşkilatı olarak tüm partilere aynı mesafede olduklarını vurgulayan Köksal, teşkilat olarak esnafın sorunlarını da tüm siyasi partilerin temsilcilerine anlattıklarını ve çözümü için de destek istediklerini ifade etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Celal Dağgez Beşir Köksal Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title