Haberler

MHP Kilislileri, Partilerine Davet Etti

MHP Kilis İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş, vatan sevdalısı tüm Kilislileri MHP’ne davet ettiğini söyledi.

MHP Kilis İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş, vatan sevdalısı tüm Kilislileri MHP'ne davet ettiğini söyledi.

İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her bakımdan zorda olduğunu ifade ederek, "Her geçen gün daha da kötüye gitmektedir, Doğu ve Güneydoğu PKK'nın insafına bırakılmıştır, ekonomik göstergeler kötüye gitmektedir, eğitim ve öğretim çalışmaları yapboz tahtasına dönmüştür. Yerelde ve genelde partizanlık başını almış gitmiştir. AKP iktidarı kendisinden olmayan her kişi ve kuruluşu görmezden gelmektedir. Son olarak milli eğitim camiasında yaşananlar bizleri derinden üzmüştür. Bugünlerde bu yaptıklarının yanlarına kar kalacağını sananlar büyük bir yanılgı içerisindedir. Bütün bu olumsuzluklar büyük Türk Milleti ve ülkücü hareketin derin hafızasına kaydedilmektedir. Kanunları hiçe sayanlar devleti devlet adabıyla yönetmeyenler, hukuku töreyi tozlu raflara kaldıranlar oluşturdukları ortamın kirli siyasetinde hak ettikleri sona kavuşacaklardır. Milletin sığınacak tek kapısı, vatansever kadrolarıyla milletin partisi MHP'dir. Kilis'te ve Türkiye'de AKP'nin alternatifi biziz. Bunu milletimiz en yakın zamanda gösterecektir ve milletimizle el ele verip ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştıracağız.2015 yılında yapılacak genel seçimde Kilis ve Türkiye'de en başarılı parti MHP olacaktır."

İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş, kamuda adeta kıyım yaşandığını iddia ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Vatanını, milletini, işini, canından aziz bilen insanlar siyasi kıyıma uğramaktadır. Vatanseverlere öcü gözüyle bakan zihniyetle bayramlaşmayı doğru bulmuyoruz. Toplumu bölüp kamplara ayırmaya çalışan bu zihniyeti kınıyoruz, Allaha ve Türk milletine havale ediyoruz. Kilis'te MHP'den adaylık için birçok ismin geçmesi bizim için çok sevindiricidir. Bu arkadaşlarımıza MHP Kilis teşkilatımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Şu anda 2015 seçimleri ile ilgili milletvekili adaylığı konusunda hiç kimseye verilmiş bir sözümüz yoktur. MHP çizgisini benimsemiş partimize gönül vermiş, potansiyel birikimi olan arkadaşların partimizden adaylık düşünmesi bizi onurlandırır. Adaylık düşünen arkadaşlarımızın eşit şartlarda yarışması için gerekli ortamı sağlamak parti teşkilatımızın en önemli vazifelerinden birisi olacaktır. Partimizden milletvekili adaylığı düşünen bütün kardeşlerimiz dedikodulara ve çekişmelere meydan vermeden, davamızın gerektirdiği vakar ile hareket etmeli ve parti teşkilatımıza her zaman güç vermelidir. Ülkemizin bölünmeye çalışıldığı şu zamanlarda, bütün ülkücülerin en büyük görevi kenetlenerek davamıza hizmet etmek olmalıdır. 30 Mart seçimlerinde, bizlerden desteğini esirgemeyen değerli hemşerilerimizin desteğiyle Kilis'in yüksek surlarına diktiğimiz üç hilali bayrağı 2015 seçimlerinde daha da yükseklere çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

SIRRI CUMHUR ÖZGERİŞ Türkiye Kilis Yerel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title