Haberler

Kütahya'da eski belediye binası KSBÜ'ye kiralandı

Güncelleme:

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne (KSBÜ) tahsis edilen eski belediye binasında, Rektörlük idari işler dışında, "Dil ve Konuşma Bozuklukları Uygulama ve Araştırma Merkezi" ile "Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi" de faaliyet gösterecek.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne (KSBÜ) tahsis edilen eski belediye binasında, Rektörlük idari işler dışında, "Dil ve Konuşma Bozuklukları Uygulama ve Araştırma Merkezi" ile "Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi" de faaliyet gösterecek.

Konuyla ilgili Kütahya Valisi Ali Çelik ve KSBÜ Rektörü Vural Kavuncu arasında ortak çalışma kapsamında protokol imzalandı. Protokol törenine KSBÜ'den Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın, Genel Sekreter Kutlu Önal, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hüseyin Şen ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Tetik katıldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve İl Özel İdaresi Emlak Müdürü Necati Derin de törende hazır bulundu.

Kütahya Valisi Ali Çelik yaptığı açıklamada, KSBÜ'nün şehre ve bölgeye verdiği önemli hizmetlerden bahsederek, başarılı uygulamalarına değindi. Vali Çelik, üniversite çalışmalarından dolayı, "Destekleri ve vizyonu dolayısıyla özellikle Rektör Hocamıza teşekkür ediyorum." dedi.

Çelik, merkezdeki binanın KSBÜ'nün değerli çalışmaları için hayırlı olması dileklerini ileterek, "Türkiye'de sayılı ilde bulunan merkezlerimiz Kütahya'mızda da faaliyete geçecek" ifadesini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vural Kavuncu Kütahya Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title